ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Παραμυθένιοι γάμοι, μυθικά μπάζα της δημοσιογραφίας

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Χειρότεροι ακόμη και από τους βλαμμένους πολιτικούς συντάκτες, που συνήθως ταυτίζονται με το κόμμα που καλύπτουν και γίνονται
βλαμμένοι βουλευτές, είναι οι βλαμμένοι κοσμικογράφοι. Ευτυχώς ένας ακόμη παραμυθένιος γάμος ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Κολομβία των Βαλκανίων οπότε η φυλή των κοσμικογράφων θα ξαποστάσει για λίγο κι εμείς θα πάρουμε μια ανάσα από τις υπερβολικές παπαριές τους.
Από τον Ian Ford

Πραμυθένιος γάμος, μυθική νυφούλα, κοσμοπολίτες συμπέθεροι από τα Μάλγαρα. Και όλα αυτά στο υπέροχο Κτήμα του χρεοκοπημένου επιχειρηματία Φιρδιπίτσουλα που υπάρχει χάρη στα θαλασσοδάνεια των τραπεζών. Τα πιο αφανή νούμερα στα κοσμικά-τρομάρα μας-γεγονότα είναι οι κοσμικογράφοι και ειδικότερα οι γυναίκες κοσμικογράφοι-δημοσιογραφίνες. Στη πλειοψηφία τους είναι για τα μπάζα.

Μιλάμε για παραμυθένια μπάζα, ατσούμπαλες, με μουστάκια, ιδανικές για το χορό της κοιλιάς, που φοράνε πλατφόρμες για να ανυψώσουν τον πισινό τους που είναι πιο πεσμένος από τα βράχια στο Ναυάγιο της Ζακύνθου. Καλύτερα να φωνάξουν τους Γερανούς Πράππα.

Τέλος πάντων η πιο ωραία κοσμικογράφος είναι ο καλοχτενισμένος Διονύσης Θανάσουλας. Ο Διονύσης είναι καλλονός μπροστά στα σούργελα που ασχολούνται με τα κοσμικά και οι περισσότερα σκάνε μύτη ντυμένες σαν τον Ντέμη Ρούσσο. Πρέπει να είσαι πολύ ναυάγιο Φαλκονέρα, με ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση και να έχεις γεννηθεί στο χωριό της Φαίης Σκορδά ώστε να αποκαλείς θεά, την Χριστίνα Μπόμπα και θεό, τον ξάδεφλο του Αρναούτογλου ,Τανιμανίδη οι οποίοι θα μας απασχολήσουν εκ νέου όταν, πολύ σύντομα, χωρίσουν.

Κοσμικά έκανε και ο Ζάχος Χατζηφωτίου αλλά ο Ζάχος υπήρξε πιο αριστοκράτης από όλους τους κοσμικούς που φιλοξενούσε στη στήλη του. Ο Ζάχος ήταν ένας δανδής. Οπως πρέπει να στέκεται κανείς ανάμεσα στα επώνυμα τηλεσούργελα που υποδύονται τους κοσμικούς. Το να κάνεις κοσμικό ρεπορτάζ σαν να είσαι η φιλιπινέζα τους δεν μπας καλύτερα να σφουγγαρίζεις σπίτια; Πόση ξεφτίλα δηλαδή;

Πόσο ξεφτίλας πρέπει να είσαι για να γράφεις ότι η Μπόσνιακ ήταν παραμυθένια νυφούλα και ο Ρέμος παραμυθένιος κούκλος. Η ότι ο Χάρης Σιανίδης και ο Θέμης Γεωργαντάς είναι λαμπεροί (από το πυγολαμπίδα;) καλεσμένοι;

Ακολουθεί μια χαρακτηριστική περιγραφή: Το βαρύ (!!!!) ζεϊμπέκικο του Αντώνη Ρέμου(!!!!) με ένα τραγούδι της Πίτσας Παπαδοπούλου και τα χειροκροτήματα από τον Σάκη Ρουβά(!!!!)

Οχι άλλο κάρβουνο, ρε νούμερα…

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template