ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΏΛΗΣ-Γνωστό μέλος της ΛΟΑΤ κοινότητας ο νεκρός της Ομόνοιας

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλάδστωνος μετά το θάνατο του επίδοξου ληστή του προχώρησε η αστυνομία το Σάββατο.


Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για τα αδικήματα της επκίνδυνης σωματικής βλάβης (πλημμέλημα) και της θανατηφόρας βλάβης (κακούργημα, όταν η βλάβη έχει επακόλουθο το θάνατο. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αναζητούν και τον δεύτερο άνδρα που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον επίδοξο ληστή.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένει ανοιχτό - μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης του ιατροδικαστή για τις συνθήκες θανάτου του επίδοξου ληστή - το ενδεχόμενο αλλαγής του κατηγορητηρίου.
Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, στις 10:30. Μέχρι τότε ο κοσμηματοπώλης θα παραμείνει κρατούμενος στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στην Κυψέλη.




Γνωστό μέλος της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, δηλωμένος φορέας του AIDS και από τις πλέον εμβληματικές drag queen μορφές, ήταν ο 33χρονος που έπεσε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

Ο Ζ Κ, ήταν χρήστης ηρωίνης και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το τελευταίο διάστημα της ζωής του είχε βυθιστεί βαθιά στον κόσμο της ηρωίνης, χάνοντας τον παλιό κοινωνικό εαυτό του, με αποτέλεσμα να αποξενωθεί.

Η ανάγκη να εξασφαλίσει τη δόση του, φαίνεται να τον ώθησε στην εισβολή στο κοσμηματοπωλείο στην Γλάδστωνος.


Ο Ζ.Κ είχε δώσει συνέντευξη στο παρελθόν σχετικά με την κοινωνική του δραστηριότητα του και είχε αποκαλύψει πως είχε δεχτεί επανειλημμένα ρατσιστικές επιθέσεις. Το ερώτημα που εγείρεται είναι εάν όσοι του επιτέθηκαν, το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της απόπειρας ληστείας που επιχείρησε, τον αναγνώρισαν ή όχι.

Ο επιχειρηματίας που σε βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα να κλοτσάει τον εγκλωβισμένο στην βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου επίδοξο ληστή, φέρεται να ανέφερε στους άνδρες της ασφάλειας: «Αγανάκτησα όταν τον είδα να προσπαθεί να με κλέψει,με έχουν ξανακλέψει και ξέσπασα».

Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 33χρονοy Ζ.Κ, αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας - νεκροτομής.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template