Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 1-0: Νίκη για τα «μωρά» του Δώνη

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Ο Χατζηθεοδωρίδης με σουτάρα έξω από την περιοχή χάρισε στον Παναθηναϊκό μια ακόμα νίκη (1-0) απέναντι στον Πανιώνιο και το τρένο του
Γιώργου Δώνη συνέχισε για 7ο σερί ματς αήττητο! - Πολύ καλή δημιουργία οι γηπεδούχοι, αρκετές επεμβάσεις ο Κότνικ
Eπιθετικός από το ξεκίνημα, ο Παναθηναϊκός δημιούργησε ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει νωρίς την άμυνα του Πανιωνίου. Τελικά, στο 72'... μίλησε ο Χατζηθεοδωρίδης! Το «τριφύλλι» βρήκε έναν ακόμα σκόρερ και συνεχίζει χωρίς να ξέρει φέτος τι θα πει ήττα!

Έτσι έπαιξαν


Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το σημερινό παιχνίδι και βγήκε νικητής στον αγώνα δρόμου μετά τον τραυματισμό στην Εθνική, ξεκινώντας βασικός στην μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.


Ο Διοὐδης υπερασπίστηκε την εστία των ᾽᾽πρασίνων᾽᾽, αριστερό μπακ ο Ινσούα, δεξί ο Κουλιμπαλί και ο Μαυρομμάτης με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης και Δώνης στον άξονα. Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης στα άκρα και στην επίθεση ο Καμπετσής με τον Μακέντα, σε διάταξη 4-4-2.

Ο Πανιώνιος του Ανιγκό ξεκίνησε με τον Κότνικ κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ ο Κούρντι, αριστερό μπακ ο Παπαγεωργίου. Μπανανά και Ντομίνγκες οι δύο στόπερ. Κόρμπος και Κεϊτά στην μεσαία γραμμή. Τσιλουλής, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας η μεσοεπιθετική τριπλέτα και στην κορυφή του 4-2-3-1 Ντουρμισάι.

Ρυθμός και χαμένες ευκαιρίες!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παιχνίδι... φουριόζος και στο πρώτο δεκάλεπτο έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, έχοντας συμμάχους τις αδυναμίες του Πανιωνίου στην άμυνα και τον ασταθέστατο Κότνικ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το 1-0 αλλά το πλασέ του αμαρκάριστου Καμπετσή από το ύψος της μικρής περιοχής, κατέληξε στο δοκάρι μετά την επέμβαση του πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Σε ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό, ο Πανιώνιος κατάφερε να ισορροπήσει μετά το πρώτο τέταρτο και να ανεβάσει δημιουργικά την απόδοσή του. Οι ᾽᾽κυανέρυθροι᾽᾽ είχαν δύο πολύ καλές στιγμές να σκοράρουν αλλά στο 34᾽ ο Μασούρας έστειλε την μπάλα πάνω στον Διούδη ενώ στο 39᾽ το πλασέ του Ντουρμισάι πέρασε λίγο άουτ!


Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε την κυριαρχία πάνω στο χορτάρι αλλά... απάντησε με το τετ-α-τετ του Μακέντα στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, με τον Ιταλό να τελειώνει άστοχα μία εξαιρετική αντεπίθεση με πρωταγωνιστή τον Κουρμπέλη.

Χατζηθεοδωρίδης... for three!

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι τον έλεγχο του κέντρου αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να απειλήσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Πανιωνίου, καθώς δεν μπορούσε να βρει χώρους ενώ του έλειπε το καθαρό μυαλό και η σωστή συνεργασία στο επιθετικό τρίτο. Όσο περνούσε η ώρα το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ αύξανε την πίεση και στο 63᾽ ο Δώνης έριξε το ματς τον Χατζηθεοδωρίδη αντί του Καμπετσή, άλλαξε την διάταξη σε 4-2-3-1 και ο παίκτης που έριξε στο ματς έκρινε την αναμέτρηση!

Ο ‘’Χάτζη᾽᾽ στο 73᾽ μετά από κομπίνα σε κόρνερ, έπιασε το δυνατό σουτ από τα 25-30 μέτρα, η μπάλα βρήκε κιόλας στον ώμο του Ντουρμισάι και κατέληξε στο πλεκτό του Πανιωνίου, σηκώνοντας στο πόδι το ΟΑΚΑ!

Η είσοδος του Τζανδάρη στο 77᾽ και η διαχείριση που έκανε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι, έκλεισαν κάθε πιθανό χώρο, ο Πανιώνιος περιορίστηκε απλά στο να κυκλοφορεί την μπάλα αρκετά μακριά από την περιοχή του Διούδη και με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Κόρμπου που μπλόκαρε εύκολα ο πορτιέρο του ᾽᾽τριθυλλιού᾽᾽, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.

Το σύνολο του Δώνη κράτησε μέχρι τέλους το 1-0, πήρε ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του!

MAN OF THE MATCH: Μπήκε στο 63᾽ και δέκα λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ της νίκης με το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή! Η Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης δικαίωσε τον Δώνη για την επιλογή να αποτελέσει ένα από τα... χαρτιά για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Γιάννης Μπουζούκης. Ώριμο παιχνίδι, αρκετή δουλειά τόσο στην κυκλοφορία όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι. Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις ο νεαρός; μέσος του ᾽᾽τριφυλλιού᾽᾽.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και γενικά είσαι μία ομάδα που δεν φτιάχνει και δέκα κλασσικές φάσεις σε κάθε παιχνίδι, όταν αυτές σου παρουσιάζονται θα πρέπει να τις τελειώνεις. Ο Πανιώνιος στο 34᾽ και το 39᾽ έχασε δύο σπουδαίες φάσεις με τον Μασούρα και τον Ντουρμισάι και σπατάλησε τις καλές πιθανότητες να προηγηθεί.

Η ΓΚΑΦΑ:
Έκανε αρκετές στο πρώτο δεκάλεπτο ο Κότνικ αλλά καμία δεν κόστισε στον Πανιώνιο. Αυτό που κόστισε ήταν η επιλογή κανείς να μην πέσει πάνω στον Χατζηθεοδωρίδη και να κλείσει το σουτ του Έλληνα μέσου, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή και έκρινε το ματς.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Πολύ καλή, σχεδόν άριστη, η διαιτησία του Διαμαντόπουλου και των βοηθών του απόψε στην Καλογρέζα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Η τρελή πορεία των μπέμπηδων του Παναθηναϊκού συνεχίζεται! Με το γκολ του Χατζηθεοδωρίδη στο 73᾽, οι ᾽᾽πράσινοι᾽᾽νίκησαν και τον Πανιώνιο και σκαρφάλωσαν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους περίπου 18.000 οπαδούς που βρέθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template