ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 19 Οκτωβρίου 2018

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα ,Οικονομικά θέματα Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Η συγγνώμη είναι ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα…

ΚΡΙΟΣ
Θα περάσεις τη σημερινή ημέρα προσπαθώντας να καταλάβεις τι μπορείς να βελτιώσεις έτσι ώστε να πάει καλύτερα η δουλειά σου. Συνέχισε στον δρόμο που έχεις διαλέξει και θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται συνεχώς. Στην προσωπική σου ζωή μην ανησυχείς, το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον αγαπημένο σου θα λυθεί. Αν είσαι single, φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει και ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου.


ΤΑΥΡΟΣ
Μην πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά, γιατί θα χάσεις όμορφες στιγμές της ημέρας σου. Ασχολήσου περισσότερο με εσένα, σήμερα που μπορείς. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις περισσότερο με τον αγαπημένο σου θα βοηθήσει πολύ τη σχέση σου. Μην διστάσεις να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου εάν κάτι δεν σε ευχαριστεί. Βεβαιώσου ότι θέλεις να κάνεις μία καινούργια σχέση πριν προχωρήσεις παρακάτω με ένα πρόσωπο που γνώρισες.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις στα επαγγελματικά σου, μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Ένα σημαντικό οικονομικό πρόβλημα θα λυθεί και αυτές οι ευχάριστες εξελίξεις θα εκτοξεύσουν την ψυχολογία σου στα ύψη. Η ανεβασμένη σου διάθεση και ο ρομαντισμός σου θα βάλουν φωτιά στη σχέση σου. Εάν είσαι single, δεν είσαι έτοιμη για κάτι άλλο στη ζωή σου, μόνο για όμορφες στιγμές με τους φίλους σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μία τάξη και για αυτό έχεις την ευκαιρία να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να κάνεις πράγματα που αγαπάς. Ανυπομονείς για μία βόλτα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Υπομονή, το Σαββατοκύριακο είναι κοντά. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις σου, μην αφήσεις κάτι για τελευταία στιγμή. Μία δυσάρεστη στιγμή θα έρθει στην προσωπική σου ζωή. Μίλησε με τον αγαπημένο σου και βρες τη λύση. Εάν είσαι single, κοίτα μπροστά. Τώρα είναι η ευκαιρία να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου.


ΛΕΩΝ
Σήμερα είσαι τόσο πολύ κουρασμένη που δεν έχεις διάθεση για τίποτα. Σε ενδιαφέρει μόνο να κοιμηθείς. Δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο. Οργάνωσε σωστά το πρόγραμμά σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Μετά θα βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και θα κάνεις πράγματα που τόσο πολύ επιθυμείς. Μοναδικός λόγος που θα παραμείνεις στο σπίτι μετά την απογευματινή σου ξεκούραση, είναι το γεγονός ότι τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό σημείο αυτή την περίοδο. Να είσαι προσεκτική σε όσα θα πεις και με τον τρόπο που θα τα πεις στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι single, αφέσου ελεύθερη για μία νέα σχέση στη ζωή σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη σημερινή ημέρα θα συνειδητοποιήσεις ότι η δουλειά σου πηγαίνει πάρα πολύ καλά και ότι οι κόποι σου έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς. Θα καταλάβεις επίσης ότι σε όλο αυτό σε βοήθησε η άψογη συνεργασία που είχες με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου έχουν κάποια βελτίωση, ωστόσο μην παρασυρθείς σε αγορές που θα καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σου. Θα κάνεις μία νέα γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Εάν είσαι ήδη σε σχέση, εσύ και ο αγαπημένος σου θα έρθετε πιο κοντά.


ΖΥΓΟΣ
Θα βάλεις όλη σου την ενέργεια σε ένα νέο πρότζεκτ που έχεις αναλάβει. Η συνεργασία με τους συναδέλφους σου είναι σημαντικό να είναι αρμονική, έτσι ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τον στόχο σου. Τα έσοδά σου έχουν αυξηθεί, ωστόσο ένα οικονομικό πρόβλημα σε προβληματίζει και για αυτό θα αναζητήσεις νέες πηγές για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Ο αγαπημένος σου αισθάνεται παραμελημένος και αυτό δεν είναι καλό για τη σχέση σου. Εάν είσαι single, μην προχωρήσεις σε μία καινούργια σχέση. Δεν είσαι ακόμη έτοιμη, κάτι από το παρελθόν δεν σε αφήνει…


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σκέψη σου είναι αποκλειστικά αφοσιωμένη στη δουλειά σου και στους επαγγελματικούς σου στόχους. Θέλεις να πετύχεις και θα το κάνεις με κάθε τρόπο. Προτεραιότητα για εσένα ωστόσο να διατηρήσεις την καλή σου φήμη, επομένως υποχθόνιες συμφωνίες δεν πρόκειται να δεχθείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, φρόντισε να τακτοποιήσεις χρέη του παρελθόντος για να σου φύγει το άγχος. Η ημέρα σου θα κλείσει όμορφα, με μία ρομαντική βόλτα με τον αγαπημένο σου. Προσοχή στις συνομιλίες που έχεις ξεκινήσει με ένα πρόσωπο που σε ταλαιπώρησε στο παρελθόν.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να έχεις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο οι δραστηριότητές σου σε κάνουν πολλή χαρούμενη. Βλέπεις τους κόπους σου να πιάνουν τόπο και αυτό σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις. Τα οικονομικά σου έχουν αυξηθεί, ο καλός προγραμματισμός πιάνει! Στην προσωπική σου ζωή κάνεις ένα λάθος που σου στοιχίζει. Μην κρατάς μέσα σου ότι δεν σου αρέσει. Συζήτησέ το με τον άμεσα ενδιαφερόμενο, δηλαδή τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην κάνεις το βήμα να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επαγγελματικές αποφάσεις. Έχεις ένα σημαντικό στόχο και δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να μπει εμπόδιο στην επαγγελματική σου ανέλιξη. Τα οικονομικά σου, εάν συνεχίσεις έτσι, πολύ σύντομα θα είναι αυξημένα. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Επικεντρώσου περισσότερο στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου, αφιέρωσε χρόνο και σε εκείνον. Μην παραμελείς φίλους και οικογένεια.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα περάσεις τη σημερινή ημέρα χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στη δουλειά σου, γεγονός που θα σε κάνει χαρούμενη. Την έχεις ανάγκη αυτή τη στασιμότητα. Μην προχωρήσεις στη σύναψη νέων συμφωνιών, ειδικά όσων έχουν σχέση με χρήματα. Προσοχή στον τρόπο που θα διαχειριστείς τα έσοδά σου. Ο αρνητισμός δεν χωρά στη ζωή σου, το ίδιο και τα πρόσωπα που στον προκαλούν. Απομάκρυνε όσους σε πληγώνουν, είτε πρόκειται για σύντροφο είτε για έναν φίλο/φίλη.



ΙΧΘΕΙΣ

Ενδιαφέρουσα η σημερινή ημέρα για εσένα. Θα δεις επιτέλους τη δουλειά σου να ανταμείβεται. Θα λάβεις κολακευτικά σχόλια για όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα και η χαρά σου δεν κρύβεται. Επικεντρώσου περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Το κλειδί για την λύση των προβλημάτων με τον αγαπημένο σου είναι η επικοινωνία. Συζήτησε μαζί του και θα βρείτε από κοινού τον τρόπο να πάτε παρακάτω. Εάν είσαι single, αυτή η… συνθήκη αλλάζει…
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template