ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


Έντονη, αποφασιστική και εσωστρεφής. Αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά για την ενέργεια που κατακλύζει αυτή την εβδομάδα τον κοσμικό ουρανό παντού και ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Τη Δευτέρα η Πανσέληνος στον Κριό θα φωτίσει τα όρια που βάζετε στον εαυτό σας εξαιτίας των επίγειων ευθυνών σας. Πού χαθήκατε; Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντήσετε και, σε πολλές περιπτώσεις, πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα στο πλαίσιο της ρομαντικής σας σχέσης.

 Αυτή η πανσέληνος ακολουθείται από ένα τετράγωνο του Ήλιου στον Κρόνο την Τρίτη, το οποίο απαιτεί να αναγνωρίζουμε την ατομική μας ευθύνη στην επιτυχία ή αποτυχία οποιασδήποτε σχέσης. Αυτά δεν είναι εύκολα θέματα, αλλά είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση, προκειμένου να προωθηθεί μια ισότιμη σχέση που να ικανοποιεί τόσο τις ατομικές ανάγκες σας όσο και του αγαπημένου σας. Ευτυχώς, την Πέμπτη ο Ήλιος και ο Άρης θα είναι σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο, δίνοντάς σας πολλά κίνητρα για να το κάνετε αυτό. Ο Πλούτωνας γυρίζει επίσης απευθείας την Κυριακή. Η έντονη αγάπη θα φέρει εσάς και το σύντροφό σας σε νέα ύψη. Εάν όμως βρεθείτε μπροστά σε μια δύσκολη κατάσταση στα επαγγελματικά σας και νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε πρωτοβουλία κάλο θα ήταν να το σκεφτείτε ξανά.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι γεμάτη άγχος και με πολλές απαιτήσεις που έχουν σχέση με την εργασία σας. Παραμείνετε ήρεμοι και μην χαλάτε την οργάνωσή σας. Οι υποχρεώσεις χαμηλής προτεραιότητας μπορούν να περιμένουν. Οι συνεργάτες σας και οι συνάδερφοι μπορούν να σας βοηθήσουν εάν αισθάνεστε απροετοίμαστοι ή εξουθενωμένοι.

Μια νέα και συναρπαστική ενέργεια έρχεται στον τομέα των σχέσεών σας. Το Σύμπαν σας δίνει ώθηση να θέσετε τα όριά σας. Εάν είστε πολύ επιθετικοί, θα σας μαλακώσει λίγο. Αυτό είναι καλό και για τα οικονομικά σας. Αναζητήστε τον συμβιβασμό και ίσως αντιληφθείτε ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα από ότι υπολογίζατε.

Η πανσέληνος στον Κριό σας επικεντρώνει στις προσωπικές σας ανάγκες στο πλαίσιο της σχέσης σας. Μπορεί να χρειαστεί να παραδεχτείτε ότι ήσασταν υπερβολικά εγωιστές σε βάρος του αγαπημένου σας. Μερικές φορές αισθάνεστε σαν να είστε καλύτερα μόνοι σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε το κέφι σας και να μην χρειάζεται να ασχολείστε με όλη αυτή τη διπλωματία. Αλλά, η αλήθεια είναι ότι τα σπουδαιότερα μαθήματα της ζωής σας μαθαίνονται μέσω ενός άλλου προσώπου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η περίοδος μπορεί να σας φέρει μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Οι αγχωτικές καταστάσεις μπορούν να σας δώσουν την ευκαιρία να λύσετε τις εντάσεις ή τουλάχιστον να διευκρινίσετε την κατάστασή σας. Κλείστε τυχόν συμφωνίες για εταιρικές συνεργασίες και βρείτε καλύτερες πηγές για να υποστηρίξετε την εργασία σας. Μπορεί να έχετε μια αρκετά ευερέθιστη στάση στο γραφείο με πελάτες και συναδέρφους. Αυτές είναι οι κατάλληλες μέρες για ένα ευπρόσδεκτο διάλειμμα από τη δουλειά.

Αυτή η εβδομάδα η ουράνια δραστηριότητα θα περιορίσει την επαγγελματική σας ζωή λίγο. Εξειδικεύστε τις ικανότητές σας και χρεώστε ανάλογα για τις υπηρεσίες σας. Εστιάστε στην επικοινωνία και ζητήστε συμβουλές από τους συγγενείς σας σχετικά με τα επαγγελματικά σας.

Η πίστη που έχετε στην ερωτική σας σχέση πρόκειται να ενταθεί με τον απίστευτο τρόπο. Εάν ανησυχούσατε σχετικά με το πού πηγαίνει αυτή η σχέση αυτή την εβδομάδα θα σας γίνει ξεκάθαρο. Ξαφνικά θα επιστρέψει η σιγουριά ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που θέλετε στο πλευρό σας. Η ανταμοιβή σας; Θα είναι πιο πνευματική και εγκεφαλική από ότι φανταστήκατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα θα δείξετε μεγαλύτερη ευαισθησία για τα συναισθήματα των άλλων στον εργασιακό σας χώρο. Τα γεγονότα θα ενθαρρύνουν ειλικρινείς συζητήσεις, αλλά θα μπορούσαν να υπάρξουν και ορισμένες αντιπαραθέσεις. Είναι πολύ σημαντικό να οικοδομήσετε καλές σχέσεις εργασίας. Να είστε προσεκτικοί με τις τυπικές διαδικασίες. Έχετε σοβαρούς λόγους να αισθάνεστε σίγουροι για τις ικανότητές σας.

Παίρνετε μια ώθηση ζεστής ενέργειας από το σύμπαν αυτή την εβδομάδα. Αυτό συνδυάζει τις αρσενικές και θηλυκές ενέργειές σας με ειρηνικό, αρμονικό τρόπο και σας επιτρέπει να διασκεδάζετε με κοντινούς σας ανθρώπους. Ωστόσο, μια πτυχή χτυπά στην περιοχή που διέπει τα κέρδη και τις αξίες. Και τα δύο πρέπει να αναθεωρηθούν πριν μπορέσετε να κάνετε τα σοβαρές τομές στα οικονομικά σας.

Μια δραματική αλλαγή στην κοινωνική σας ζωή είναι δυνατή εξαιτίας της ερωτικής σας ζωής. Είναι πιθανό ο κύκλος των φίλων σας να αλλάζει λόγω ενός νέου ατόμου που φλερτάρετε. Ίσως ξοδεύετε περισσότερο χρόνο με τους ζευγαρωμένους φίλους σας παρά με τους single και αυτή την εβδομάδα ένας από αυτούς μπορεί να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του. Είναι πιθανό να αρχίσετε να απομακρύνεστε από αυτό το άτομο, ειδικά εάν αυτός ή αυτή εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το φλερτ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή είναι μια πολύ θετική στιγμή για να δείτε τα αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς. Αναμείνετε να είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι, αλλά κάντε το καλύτερο για να μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας. Η υπερβολική συζήτηση μπορεί να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τη διάδοση κουτσομπολιού. Αυτή είναι επίσης η κατάλληλη εβδομάδα για ταξίδια. Ακολουθήστε την φυσική σας περιέργεια.

Αυτή την εβδομάδα έχετε πλανήτες που ανταγωνίζονται στον ουρανό και ο καθένας θέλει να γίνει το δικό του. Η πλανητική δραστηριότητα ευνοεί τις αλλαγές, στην εμφάνιση και στην ψυχολογία σας.

Η ερωτική σας ζωή πρόκειται να δεχτεί μια έντονη αλλαγή. Ο αγαπημένος σας μπορεί να παρουσιάσει δείγματα κτητικής συμπεριφοράς – ακόμη και εμμονή – που πηγάζουν από τις ανασφάλειες του / της. Αρχικά, θα σας κολακεύσει … ίσως και να σας «ανάψει». Μόλις ο αρχικός ενθουσιασμός κοπάσει, ωστόσο, θα αρχίσετε να παρατηρείτε τα επικίνδυνα σημάδια πίσω από αυτή τη συμπεριφορά. Υπενθυμίστε στον αγαπημένο σας ότι η αγάπη και ο έλεγχος είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

ΛΕΩΝ
Ισχυρά ρεύματα μπαίνουν στο παιχνίδι τώρα, και θα μπορούσατε να αισθανθείτε ότι γίνεστε χίλια κομμάτια σε καθημερινή βάση. Η συμπαράστασή σας στους συναδέλφους είναι πιθανό να είναι αρκετά δυνατή. Μπορείτε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για κάποιον που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Τα γεγονότα μπορούν να σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση αν αισθάνεστε απαραίτητοι. Οι ανησυχίες για την οικογένεια ή η αίσθηση ότι η δουλειά τρώει πολύτιμο οικογενειακό χρόνο μπορεί να παίξει ρόλο στις αποφάσεις σας.

Αν ψάχνατε για νέα δουλειά, είναι μια εξαιρετική στιγμή να ξεσκονίσετε το βιογραφικό σας. Αν αναζητάτε μια προαγωγή ή ένα πακέτο καλύτερων προμηθειών με τον σημερινό εργοδότη σας, δημιουργήστε έναν φάκελο που τεκμηριώνει όσα έχετε προσφέρει στην εταιρεία.

Η παθιασμένη επικοινωνία με τον σύντροφό σας είναι στην ημερήσια διάταξη και οι δυο σας σίγουρα θα αισθανθείτε σπίθες από τη διανοητική σας σύνδεση. Μπορείτε να μοιραστείτε μια λαμπρή ιδέα με τον εραστή σας ή να συζητήσετε για το μέλλον της σχέσης σας. Οι συνθήκες είναι οι ιδανικές για να γίνει το επόμενο βήμα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπερηφάνεια που έχετε στη δουλειά σας μπορεί να σας κάνει πολύ απαιτητικούς τώρα. Εάν μπορείτε να μοιραστείτε τα ενδιαφέροντά σας με ενθουσιασμό και μεγάλο χαμόγελο, μπορείτε να βρείτε υποστήριξη από τους συναδέρφους σας. Ορισμένες μέρες θα είναι αγχωτικές για όποιον επιμένει στην τελειότητα. Μπορεί να χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί με ένα απαιτητικό προϊστάμενο ή πελάτη. Τα γεγονότα μπορούν να φέρουν μια μυστική ρομαντική έλξη προς έναν συνάδελφο.

Η πλανητική δραστηριότητα καθιστά πιο δύσκολη την εισροή χρημάτων περασμένων χρόνων. Το Σύμπαν περιορίζει τις ευκαιρίες σας και τα μετρητά που μπορείτε να αντλήσετε από αυτές, αλλά μην ανησυχείτε. Τα κοινωνικά σας δίκτυα θα σας οδηγήσουν για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, παραπέμποντάς σας σε νέους πελάτες, προειδοποιώντας σας για νέες θέσεις εργασίας και δανείζοντάς σας χρήματα.

Υπάρχει κάτι στην ερωτική σας ζωή, που σας αφήνει να αισθάνεστε άβολα. Δεν αισθάνεστε το ίδιο πάθος από τον αγαπημένο σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα ανακαλύψετε ότι ο αγαπημένος σας θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τη σχέση σας για να καταλάβει τι θέλει πραγματικά. Αυτή η είδηση θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για το «εγώ» και την καρδιά σας – ειδικά επειδή προτιμάτε να μείνετε μαζί. Προσπαθήστε να δώσετε στον αγαπημένο σας το χώρο που χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η περίοδος θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα αγχωτική καθώς προσπαθείτε να ικανοποιήσετε πολλές πιεστικές απαιτήσεις. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια αν το χρειάζεστε. Είναι επίσης σημαντικό να ενημερώσετε τους ανωτέρους σας σχετικά με τις εμπειρίες σας. Αυτές είναι θετικές ημέρες για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας στον εργασιακό χώρο. Μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να κάνουν καλύτερη δουλειά. Η αδικαιολόγητη κριτική μπορεί να αποθαρρύνει και δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Αυτή η εβδομάδα φέρνει έναν θαυμάσιο συνδυασμό ενέργειας, καθώς σκέφτεστε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση σας στον κόσμο των επιχειρήσεων και των οικονομικών. Οι πτυχές είναι ιδιαίτερα αρμονικές, επομένως μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι άλλοι σας προσελκύουν για συμβουλές ή συνεργασίες. Το Σύμπαν παρέχει την ώθηση για δράση, οπότε σχεδιάστε ανάλογα.

Η πανσέληνος θα επηρεάζει τις σχέσεις σας και πρόκειται να είναι μια γεμάτη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Αυτή τη Δευτέρα, αυτό είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε. Σίγουρα, θα μπορούσε να είναι μια δραματική καμπή για εσάς και την αγάπη σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα χωρισμό. Θα μπορούσε να είναι ένας πλήρης φωτισμός σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση που βρίσκεστε μαζί και μια ξαφνική γνώση του τι πρέπει να συμβεί στη συνέχεια. Παρόλο που εσείς και ο αγαπημένος σας πιθανόν να είστε πιο συναισθηματικοί και αντιδραστικοί σχετικά με τα πράγματα, θα είναι σαφές ότι κάτι πρέπει να αλλάξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι φορτωμένη αλλά και αισιόδοξη. Είναι η ιδανική στιγμή για συναντήσεις, προγραμματισμό και δικτύωση στην αγορά. Τα γεγονότα ενθαρρύνουν καλύτερη συνεργασία των εργαζομένων. Ορισμένες εκδηλώσεις μπορούν να προκαλέσουν άγχος, ειδικά όταν οι μεγάλες εταιρικές απαιτήσεις συγκρούονται με τις προσωπικές ανάγκες. Μην τοποθετείτε την ανάγκη να γίνετε αποδεκτοί πάνω από την ανάγκη να παίρνετε ανεξάρτητες αποφάσεις.

Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν πτυχές που δυσκολεύουν όλα τα σχέδιά σας και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες με καθυστερήσεις και ενοχλητική έλλειψη επικοινωνίας. Οι φίλοι σας εξακολουθούν να σας αγαπούν, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούν να σας βρουν αυτές τις μέρες. Τα μακρινά ταξίδια συστήνονται, τόσο για διασκέδαση όσο και για δουλειά.

Την Κυριακή, ο Πλούτωνας θα επανέλθει μετά από μια μεγάλη περίοδο αναδρομής. Όσο ήταν ανάδρομος, επανεξετάσατε τον αντίκτυπο που έχουν τα λόγια σας στους άλλους, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου σας. Η ένταση και μερικές φορές η σοβαρότητα της ομιλίας σας μπορεί να ήταν υπερβολική για τον αγαπημένο σας. Κατά τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, είχατε την ευκαιρία να ανασυντάξετε και να μάθετε πώς να επικοινωνείτε χωρίς να τον εκφοβίζετε. Τώρα, θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η προσέγγιση σας κάνει ακόμα πιο ισχυρές από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή είναι πιθανό να είναι μια περίοδος που θα είστε πολυάσχολοι. Τα επαγγέλματα που απαιτούν ταξίδι ή κάνουν πολλαπλές κοινωνικές επαφές υπόσχονται άριστα αποτελέσματα. Μια έντονη κατάσταση μπορεί να είναι ο καταλύτης για εποικοδομητικές αλλαγές. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνετε θετικοί. Οποιαδήποτε εσωτερική αρνητικότητα ή έλλειψη εμπιστοσύνης θα λειτουργήσει εναντίον των συμφερόντων σας.

Υπάρχουν πτυχές που επηρεάζουν την καριέρα και την εξουσία. Είναι πιθανό να χρειαστεί να αναβάλετε ένα project στη δουλειά, εξαιτίας επικοινωνιακών και τεχνολογικών προβλημάτων. Για τις επόμενες εβδομάδες, σκεφτείτε πώς να θέσετε τις βάσεις για μελλοντικές συμφωνίες. Το Σύμπαν σας δείχνει πώς.

Αυτή την εβδομάδα η αγάπη που αισθάνεστε μπορεί να γίνει τόσο παθιασμένη και τόσο έντονη – και τόσο γρήγορη – όπως ποτέ άλλοτε. Μπορεί επίσης να ενθουσιαστείτε όταν ανακαλύψετε ότι ο αγαπημένος σας επιθυμεί πραγματικά να σας γνωρίσει σε βάθος. Ναι, Τοξότες, κάποιος είναι σίγουρα ερωτευμένος με εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε μια γεμάτη εβδομάδα μπροστά σας με πλανήτες που επηρεάζουν την καριέρα σας και τη θέση σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια προαγωγή. Οι πτυχές δείχνουν ότι πρέπει να δείτε σοβαρά τη δημιουργία επαγγελματικών δικτύων μέσω γνωριμιών που μπορούν να σας υποστηρίξουν σε δύσκολες περιόδους.

Θα αντιμετωπίσετε μια ποικιλία ανθρώπων και απόψεων. Θα μπορούσε να είναι εύκολο να αποστασιοποιηθείτε. Αυτές είναι θετικές ημέρες για την κατάρτιση και τη θέσπιση διαδικασιών. Καμιά φορά βοηθώντας τους άλλους, κερδίζετε και εσείς.

Κάποιος φίλος σας μπορεί να γίνει πολύ πιεστικός για την προσωπική σας ζωή. Φαίνεται να πιστεύει ότι έχει δικαίωμα να σας προσφέρει συμβουλές ή και διαταγές, χωρίς να του ζητηθεί. Να γνωρίζετε ότι αυτή την εβδομάδα ο συγκεκριμένος φίλος σας μπορεί να σας φτάσει στα όρια. Ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε τα πράγματα. Προσθέτοντας σε αυτό, είναι πιθανό να ακούσετε συναισθηματικά νέα από ένα μέλος της οικογένειας. Ίσως χρειαστεί να χρειαστείτε την υποστήριξη του αγαπημένου σας για να τα βγάλετε πέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα έχετε δραστηριότητα στα οικονομικά σας. Μπορεί να λάβετε κάποια ειδοποίηση για ένα ξεχασμένο χρέος που επιστρέφει τώρα να σας αναστατώσει. Φροντίστε για αυτό το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μην υπάρξουν πρόστιμα. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει επιπλέον υποχρεώσεις και περισπασμούς. Φροντίστε να μείνετε συγκεντρωμένοι. Είστε υπεύθυνοι και καλά οργανωμένοι, και θα διαπρέψετε όταν εργαστείτε για συγκεκριμένους στόχους. Εάν μετράτε την προσωπική αξία με επιτυχία, μπορεί να αισθάνεστε χάλια, αν δεν έχετε εργασία αυτήν την περίοδο. Να είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας.

Η απροθυμία σας να ασχοληθείτε με ένα νομικό ζήτημα μεταξύ εσάς και του αγαπημένου σας θα σας απογοητεύσει περισσότερο αυτή την εβδομάδα. Ίσως να περάσετε από ένα χωρισμό ή ένα διαζύγιο. Αν ναι, είναι πιθανό να υπομείνετε την όχι τόσο ευτυχισμένη χρονική περίοδο του χωρισμού και των νομικών ζητημάτων. Ίσως αισθανθείτε πραγματικά το άγχος την Τρίτη σχετικά με αυτό. Ευτυχώς, μέχρι την Πέμπτη θα έχετε ένα κίνητρο για να ξεπεράσετε αυτή τη φάση της ζωής σας, ώστε να μπορείτε να γυρίσετε τη σελίδα. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε μπροστά.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια εξαιρετική περίοδος για σχεδιασμό μεγάλων εκδηλώσεων και διαπραγμάτευση σύνθετων συμφωνιών ξεκινά αυτήν την εβδομάδα. Μια αποτελεσματική ομάδα εργασίας χρειάζεται όρια και κατευθυντήριες γραμμές για να κάνει καλή δουλειά. Όσο πιο πρόθυμοι είστε να εργαστείτε μέσα σε σαφή όρια, τόσο πιο επιτυχημένη θα είστε. Οι προσπάθειες πωλήσεων και μάρκετινγκ θα βελτιωθούν εάν προσεγγίσετε τη δουλειά σας με υπερηφάνεια και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Ενθαρρύνετε τους άλλους να είναι πιο δημιουργικοί.

Εάν σκεφτόσασταν να κάνετε ένα σχέδιο πληρωμής για κάποιους καθυστερημένους λογαριασμούς, τώρα είναι η ώρα να το πραγματοποιήσετε. Το Σύμπαν επιμένει να ενεργείτε και να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Δεν είναι αστείο.

Δεν πρόκειται να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζετε στα προσωπικά σας. Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση όπου δεν αισθάνεστε σαν να είστε το νούμερο ένα στα μάτια του αγαπημένου σας, τότε ίσως είστε έτοιμοι να φύγετε. Μόλις επεξεργαστείτε ότι αυτή είναι η πραγματικότητά σας, μπορείτε να περπατήσετε παραπέρα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template