2018 MASERATI NERISSIMO Οι luxurious κατάμαυρες καλλονές της Maserati

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Επιβλητικές στην όψη αλλά και σέξι, δυναμικές αλλά και με όλη την ιταλική κομψότητα και αισθητική, ισχυρές αλλά και απόλυτα προστατευτικές ως
προς την ασφάλεια που παρέχουν! Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσδίδουν στα τρία μοντέλα της Maserati, Ghibli, Quattroporte και Levante, οι Nerissimo εκδόσεις, δηλαδή οι «πολύ μαύρες», οι οποίες στοχεύουν κατευθείαν στην luxurious αγορά των κορυφαίων επιχειρηματιών στον κόσμο, των Κροίσων αλλά και ηγετών κρατών.





Καθώς η διάσημη ιταλική τρίαινα δεν είχε φέτος να παρουσιάσει κάτι το εντελώς καινούργιο στο περίφημο Σαλόνι της Γενεύης, για το 2018 παρουσίασε τις «πολύ μαύρες» εκδόσεις των τριων πρόσφατων μοντέλων της, μία επιβλητική απόχρωση η οποία απαντάται στις μεταλλικές εξωτερικές επιφάνειες, στη μάσκα, στις απολήξεις των εξατμίσεων, στους τροχούς, ακόμα και στα παράθυρα.

Ανάλογες είναι οι επιλογές τόνων των ανθρώπων της Maserati και στο εσωτερικό, αν και εδώ οι δυνητικοί αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν επενδύσεις και φιλέτα από carbon στις περιπτώσεις των Ghibli και Quattroporte. Τα δύο αυτά μοντέλα επωφελούνται σε σχέση με τις «απλές» εκδόσεις τους του συστήματος Integrated Vehicle Control, που ελέγχει πιο αποτελεσματικά τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αμαξώματος.





Στη Levante Nerissimo έχει προστεθεί επιπλέον προστασία κάτω από το δάπεδο, ενώ και στα τρία αυτοκίνητα μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε τροχούς με διάμετρο 20 ή 21 ίντσες. Στον τομέα των μηχανικών μερών, η σημαντικότερη διαφορά έγκειται στην υιοθέτηση ηλεκτρικής υποβοήθησης στο σύστημα διεύθυνσης, αντί για υδραυλικής.


Σύμφωνα με την Maserati, η Ghibli Nerissimo Edition θα κατασκευαστεί σε 450 αντίτυπα, τα οποία θα διατεθούν στις Η.Π.Α και στον Καναδά. Πιο συγκεκριμένα, η νέα έκδοση Nerissimo θα προσφέρεται στις Ghibli, Ghibli S και Ghibli S Q4 και θα περιλαμβάνει μαύρες γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, μαύρη μάσκα, κόκκινες δαγκάνες φρένων, μαύρες χειρολαβές, μαύρο δερμάτινο σαλόνι, paddles για τις αλλαγές ταχυτήτων, αλουμινένια πεντάλ, ένδειξη με τον αριθμό της περιορισμένης παραγωγής στην κεντρική κονσόλα, σπορ καθίσματα και τιμόνι.

Παράλληλα θα εξοπλίζεται με σύστημα ελέγχου τυφλού σημείου, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω, και ηχοσύστημα της Harman Kardon για τις Ghibli S και S Q4.





Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V6 Twin Turbo κινητήρας 3.0 λίτρων της Ferrari, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF και με σύστημα Start/Stop.

Η τιμή της Ghibli Nerissimo Edition είναι 72.378 ευρώ, ενώ για τις Ghibli S καιGhibli S Q4 78.703 ευρώ και 81.045 ευρώ αντίστοιχα.



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

















πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template