Τον δολοφόνο του φαρμακοποιού συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Ένας αρχιτέκτονας 51 ετών, ο οποίος είχε οικονομικές διαφορές με τον 57χρονο φαρμακοποιό, είναι ο άνθρωπος ο οποίος φέρεται
να τον σκότωσε. Αυτή την ώρα έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια ως ύποπτος για τη δολοφονία του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό και θεωρείται ζήτημα χρόνου να συλληφθεί.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι διαφορές με τον φαρμακοποιό Βασίλη Φλώρο είχαν φόντο ένα ακίνητο για το οποίο κατέληξαν στο δικαστήριο. Ο Φλώρος κέρδισε με αποτέλεσμα ο 51χρονος, ο οποίος είναι οικογενειάρχης που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, θεώρησε ότι αδικήθηκε και προέβη σ' αυτή την πράξη προκειμένου να τον εκδικηθεί.

Η εν ψυχρώ δολοφονία είχε γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου και κίνητρο του εγκλήματος φέρεται να είναι οικονομικές διαφορές ανάμεσα σε δράστη και θύμα. Υπενθυμίζετα ότι η άτυχος φαρμακοποιός είχε δολοφονηθεί το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου, την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του. Η οικογένειά του είχε δηλώσει ότι ο 57χρονος πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών, δεν δεχόταν απειλές για τη ζωή του και ούτε ο ίδιος τους είχε αναφέρει κάποιο ανησυχητικό περιστατικό. Παρόλα αυτά όλα έδειχναν από την πρώτη στιγμή πως πίσω από την δολοφονία κρύβονταν προσωπικές διαφορές

Την ίδια ώρα κάτοικοι που διαμένουν στον ίδιο δρόμο και γνωρίζουν την οικογένεια είχαν καταγγείλει πως μια ημερα πριν από τη στυγερή δολοφονία είχαν διαπιστώσει ύποπτες κινήσεις στην διπλανή πολυκατοικία. f2
Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου, 8 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό, άγνωστος προσέγγισε τον 57χρονο άντρα την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του.
f1
Ο άντρας πλησίασε τον φαρμακοποιό, ο οποίος ακινητοποίησε το όχημα του και κατέβασε το παράθυρο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο άγνωστος άρχισε να πυροβολεί, πιθανότατα με περίστροφο καθώς στο σημείο δεν βρέθηκαν κάλυκες.

Εκείνη την ώρα η σύζυγος του βρισκόταν στην οικία της. Να σημειωθεί ότι η ίδια είναι γιατρός και διατηρεί το παθολογικό της ιατρείο στην ίδια πολυκατοικία. Ο άτυχος 57χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του είναι φοιτητής στην Πάτρα, ενώ η κόρη του φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.  

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template