ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ-Γέννησε το παιδί του 62χρονου Κούστα η 24χρονη Μέρμηγκα. σε σουίτα άνω των 15.000 ευρώ!!!

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Γέννησε το παιδί του 62χρονου Κούστα η 24χρονη Μέρμηγκα. σε σουίτα άνω των 15.000 ευρώ την βραδιά παρακαλώ!!!Και τι σουίτα. Την προεδρική του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ

Είναι το πέμπτο παιδί για εκείνον, τον δρ Ιωάννη Κούστα, από τον τρίτο γάμο του με την όμορφη Δήμητρα Μέρμηγκα, για τον οποίο μελάνια σπαταλήθηκαν, λόγια αφέθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα να σκορπίσουν και μεγάλα δέντρα κόπηκαν στον Αμαζόνιο για γίνουν χαρτί σε περιοδικά και εφημερίδες, ώστε να ομολογηθούν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα αφορούσαν στον γάμο, όχι απλά της χρονιάς, αλλά πιθανόν της δεκαετίας.

Το πέμπτο παιδί και η τρίτη κόρη, μετά τον Δημήτρη, τον Ρομπέρτο, την Αμαλία και την Δανάη. Είναι η Κατερίνα, όπως θα ονομαστεί και είναι γνωστό ήδη, από την πεθερά του δρ Κούστα. Είναι η δημιουργία, ο ανθός ενός μεγάλου έρωτα, κόντρα σε κάθε προκατάληψη, διαφορά ή εμπόδιο. Ο καρπός μίας σχέσης που επισημοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό στο μαγευτικό Sorrento της Ιταλίας.




Γιάννης Κούστας και Δημητρα Μέρμηγκα-Κούστα στον γάμο τους στο Sorento


Η πανέμορφη μανούλα εισήχθη χθες στο μαιευτήριο «Μητέρα» όπου και έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της, ένα κοριτσάκι που χαίρει άκρας υγείας και ήρθε στον κόσμο με προγραμματισμένη καισαρική τομή, με τη φροντίδα του γυναικολόγου-μαιευτήρα Νικόλαου Λινάρδου.

Για τη φροντίδα μητέρας και κόρης, ο ευτυχής πατέρας φρόντισε φυσικά να εξασφαλίσει την καλύτερη σουίτα του μαιευτηρίου, τη σουίτα 700, με κόστος πολύ άνω των 15.000 ευρώ τη βραδιά. Μια σουίτα που γέμισε λουλούδια, δώρα και, το σημαντικότερο, χαμόγελα ευτυχίας, σχετικά απομονωμένη από τους υπόλοιπους χώρους, ώστε να μπορούν οι ευτυχισμένοι γονείς να απολαύσουν την ολοκλήρωση της ευτυχίας τους, τις πρώτες στιγμές με το κοριτσάκι τους.
Με συνολικό εμβαδόν 90 τμ και θέα στο Ψυχικό, η Προεδρική Σουίτα 700 έχει δύο εισόδους (η μία πιο απομονωμένη) με πρόσβαση στον ανελκυστήρα. Διαθέτει μικρό καθιστικό, σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένο γραφείο, κουζίνα και δύο μπάνια. Το ένα μπάνιο βρίσκεται μέσα στην κρεβατοκάμαρα του ασθενή ενώ το δεύτερο βρίσκεται δίπλα στο σαλόνι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Διαθέτει τρεις τηλεοράσεις με DVD και σύνδεση στα κανάλια της συνδρομητικής τηλεόρασης Nova. Έχει εγκατεστημένα ηλεκτρονικό υπολογιστή iMac με πρόσβαση σε ασύρματο Internet (WiFi), πολυμηχάνημα (εκτυπωτή, φαξ, scanner) και τηλέφωνα. Όλες οι λειτουργίες που αφορούν τον κλιματισμό, τις κουρτίνες και την τηλεόραση είναι πλήρως αυτοματοποιημένες.

Το Master Bedroom της σουίτας 700Το καθιστικό της Σουίτας 700Η τραπεζαρία για την υποδοχή φίλων και συγγενώνΤο μπάνιο της ΣουίταςΟ χώρος εργασίας της ΣουίταςΔήμητρα Μέρμηγκα και Γιάννης Κούστας


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template