ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ-Το εντυπωσιακό ρετιρέ της Μέριλ Στριπ στο Μανχάταν αξίας 24,6 εκατ. δολαρίων! (pics)

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από την περίοδο που η κορυφαία Αμερικανίδα ηθοποιός αποφάσισε να αποκτήσει μία ακόμη πολυτελή μονοκατοικία,
αυτή τη φορά στο Los Angeles και συγκεκριμένα στην Pasadena.
Σε εκείνη τη φάση, η Meryl Streep μετρούσε συνολικά τρεις ιδιοκτησίες -μία για κάθε βραβείο Oscar που έχει κερδίσει στην καριέρα της-, αφού διέθετε ήδη μια μονοκατοικία στο Salisbury αλλά και ένα διαμέρισμα στο Manhattan.

Από τώρα και στο εξής, όμως, μπορούμε να πούμε πως πλέον η «σιδηρά κυρία» του παγκόσμιου κινηματογράφου μειώνει την ακίνητη περιουσία της κατά μία κατοικία, μιας και η ίδια με τον σύζυγό της, τον γνωστό γλύπτη Don Gummer, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην πώληση του εμβληματικού διαμερίσματος που διατηρούν στο Manhattan και στο οποίο έζησαν από το 2006!



Το πολυτελές ρετιρέ στο Manhattan

Το εντυπωσιακό σπίτι της Meryl Streep είναι 372 τετραγωνικών μέτρων και αγοράστηκε έναντι του ποσού των 10,3 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το ρετιρέ της αγαπημένης πρωταγωνίστριας είναι τόσο όμορφο και κομψό όσο και η ίδια.
Το υπερπολυτελές νεοϋορκέζικο διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή της Tribeca ενώ σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Tsao & McKown του Brooklyn και ολοκληρώθηκε το 2004.

Οι νέοι ένοικοι, όπως και η Meryl Streep, θα εισέρχονται σε αυτό μέσω ενός ιδιωτικού ασανσέρ που οδηγεί απευθείας στον εκθαμβωτικό χώρο. Από εκεί, οι πανύψηλες τζαμαρίες που επιτρέπουν στο φυσικό φως να διαχέεται σε κάθε σημείο του σπιτιού, αλλά και τα εντυπωσιακά ρουστίκ ξύλινα δάπεδα από βραζιλιάνικη καρυδιά, είναι τα πρώτα στοιχεία του interior design που κλέβουν την παράσταση!







Το interior design

Το σπίτι της σταρ περιλαμβάνει τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι γωνιακό και με υπέροχη θέα ενώ τα άλλα τρία υπνοδωμάτια διαθέτουν το δικό τους μπάνιο.


Το master υπνοδωμάτιο, που ήταν μέχρι πρότινος το καταφύγιο της ηθοποιού, είναι αυτό που σε κάνει να το ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Έχει θέα στο λιμάνι της Νέας Υόρκης, διαθέτει ιδιωτικό πολυτελές μπάνιο με spa, καθώς κι ένα ακόμη λίγο μικρότερο, αλλά και μια τεράστια γκαρνταρόμπα με καθιστικό.








Η κουζίνα είναι το κεντρικό σημείο του σπιτιού και εξαιρετικά ευρύχωρη. Κινείται σε μίνιμαλ γραμμή με το λευκό χρώμα στα ντουλάπια να φωτίζει τον χώρο. Οι κομψές συσκευές περιλαμβάνουν ένα διπλό ψυγείο, δύο φούρνους, εστία έξι καυστήρων και ένα πλυντήριο πιάτων. Πέρα από την κουζίνα, υπάρχει ένα δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ιδιωτικό σαλόνι ή γραφείο. Μία ακόμη σημαντική λεπτομέρεια της πολυτελούς ιδιοκτησίας είναι η βεράντα πλάτους 3 μέτρων που περιτριγυρίζει το σπίτι, με θέα την πόλη και τον ποταμό Hudson.
Η διακόσμηση
Η διακόσμηση γενικότερα στο σπίτι της Meryl Streep στο Manhattan «κινείται» στο πνεύμα που μας έχει συνηθίσει η μεγάλη ηθοποιός: απόλυτη άνεση, ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, φιλόξενη ατμόσφαιρα και εκλεπτυσμένη απλότητα είναι τα στοιχεία που απαρτίζουν τον εσωτερικό σχεδιασμό. Άλλωστε, αυτές είναι αξίες που συνοδεύουν την ίδια και στην πολύχρονη καριέρα της. Η γήινη παλέτα αποχρώσεων, με μερικές έντονες χρωματικές πινελιές να ξεπηδούν σε καίρια σημεία, δημιουργεί τον κατάλληλο καμβά για την εκτενή συλλογή έργων τέχνης που κοσμούν τους τοίχους, ενώ το σύγχρονο διακοσμητικό στυλ συναντά σε κάθε δωμάτιο την αμερικανική ρουστίκ αισθητική της άνεσης.






Η τιμή πώλησης


Η τιμή εκκίνησης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα 24,6 εκατομμύρια δολάρια, ενώ μένει να δούμε στο άμεσο μέλλον, αν το τελικό ποσό πώλησης θα παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα ή αν η Meryl Streep θα αναγκαστεί να «ρίξει» την τιμή για να πετύχει τον στόχο της.

Extra info: Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η μηνιαία συντήρηση της κατοικίας κυμαίνεται στα 8.162 δολάρια, ενώ ο μηνιαίος φόρος ακίνητης περιουσίας είναι 12.048 δολάρια!


Πηγή: www.glow.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template