ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 1 Οκτωβρίου 2018

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Νέα εβδομάδα, νέος μήνας, όλα αλλάζουν. Κάνουν νέα αρχή…

ΚΡΙΟΣ
Ο συμβιβασμός είναι η λέξη κλειδί για εσάς σήμερα, τόσο για τις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και για τις προσωπικές σας. H μέρα αυτή είναι κατάλληλη για συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και συνομιλίες στο επαγγελματικό σας χώρο. Τα οικονομικά σας χρειάζονται πολύ προσοχή, γιατί κάθε κίνηση μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα. Μεγάλη «δραστηριότητα» θα υπάρχει και στην προσωπική σας ζωή.


ΤΑΥΡΟΣ
Θα είστε πολύ τυχερή σήμερα σε επαγγελματικές υποθέσεις. Οι κόποι σας ανταμείβονται και υπάρχει μια πιθανότητα να λάβετε μια επιβράβευση για την σκληρή δουλειάς σας. Σκεφτείτε πώς θα διαχειριστείτε τα χρήματα με ορθολογισμό. Στα συναισθηματικά θα πρέπει να είστε προσεκτική γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θα σας βάλουν τρικλοποδιές. Προσπαθήστε να τους απομακρύνετε από την ζωή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα λάβετε φιλοφρονήσεις και επαίνους για την εργατικότητα σας και τον τρόπο που χειρίζεστε σημαντικές υποθέσεις. Στα οικονομικά σας, τα πράγματα ακόμη δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλετε. Οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα από μέρα σε μέρα. Απότομες αλλαγές θα έρθουν στην προσωπική σας ζωή, καθώς θα έχετε μια απροσδόκητη επίσκεψη από ένα πρόσωπο που διαδραμάτισε μεγάλο ρόλο στη ζωή σας στο παρελθόν. Αν πρόσφατα τερμάτισε μια σχέση, ίσως ο πρώην σας υπενθυμίζει την ύπαρξή του σήμερα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μεγάλες εξελίξεις έρχονται στα επαγγελματικά σας, ωστόσο θα πρέπει να προετοιμαστείτε για κάποιες καθυστερήσεις που θα αντιμετωπίσετε. Υπάρχουν θέματα σε εκκρεμότητα, φροντίστε να τα τακτοποιήσετε. Υπάρχει πιθανότητα οι καταστάσεις να σας κάνουν να εκνευριστείτε. Μη χάσετε την ψυχραιμία σας και δράστε με τη λογική σας. Τα οικονομικά σας είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Χαμογελάστε στον κόσμο γύρω σας και αυτός θα σας χαμογελάσει πίσω. Δείξτε αισιοδοξία και τα πράγματα θα κυλίσουν ομαλά στην προσωπική σας ζωή.


ΛΕΩΝ
Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά σήμερα για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, οι οποίες έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Μην αγχώνεστε όμως γιατί οι συνεργάτες σας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλέψουν. Στα οικονομικά σας χρειάζεται προσοχή. Μην ξοδεύετε χρήματα, ιδιαίτερα σε αδικαιολόγητα αντικείμενα. Η σκληρή δουλεία θα έχει αντίκτυπο και στα αισθηματικά καθώς καλείστε να ακυρώσετε όλα τα πλάνα που είχατε σχεδιάσει. Θα βρείτε τους ρυθμούς σας σύντομα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στη δουλειά σας θα έχετε τη διάθεση να κάνετε αλλαγές. Νέα σχέδια προκύπτουν και είστε διατεθειμένη να εργαστείτε σκληρά για να τα φέρετε εις πέρας. Για να συμβούν όμως αυτά, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσετε παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σας προκαλούν προβλήματα. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να πηγαίνουν κάπως καλύτερα. Στα αισθηματικά σας, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσετε το σύντροφό σας και να μειώσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας.


ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να έχετε μεγάλα σχέδια και στόχους για εξέλιξη, αλλά οι περιστάσεις δεν είναι ακόμα στο πλευρό σας. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεται και προετοιμαστείτε για την επίτευξη αυτών των στόχων. Τα οικονομικά σας πάνε καλύτερα, ωστόσο χρειάζεται προσοχή στους χειρισμούς σας. Με πολύ προσπάθεια έχετε βρει μια ισορροπία. Το βράδυ, πάρτε το χρόνο να ξεκουραστείτε και μην εμπλακείτε σε διαφωνίες και αψιμαχίες με αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα χρειάζεται πολύ προσοχή στον επαγγελματικό τομέα. Θα επιβραδύνετε την επιτυχία της ομάδας με την οποία συνεργάζεστε, μη συμφωνώντας να υποστηρίξετε τη θέση των συνεργατών σας. Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο και να σας οδηγήσει σε δύσκολα μονοπάτια. Στον οικονομικό τομέα, τα χρέη σας θέλουν καλή διαχείριση. Στα αισθηματικά προβλέπονται να υπάρχουν διαφωνίες και συγκρούσεις, για αυτό θα ήταν καλό να είστε πιο διαλλακτική.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Στη δουλειά σας πρέπει να είστε προσεκτική γιατί κάποιες προτάσεις που θα δεχτείτε θα είναι θετικές αλλά με την βιασύνη και την επιπολαιότητά σας μπορείτε να τις μετατρέψεις σε αρνητικές για τα σχέδιά σας. Στα οικονομικά απορρίψτε τυχόν επικίνδυνες συναλλαγές και σημαντικές αγορές. Στα αισθηματικά εάν είστε ήδη σε μια σχέση, μην διστάσετε να τους εκμυστηρευτείτε τους υψηλότερους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Σε περίπτωση που δεν είστε σε σχέση αποφύγετε περιπέτειες και πειράματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον επαγγελματικό τομέα σήμερα θα είστε δημιουργική. Οι κόποι σας αναγνωρίζονται και η δουλειά σας παίρνει τα εύσημα που της αξίζουν. Ορίστε έναν σημαντικό μακροπρόθεσμο στόχο και δουλέψτε σκληρά για την πραγματοποίησή του. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, για αυτό φροντίστε να βάλετε ένα σωστό πρόγραμμα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις. Πριν βιαστείτε να κρίνετε αυτόν που έχετε απέναντί σας προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα είναι η μέρα για να διαμορφώσετε το μέλλον σας στον επαγγελματικό τομέα. Μην σας φοβίσουν οι μεγάλες αλλαγές. Δεν θα αλλάξουν όλα ριζικά από την μια μέρα στην άλλη, όμως είναι μια αρχή για κάτι καλύτερο. Μη μπείτε στην διαδικασία να ακούσετε τις συμβουλές των άλλων. Αυτές οι συστάσεις, που δεν έχουν αντικειμενικότητα, θα σας στείλουν προς λάθος κατεύθυνση. Φροντίστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και μην τις αναβάλετε για κάποια άλλη στιγμή. Στα αισθηματικά, είναι μια καλή μέρα για ανανέωση μέσα στη σχέση σας και για πρωτοβουλίες που θα σας κάνουν να δείτε διαφορετικά τις καταστάσεις.


ΙΧΘΕΙΣ
Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα θα σας βάλουν σε μια διαδικασία σύγκρισης με άλλους ανθρώπους, που μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στην προσωπικότητα σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και συνεχίστε το έργο σας. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία και τακτοποίησε εκκρεμότητες (κυρίως οικονομικές). Τα χρέη σας θέλουν καλή διαχείριση. Στα αισθηματικά θα υπάρχει μια ατμόσφαιρα ανταγωνισμού. Οι στόχοι σας θα έρθουν σε σύγκρουση με αυτές του συντρόφου σας. Ένας ήρεμος διάλογος θα έχει αποτέλεσμα, τουλάχιστον θα κατευνάσει τα πνεύματα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template