EMERALD BAY Η κερκυραϊκή βίλα των €6.250.000

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Βορειοανατολική Κέρκυρα! Η ομορφότερη πλευρά του νησιού, πνιγμένη στην κυριολεξία στο πράσινο, με δαντελωτές παραλίες, μυστικούς γαλαζοπράσινους
όρμους, άγρια μεσογειακή βλάστηση, φιλόξενους κατοίκους αλλά και παραδοσιακά επτανησιακά αρχοντικά και απομονωμένες, καταπράσινες βίλες για όσους αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.
Εδώ, κοντά στο θέρετρο της Κασσιόπης και το λιμάνι του Αγίου Στεφάνου, βρίσκεται η κατάφυτη περιοχή Αυλάκι με δύο μαγικές παραλίες, μία μακρά και οργανωμένη και ένα μικρό όρμο χωρίς εγκαταστάσεις αλλά με γαλοζοπράσινα νερά. Στο Αυλάκι και στην γύρω περιοχή βρίσκει εύκολα κανείς κάποια πολύ όμορφα εστιατόρια τόσο στην παραλία όσο και διάσπαρτα ανάμεσα σε πράσινα δέντρα και γρασίδι, ενώ υπάρχουν και μικρά συγκροτήματα με στούντιο προς ενοικίαση.





Στη χερσόνησο υπάρχουν μερικοί ακόμα όρμοι με εκπληκτικό καταγάλανο νερό, αλλά οι περισσότεροι είναι προσβάσιμοι μόνο με βάρκα. Ένας από αυτούς, μεταξύ Αυλακίου και Κασσιόπης, είναι ο «Σμαραγδένιος Όρμος», «Emerald Bay» όπως τον ονομάζει το Sotheby’s International Realty, καθώς το περίφημο μεσιτικό γραφείο διαθέτει προς πώληση, σε αυτήν εδώ ακριβώς την περιοχή, μιας εξαιρετικής ομορφιάς βίλα που πραγματικά κόβει την ανάσα…
Ο συγκεκριμένος ιδιωτικός κολπίσκος, που μπορεί να φιλοξενήσει στα απάνεμα νερά του ακόμα και μεγάλων διαστάσεων γιοτ, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα ενός οικοπέδου φιλέτου 5 στρεμμάτων, στο οποίο μεταξύ των άλλων περιλαμβάνεται μια πανέμορφη βίλα κλασικής κερκυραϊκής αρχιτεκτονικής, με όλες τις σύγχρονες, πολυτελείς ανέσεις και ίσως ακόμα περισσότερες.



Η βίλα του «Σμαραγδένιου Όρμου» προσφέρει καταρχάς απόλυτη ιδιωτικότητα και ασφάλεια στους φιλοξενούμενους της, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα κεντρικά σημεία της περιοχής, προσφέροντας πλήθος επιλογών διασκέδασης και αγορών. Διαθέτει ουσιαστικά δύο κτίσματα με βάση την πέτρα του νησιού, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους μέσω του ισογείου και επτανησιακές κεραμοσκεπές. Το εσωτερικό της βίλας είναι 550 τετραγωνικά μέτρα, με 5 κρεβατοκάμαρες και με τα αντίστοιχα εσωτερικά μπάνια τους, ενώ έχουν όλες πρόσβαση στη θέα προς τη θάλασσα αλλά και στην τεράστια βεράντα της έπαυλης, με την εντυπωσιακή πισίνα και τους άπλετους χώρους για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση.



Η βίλα, η οποία διατίθεται από το Sotheby’s International Realty έναντι του ποσού των 6.250.000 ευρώ, προσφέρει σαν μεγάλο της ατού την άνετη πρόσβαση των φιλοξενούμενων της στον ήλιο και τη θάλασσα, διαθέτοντας ένα μαγικό καθιστικό-τραπεζαρία με τέντα ή κιόσκι δίπλα στην πισίνα αλλά και πολύ ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, με επίσης μεγάλη τραπεζαρία και καθιστικό, κουζίνα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, εξωτερικές ντουζιέρες, χώρους πλυντηρίων, αίθουσα προβολής ταινιών και ψυχαγωγίας αλλά και θερμαινόμενα δάπεδα ώστε να μπορεί να κατοικηθεί άνετα και τους πιο κρύους μήνες.



Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως το ακίνητο του Αυλακίου διαθέτει και ανεξάρτητο ξενώνα για καλεσμένους ή το προσωπικό της κατοικίας, πανέμορφο κήπο με γκαζόν αλλά και χώρους για λουλούδια και καλλωπιστικούς θάμνους, η τεράστια πισίνα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τους χειμερινούς μήνες, καθώς είναι θερμαινόμενη μέσω συστήματος ηλιακής ενέργειας, ενώ και η μεγάλη αυλή στην είσοδο του μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια αρκετά οχήματα.
Συνολικά, πρόκειται για ένα «κρυμμένο διαμάντι» στον «Σμαραγδένιο Όρμο»!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ



































































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template