ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- Αρχιμανδρίτης επιστρέφει στον Ζώη Κολιό το ποσό των 534.000 ευρώ!!

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει απο καμία ηγεσία του Γηροκομείου Αθηνών παρα μόνο απο την διοίκηση του Ζώη Κολιού στο πολύπαθο  αυτό ίδρυμα.

Ο Αρχιμανδρίτης Προκόπιος Μπούμπας , μετά από επιμονή του κου Κολιού Ζώη , επιστρέφει στην ΕΕΑ (Γηροκομείο Αθηνών ) το ποσό των 534.000 ε πλέον τους τόκους , που είχε σε προσωπικούς του λογαριασμό με την αιτιολογία ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ . 

Από το 2014 , όλες οι προηγούμενες Διοικήσεις είχαν προσπαθήσει να πετύχουν αυτόν τον σκοπό , να επιστρέψουν τα χρήματα αυτά ΑΥΤΟΥΣΙΑ στην ΕΕΑ και όχι σε λογαριασμό του Κληροδοτήματος , όμως κανένας δεν το είχε καταφέρει . 

Ο κος Κολιός Ζώης , ερεύνησε την υπόθεση βασιζόμενος στην άριστη επιστημονική του κατάρτιση , σχημάτισε τεκμηριωμένη άποψη την οποία εξέθεσε στον Αρχιμανδρίτη κο Μπούμπα Νικολάου (Προκοπίου) και έπεισε τον Αρχιμανδρίτη να καταθέσει σήμερα τα χρήματα , αυτούσια στο ταμείο της ΕΕΑ . 


Ο Πρόεδρος της ΕΕΑ κος Κολιός Ζώης μας δήλωσε τα παρακάτω

«Μετά τη γνώση του θέματος που έλαβα πριν ένα μήνα περίπου , θέμα που μου εξέθεσε ο σύλλογος εργαζομένων της ΕΕΑ αρχικά , διερεύνησα το θέμα από στοιχεία του λογιστηρίου που έλαβα και διεπίστωσα ότι πραγματικά αυτά τα χρήματα ήταν από το ταμείο της ΕΕΑ , τα οποία ο Αρχιμανδρίτης είχε προσπαθήσει να τοποθετήσει πίσω σε λογαριασμούς του ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ , που δεν είχε όμως λογαριασμό και κατά την δική του ομολογία , τοποθέτησε σε προσωπικό του λογαριασμό με την ένδειξη «ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ» .
Εξέθεσα στον Αρχιμανδρίτη το γεγονός , ότι τα χρήματα αυτά είναι χρήματα του ταμείου της ΕΕΑ και πρέπει να επιστραφούν στο ταμείο της ΕΕΑ .
Πρέπει να ομολογήσω , πως ο Αρχιμανδρίτης , άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και μελέτησε την τεκμηριωμένη άποψη μου και δέχθηκε να επιστρέψει σήμερα τα χρήματα , αυτούσια πλέον των αναλογούντων τόκων , στο ταμείο της ΕΕΑ .
Έχω υποχρέωση να τον ευχαριστήσω και δημόσια για αυτή την συγκεκριμένη του πράξη .

Θέλω μάλιστα να τονίσω , πως αυτή τη στιγμή , τα χρήματα αυτά έχουν «τεράστια αξία» και θα εξυπηρετήσουν πολλούς και σημαντικούς σκοπούς της ΕΕΑ όπως
-Πρώτα και κυρίως , οι εργαζόμενοι θα λάβουν το μεγαλύτερο μέρος αυτών , δικαιωματικά και τους αξίζει.
Παράλληλα θα παρακαλούσα όσους έχουν κάνει επίσχεση εργασίας , να το ξανασκεφτούν και να καταλάβουν ότι είμαστε δίπλα τους και να επιστρέψουν .
-Σήμερα, με μέρος των χρημάτων αυτών , αποφύγαμε και έναν Πληστηριασμό ακινήτου , σε κεντρική σημείο , που επί χρόνια οι προηγούμενες διοικήσεις ΗΞΕΡΑΝ το πρόβλημα , αλλά δεν είχαν κάνει κάποια κίνηση ! 


-Θα προβούμε άμεσα σε ένταξης ρύθμισης των φορολογικών υποχρεώσεων της ΕΕΑ .
-Θα προβούμε άμεσα σε ρύθμιση των ασφαλιστικών υποχρεώσεων της ΕΕΑ . -Θα βελτιώσουμε την κατάσταση ακινήτων που έχουμε προς ενοικίαση ώστε να μπορούν να ενοικιαστούν .
 Η ΕΕΑ , πληρώνει χρόνια κοινόχρηστα και ΕΝΦΙΑ για ακίνητα τα οποία βρίσκονται σε ΑΘΛΙΑ κατάσταση και περιμένουν να τα ενοικιάσουν και να αυξήσουν τα έσοδα του Γηροκομείου .
  • -Θα κάνουμε άμεσα προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού και όχι μόνο θα ανοίξουμε το περίπτερο περίθαλψης «ΟΛΓΑ» που μας το έκλεισε η Περιφέρεια Αττικής , αλλά θα ανοίξουμε και 4ο ώστε να διευρύνουμε και από εκεί τα έσοδα μας . Όμως οι επόμενοι άμεσοι στόχοι μας για το Γηροκομείο Αθηνών είναι :
  •  -Να κάνουμε άνοιγμα στην Κοινωνία και να δείξουμε «την επόμενη μέρα του Γηροκομείου Αθηνών» πως πρέπει να είναι , τιμώντας έτσι το θεσμό στο έπακρο . -Να βελτιώσουμε τους εσωτερικούς χώρους διαμονής των ηλικιωμένων που για εμάς είναι ο κύριος Σκοπός
  •  -Να βελτιώσουμε την σίτηση για πάντα , με όρους υγιεινής και μελετημένης και ποιοτικής διατροφής . Ήδη ήρθαμε σε συμφωνία με εταιρία Κέτερινγκ , όπου θα παραχωρήσουμε τις εγκαταστάσεις της κουζίνας , θα επενδύσουν πάνω από 100.000 ευρώ στο χώρο και θα λαμβάνουμε για πάντα , ζεστό , ποιοτικό και υγιεινό φαγητό για τους τροφίμους μας .
  • Μα πάνω από όλα , πρέπει να καταλάβουν όλοι , ότι η Διοίκηση της ΕΕΑ , από εδώ και πέρα , πρέπει να αλλάξει τελείως νοοτροπία .
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template