ΤΥΧΕΡΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΣ-Τέλος το αήττητο για τον ΑΡΗ-Σιώπης: «Το μυαλό μας είναι ήδη στον ΠΑΟΚ»

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα γκολ τυχερό το οποίο χρεώθηκε σαν αυτογκόλ στον Δεληζήση αφού ο παίκτης του ΠΑΣ Λεό σούταρε η μπάλα βρήκε στον παίκτη του Άρη στο τακουνάκι και πέρασε κάτω απο τα πόδια του Κουέστα η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε το τρίποντο.

Το αήττητο σερί του Άρη «βούλιαξε» στη λίμνη των Ιωαννίνων, με τον ΠΑΣ να επικρατεί 1-0 έχοντας και ως σύμμαχο την τύχη, αφού το τέρμα που έκανε την ειδοποιό διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήρθε με αυτογκόλ του Δεληζήση στο 65’.

Οι «κίτρινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, που πήραν άριστα σε επίπεδο τακτικής και πανηγύρισαν τη 2η συνεχόμενη νίκη τους. Δοκάρι στο 29’ είχε ο Ματέο Γκαρσία.


Ο Άρης εν συνεχεία πίεσε για την ισοφάριση αλλά ο Πάκο Ερέρα άργησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 81' για να κάνει τριπλή (!) αλλαγή.
Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης πλησίασε στην ισοφάριση όταν σε φάουλ του Ματίγια, η μπάλα μετά την κεφαλιά του Δεληζήση πέρασε άουτ.


Στο 87' ο Άρης βρέθηκε και πάλι κοντά στο 1-1, με τον Βελλίδη όμως να εξουδετερώνει το σουτ του Γκάμα, ενώ η τελευταία ευκαιρία για τους «κίτρινους» χάθηκε στο 5ο των καθυστερήσεων όπου και πάλι ο Δεληζήσης δεν πρόλαβε να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.


Μήνυμα άμεσης αντίδρασης αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ έδωσε ο αμυντικός χαφ του Άρη, Μανώλης Σιώπης, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Σχεδόν όλα δεν μας πήγαν καλά, δεν κάναμε τίποτα από όσα μας ζήτησε ο προπονητής μας. Κρατάμε μόνο τα θετικά από την σημερινή αναμέτρηση και πάμε στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».


Για το εάν είναι έτοιμος:

«Όταν ήρθα είπα ότι χρειάζομαι δύο εβδομάδες, σήμερα αισθάνομαι ότι είμαι έτοιμος να δώσω το 100% και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα:

«Είμαστε μεγάλη ομάδα θα υπάρξει δύσκολο πρόγραμμα, εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να το αντιμετωπίσουμε. Το μυαλό μας είναι ήδη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template