ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 22 έως 28 Οκτωβρίου 2018

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.



Όταν οι καταστάσεις και οι σχέσεις δυσκολεύουν είναι πιθανό να βρεθείς σε «κατάσταση πανικού» και να αρχίσεις τις βιαστικές αποφάσεις. Να είσαι προσεκτική επειδή αυτό το είδος της απερισκεψίας θα σου φέρει μόνο προβλήματα. Συμβουλεύσου κάποιον που εμπιστεύεσαι πριν συνεχίσεις. Μια στροφή στα αισθηματικά σου είναι σίγουρα δυνατή αυτήν την εβδομάδα. Την Τετάρτη, η πανσέληνος στον Ταύρο θα αναδείξει τις ανάγκες που έχετε στη σχέση σας. Η πανσέληνος αντιτίθεται στην Αφροδίτη, που εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στον ουρανό. Ως αποτέλεσμα, αυτό που θέλεις και αυτό που χρειάζεσαι στην ερωτική σου ζωή μπορεί να είναι δύο αντίθετα πράγματα. Το φλογερό πάθος που αισθάνθηκε για κάποιον μπορεί να έχει για τίμημα την ασφάλειά σου. Είσαι πρόθυμη να το πληρώσεις; Αυτό που νόμιζες ότι ήταν κάτι σαρκικό και παθιασμένο τώρα έχει τη δυνατότητα να γίνει κάτι με πραγματική ουσία. Η πανσέληνος και η Αφροδίτη θα είναι και οι δύο σε μια πανέμορφη γωνία με τον Κρόνο, καθιστώντας πιο πιθανό ότι η ανάγκη για ασφάλεια στα ερωτικά σου θα ικανοποιηθεί, ακόμα κι αν δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν.



ΚΡΙΟΣ
Θα σημειώσεις πρόοδο αυτήν την εβδομάδα, αλλά μόνο σε έναν τομέα. Να είσαι υπομονετική και να διατηρήσεις τη ρουτίνα σου. Μπορεί να βρεθείς στη μέση μιας διαφωνίας. Απόφυγε την αναστάτωση μπροστά στους πελάτες ή τους συναδέλφους. Ορισμένες πτυχές φέρνουν προκλήσεις. Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις με κάποιον που εμπιστεύεσαι. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για δημόσιες εκδηλώσεις, μάρκετινγκ και ομαδικά προγράμματα. Οι ανώτεροι εκτιμούν την ήρεμη και καλή σου διάθεση. Τα χρήματα είναι σαν το νερό για τα περισσότερα ζώδια, αλλά εσύ προτιμάς να τα διαχειρίζεσαι καλύτερα, χωρίς να τα αφήνεις να φεύγουν σε άσκοπες ενέργειες. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ξοδεύεις χρήματα για δραστηριότητες αναψυχής όπως αθλήματα και διακοπές ή για να κρατάς τον εαυτό σου υγιή και όμορφο, όπως με τη συνδρομή στο γυμναστήριο. Αυτή την εβδομάδα είσαι περισσότερο επικεντρωμένη στο πώς μπορείς να ξεπληρώσεις ένα χρέος και να προσελκύσεις νέους υποστηρικτές για ένα project με κατοικίδια ζώα. Προσπάθησε να αποταμιεύσεις περίπου το 20% των εσόδων σου.
Εκεί που αισθάνθηκες ότι δεν θα μπορέσεις ποτέ να λύσεις το δίλλημα που αντιμετωπίζεις με τον αγαπημένο σου, υπάρχει τελικά μια απάντηση. Μπορεί να λάβεις κάποια θετικά νέα για τα οικονομικά που διαχειρίζεσαι μαζί του, που θα ανανεώνουν την εμπιστοσύνη σας στην ικανότητά σας να κερδίζετε χρήματα. Ταυτόχρονα, φαίνεται ότι επωφελείσαι πραγματικά από τα χρήματα του συντρόφου σου. Αν είσαι single τότε ήρθε η στιγμή να ξοδέψεις λίγα, για να κερδίσεις πολλά. Βγες έξω και διασκέδασε περισσότερο.



ΤΑΥΡΟΣ
Τώρα μπορεί να αντιμετωπίσεις τα αποτελέσματα προηγούμενων παρορμητικών αποφάσεων. Οι οικογενειακές ευθύνες και οι εργασιακές υποχρεώσεις θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε δύο κατευθύνσεις. Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής με όλους. Προσοχή γιατί τα άστρα μπορεί να φέρουν συναισθηματικές προκλήσεις ή ένα μυστικό φλερτ στο χώρο εργασίας σου. Βεβαιώσου ότι οποιαδήποτε τεχνολογία ή μηχανήματα που χρησιμοποιείς στη δουλειά σου είναι σε καλή κατάσταση. Διατήρησε χαμηλό προφίλ και απέφυγε τη διάδοση φημών, γιατί αλλιώς δεν θα σου αρέσει η κατάληξη. Σου αρέσει να γίνονται όλα με τον τρόπο σου. Αλλά πεισματάρα όπως είσαι μπορεί επίσης να γίνεις μια καλή παίκτρια στην ομάδα. Με μια υποστηρικτική πτυχή να επηρεάζει το γάμο και τις σοβαρές σχέσεις, μπορεί να είναι καιρός να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου, ή μπορεί να είναι καιρός για μια σοβαρή επιχειρηματική συγχώνευση. Οι πλανήτες φέρνουν τέλεια ισορροπία δράσης και δημιουργικότητας. Δεν είναι κακή περίοδος για να ξεκινήσεις μια νέα προσπάθεια, οπότε να το κάνεις!
Είσαι έτοιμη για μια σημαντική αλλαγή στη σχέση σου και ο βασικός λόγος για αυτό είναι ότι τελικά είσαι πρόθυμη να αναγνωρίσεις τα βαθύτερα και πιο αληθινά συναισθήματά σου για κάποιον. Μπορεί να βρίσκεσαι σε δίλημμα όσον αφορά στα ερωτικά σου, μεταξύ κάποιου από το παρελθόν σου και κάποιου νέου που έχει έρθει πρόσφατα στη ζωή σου. Παρόλο που αυτό το δίλημμα μπορεί να σου προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και σύγχυση τις τελευταίες εβδομάδες, υπάρχει κάτι στην πανσέληνο της Τετάρτης που τελικά θα φέρει φώτιση. Θα γνωρίσεις κάποιον με τον οποίο θέλεις να είσαι πραγματικά μαζί.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ενέργεια συνεχίζει να απαιτεί προσοχή και επανεξέταση όσων έχεις ήδη πετύχει. Μπορείς να είσαι πολύ αποτελεσματική μέσα σε ένα συγκεκριμένο και πειθαρχημένο χώρο. Πρόσεξε να μην αναλάβεις δεσμεύσεις που πραγματικά δεν μπορείς να εκπληρώσεις. Τα γεγονότα προσφέρουν την ευκαιρία να είσαι πολύ ανοιχτή με τα συναισθήματά σου. Μπορεί να βρεις συναδέλφους ιδιαίτερα χρήσιμους και συνεργατικούς. Μια ηλικιωμένη γυναίκα μπορεί να σου δώσει πολύ καλές συμβουλές. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να βρεις την τέλεια ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Η αγάπη και η δημιουργικότητα συνοδεύονται από δράση και διαβεβαίωση που επηρεάζουν την απασχόληση και τα θέματα υγείας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι για μια φορά αισθάνεσαι ότι τα καταφέρνεις περίφημα, χωρίς να κουράζεσαι υπερβολικά. Πιθανότατα θα λάβεις συγχαρητήρια για το έργο που ολοκλήρωσες και οι ανώτεροί σου νιώθουν ότι μπορούν να σου εμπιστευτούν ακόμη πιο απαιτητικές εργασίες στο μέλλον.
Η ερωτική σου ζωή μπορεί να σε κάνει να νιώθεις αδιάθετη αυτές τις μέρες και αν συμβαίνει αυτό, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να εσωτερικεύεις τον πόνο που αισθάνεσαι από μια απώλεια, προδοσία ή έλλειψη συγκίνησης σε μια σχέση. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να κατηγορείς τον εαυτό σου. Αυτό θα οδηγήσει σαφώς σε ψυχικό στρες που απλά δεν σε εξυπηρετεί. Αυτή θα είναι μια καλή εβδομάδα για να αναζητήσεις μοναξιά, ξεκούραση και ανάκτηση δυνάμεων με οποιονδήποτε τρόπο που θεωρείτε κατάλληλο. Μπορεί επίσης να θέλεις να μιλήσεις με έναν θεραπευτή και να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Το επόμενο πρόσωπο που θα έχει το προνόμιο να σε ερωτευτεί δεν θα σε θεωρήσει δεδομένη.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι εταιρικές αποφάσεις και τα θέματα ανθρώπινων πόρων χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Αυτή είναι μια θετική στιγμή για να αναλάβεις δράση για να αλλάξεις μια δύσκολη κατάσταση. Τα άστρα μπορεί να σε φέρουν αντιμέτωπη με μία θυμωμένη απάντηση, αν δεν σκεφτείς καλά πριν μιλήσεις. Μην αφήσεις την υπερηφάνεια να σε κάνει αδιάλλακτη. Οι συνάδελφοι ίσως χρειαστούν επιπλέον βοήθεια. Να είσαι έτοιμη να περιορίσεις τα σχέδιά σου και να βοηθήσεις άλλους. Κράτα ένα χαμηλό προφίλ, καθώς είναι δυνατές οι ισχυρές αντιπαραθέσεις. Σου αρέσει να αισθάνεσαι το χώρο εργασίας τόσο άνετα όσο και το σπίτι σου, και αυτό θα μπορούσε να κάνει τους άλλους να δουλεύουν σαν οικογένεια. Με μια αρμονική πορεία που σου χαρίζουν τα άστρα, είναι πιθανό να πας ένα βήμα παραπέρα, καθώς επηρεάζει την περιοχή του χάρτη που διέπει τα παιδιά, την οικογένεια, το ρομαντισμό και τη διασκέδαση. Μια έξοδος για φαγητό με συναδέρφους είναι μια καλή ιδέα να διατηρηθεί το ηθικό ψηλά.
Αφήνοντας τις προσδοκίες σου γύρω από την αγάπη αυτήν την εβδομάδα ίσως είναι το κλειδί για να γνωρίσεις αυτόν τον κάποιον που θα κλέψει την καρδιά σου. Ίσως να είσαι τόσο συνδεδεμένη με την εξιδανικευμένη εκδοχή σου για τον τέλειο σύντροφο, που να σου προκαλεί εμπόδιο στην αναζήτηση της αγάπης. Απελευθέρωσε τον εαυτό σου από αυτό που νόμιζες πάντα ότι ήθελες. Σταμάτησε να ανησυχείς για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και θα αρχίσουν να το κάνουν -και στη συνέχεια θα δεις το σύμπαν να σου δίνει κάτι που ποτέ δεν είχες ονειρευτεί ποτέ. Ναι, είναι τόσο απλό αυτήν την εβδομάδα.



ΛΕΩΝ
Αυτή εξακολουθεί να είναι μια καλή περίοδος για να συνεχίσεις τις συνήθεις ρουτίνες σου και να τις αναδιοργανώσεις ή να τις βελτιώσεις. Αυτή είναι μια θετική στιγμή για να αγοράσεις καλύτερο εξοπλισμό για τη δουλειά σου. Ζήτησε συμβουλές από ειδικούς αν αισθάνεσαι αβέβαιη. Ο χρόνος μπορεί να φέρει την πολυπόθητη αναγνώριση. Οι πελάτες θα εκτιμήσουν τον επιπλέον χρόνο και προσοχή από εσένα. Οποιαδήποτε χειραγώγηση είναι πιθανό να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από ότι αξίζει. Κράτησε τα πράγματα απλά και ωραία. Αντιμετωπίζεις μια πρόκληση σχετικά με τη δραστηριότητα που επηρεάζει το σπίτι σου και τα συναισθήματά σου. Παρόλο που οι πλανήτες ισορροπούν τέλεια τις αρσενικές και θηλυκές ενέργειες μέσα σου, μπορεί επίσης να ξεθάψουν θέματα που προτιμάς να μην αντιμετωπίσεις τώρα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα με σειρά και όχι όλα μαζί. Τελικά, αυτή η εβδομάδα παρέχει αρκετή ενέργεια για να προκύψουν νέες ιδέες, πολλές από τις οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρες!
Η επαγγελματική εκπλήρωση αυτή την εβδομάδα θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν κάπως πράγματα στην προσωπική σου ζωή. Θα μπορούσε να είναι ένα θέμα χρημάτων που εσύ και ο αγαπημένος σου αντιμετωπίζετε. Θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, το επιθυμεί και ο αγαπημένος σου, όμως ακόμη δεν σκοπεύεις να το κάνεις. Ευτυχώς, τώρα μπορείς να αναμένεις μια στροφή στην καριέρα σου που μοιάζει πολύ ελπιδοφόρα. Αν είσαι single, τότε δεν χρειάζεται να ξοδεύεις μια περιουσία για να βγεις έξω, τόλμησε να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις νέο κόσμο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα ημιτελή project σε καλούν. Είναι μια θετική στιγμή να αναδιοργανώσεις το χώρο εργασίας σου ή να αναθεωρήσεις τις διαδικασίες για να είσαι πιο αποτελεσματική. Προσκάλεσε έναν συνάδελφο να βγείτε έξω και να ασκηθείτε την ώρα του μεσημεριανού break. Το Σύμπαν μπορεί να σε κάνει να νιώθεις γεμάτη ενέργεια. Πρόκειται για μια εποχή ιδανική για να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία για κοινωνικοποίηση ή για εμπόριο. Ο ενθουσιασμός σου μπορεί να είναι μεγαλύτερος από τους πόρους σου. Μην υποσχεθείς σε κανέναν τον ουρανό με τα άστρα, δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Έχεις το πράσινο φως για να γράψεις αυτά τα γράμματα, να στείλεις τα πακέτα και γενικά να ξεκινήσεις μια «επίθεση» με επιχειρησιακή επικοινωνία. Αν θέλεις να βγάλεις περισσότερα χρήματα, άλλαξε πορεία στην καριέρα σου ή άφησε τους άλλους να γνωρίζουν ότι έχεις μία νέα ικανότητα να προσφέρεις. Έχεις όλη την υποστήριξη που θα μπορούσες ενδεχομένως να ζητήσεις από το Σύμπαν για να τραβήξεις την προσοχή των άλλων.
Η συμφιλίωση είναι δυνατή αυτήν την εβδομάδα. Εάν έχεις ξανασυνδεθεί με έναν πρώην, είναι πιθανό ότι θα συνειδητοποιήσεις ότι αυτό το άτομο έχει αποκτήσει μεγαλύτερη ωριμότητα και σταθερότητα από τότε που ήταν μαζί σου. Τα συναισθήματα παραμένουν και είναι σαφώς αμοιβαία. Μπορεί να θελήσεις να προσπαθήσεις ξανά και αν είσαι single, θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά. Αν είσαι σε σχέση, μια καλύτερη αρμονία στη δυναμική ανάμεσα σε εσένα και ενός παιδιού είναι δυνατή χάρη στην παρέμβαση του αγαπημένου σου.



ΖΥΓΟΣ
Να είσαι ευγνώμων για αυτά που έχεις, ειδικά αν έχεις ακόμα δουλειά. Οι καλοί φίλοι έχουν έναν ωραίο τρόπο να σε βοηθήσουν να κρατήσεις τα πράγματα στη σωστή προοπτική. Να είσαι προετοιμασμένη για μεγαλύτερες ευθύνες και πιθανές ανταμοιβές στην εργασία. Εάν αισθάνεσαι κολλημένη, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αρχίσεις να ψάχνεις κάτι καλύτερο. Να είσαι ευσυνείδητη για τις ευθύνες σου. Μην γκρινιάζεις για τη διαχείριση, ακόμη και αν αισθάνεσαι ότι δεν σε εκτιμούν αρκετά. Για εσένα αυτή η περίοδος είναι ιδανική για ανεύρεση νέων ευκαιριών, που μπορεί να αποφέρουν επιπλέον εισόδημα. Οι πτυχές επηρεάζουν τα χρήματα και τις αξίες, γεγονός που υποδεικνύει μια περίοδο ανάπτυξης στον τομέα αυτό. Είσαι μια πηγή ιδεών τώρα, για αυτό βεβαιώσου ότι τις καταγράφεις. Εάν είσαι πολύ φορτωμένη, βάλε τα πράγματα σε σειρά.
Ο αγαπημένος σου μπορεί να αντιμετωπίσει μια δραστική αλλαγή στα οικονομικά του και αυτό θα σε επηρεάσει προφανώς. Αν και δεν φαίνεται απαραιτήτως να είναι αρνητική, φαίνεται ότι θα είναι μια ξαφνική αλλαγή. Είναι δυνατόν, για παράδειγμα, να διαπιστώσεις ότι η εταιρεία του αγαπημένου σου αλλάζει οικονομική πολιτική και αν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει και οι δύο να προσαρμοστείτε. Εναλλακτικά, αν εσύ και ο σύντροφός σου περιμένετε μια έγκριση δανείου για αγορά ενός σπιτιού, μπορεί να έρθει αυτήν την εβδομάδα. Αν είσαι single, η ανάδρομη Αφροδίτη δεν σε αφήνει να δεις μια άσπρη μέρα αυτήν την περίοδο, υπομονή όμως, φαίνεται ήδη φως στο βάθος του τούνελ.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείς να είσαι ειλικρινής και σίγουρη τώρα. Είναι πιο εύκολο να δώσεις το 100% εάν έχεις θετική στάση. Κράτησε τα όνειρά σου κοντά στην καρδιά σου. Αυτή η περίοδος φέρνει μια επεκτατική ενέργεια που μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ιδιαίτερα ανήσυχη ή αντιδραστική όταν σου λένε τι να κάνετε. Είναι όμως και μια καλή στιγμή για ταξίδια και συναφείς εργασίες. Η εκπαίδευση μπορεί να φέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση και επιτυχία. Ίσως έχεις μια έντονη επιθυμία για ασφάλεια. Για μερικές, αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε επιθυμία για έλεγχο, ενώ είναι απλώς μια επιθυμία για άλλους. Ήρθε η ώρα να μιλήσεις για αυτό που θέλεις και να εξωτερικεύσεις τις ανάγκες σου στους συναδέλφους. Έχεις τις δεξιότητες επικοινωνίας και τη δημιουργικότητα για να τα κάνεις όλα σωστά.
Η Πανσέληνος την Τετάρτη επηρεάζει τις σχέσεις σου και θα σε κάνει να αισθανθείς κάπως περίεργα, αυτό είναι βέβαιο. Η ερώτηση: Πώς θα νιώσεις; Ο πλανήτης Ουρανός συνδέεται στενά με αυτήν την πανσέληνο, υποδηλώνοντας ότι όλα είναι πιθανά. Κυριολεκτικά όλα! Ίσως να είσαι πεπεισμένη ότι ο αγαπημένος σου είναι η αγάπη της ζωής σου, αλλά μετά νιώθεις εγκλωβισμένη και με τάσεις φυγής. Ο συνδυασμός της πανσελήνου και της Αφροδίτης, που εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, σίγουρα είσαι αναποφάσιστη. Ωστόσο, η αγάπη είναι εκεί. Αν είσαι single, τότε δεν θα έχεις τέτοια διλλήματα. Αυτό είναι καλό ή κακό όμως;



ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα βρεις την απαραίτητη υποστήριξη για να κάνεις μια δουλειά που επικεντρώνεται σε πρακτικά αποτελέσματα. Φρόντισε να αφήσεις τα συναισθήματά σου στην άκρη και έτσι θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα στη δουλειά σου. Η άσκηση και η σωστή διατροφή αποτελούν σημαντικά δομικά στοιχεία για την επιτυχία στην επαγγελματική σταδιοδρομία. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι αγχωτική. Επικεντρώσου στην εξυπηρέτηση πελατών και διατήρησε τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται. Κάνε ένα διάλειμμα από τις καθημερινές ασχολίες σου με κάποιο τρόπο. Μια παράξενη ενέργεια επηρεάζει την εργασία σου και τα χρήματά σου. Οι πτυχές που επηρεάζουν τις προηγούμενες ζωές, το κάρμα και τα θεσμικά όργανα δείχνουν ότι μπορεί να σκεφτείς να εργαστείς για μια μεγαλύτερη επιχείρηση ή να συνεργαστείς με κάποιον που είναι λίγο πιο έμπειρος στη δουλειά σου. Μαζί, είστε ασταμάτητοι και ίσως σε θέση να προσελκύσετε περισσότερες ευκαιρίες από ό, τι θα μπορούσες μόνη σου.
Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για την ερωτική σου ζωή αυτήν τη στιγμή και εξαιτίας αυτού, μπορεί να αισθανθείς απογοητευμένη. Πριν εγκαταλείψεις την αγάπη εξ ολοκλήρου, κάνε απλώς ένα διάλειμμα από όλο το χάος, όπως ακριβώς διέταξε το Σύμπαν για αυτήν την εβδομάδα. Πρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, ώστε να μπορείς να αποκτήσεις μια αίσθηση ηρεμίας και προοπτικής. Αγάπησε τον εαυτό σου πρώτα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εργασία σου αυτήν την εβδομάδα απαιτεί υπομονή. Να είσαι ευσυνείδητη για τις ευθύνες σου ακόμα κι αν νιώθεις ανήσυχη. Αντιμετώπισε καθήκοντα που μπορεί να μην είναι η πρώτη σου επιλογή, συμπεριλαμβανομένης της ομιλίας σε «δύσκολους» συνεργάτες. Αυτή η περίοδος είναι καλή για την αναβάθμιση εργαλείων ή τεχνολογίας. Μπορεί να είναι απαραίτητο να εξηγήσεις τα πράγματα πολλές φορές. Διατήρησε την αίσθηση του χιούμορ! Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις ή ανόητες παρεξηγήσεις, οπότε βεβαιώσου ότι όλοι ξέρουν ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνουν. Είσαι έτσι κι αλλιώς ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό ζώδιο. Οι σχέσεις σου είναι σημαντικές όχι μόνο για επιχειρηματικούς σκοπούς, αλλά και για την χαλάρωση μετά την εργασία. Με μια αρμονική πτυχή στον κοινωνικό σου τομέα, δημιουργείς ακόμα περισσότερους φίλους και θέτεις τις βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες.
Η αγάπη είναι παντού αυτήν την εβδομάδα και ίσως να είσαι απόλυτα πεπεισμένη ότι έχεις βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Κανείς δεν μπορεί να σου αλλάξει γνώμη. Ίσως αντιμετωπίσεις μια κατάσταση κεραυνοβόλου έρωτα, αν είσαι single. Η πανσέληνος στον τομέα του ρομαντισμού σου υπόσχεται την εκπλήρωση, αλλά δεδομένου ότι εκεί υπάρχει και ο Ουρανός, υπάρχει σίγουρα μια έκπληξη. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορεί να σου έρθει η επιθυμία και για κάτι νέο. Τα θέματα της καρδιάς έχουν σίγουρα ενδιαφέρον αυτές τις μέρες και για εσένα που είσαι single. Ωστόσο δεν είσαι και τόσο σταθερή στα θέλω σου…



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τύχη σου χαμογελάει τώρα. Η αυτοπεποίθηση βοηθά αν ψάχνεις για μια νέα δουλειά ή θέλεις να βελτιώσεις την τρέχουσα θέση σου. Απόφυγε να μοιράζεσαι ή να παίρνεις σοβαρά οποιοδήποτε κουτσομπολιό που σχετίζεται με την εργασία. Τα γεγονότα μπορεί να είναι αγχωτικά αν επιτρέψεις στα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων να επηρεάσουν τη στάση σου. Κράτησε τα πράγματα απλά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναδιοργανώσεις το χώρο εργασίας σου και να μοιραστείς ιδέες για να βοηθήσεις τους άλλους. Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει προβληματισμένη από μια πτυχή που επηρεάζει την καριέρα και την εξουσία σου. Παρόλο που μπορεί να φέρει νέα και πρόσθετα κίνητρα σε αυτόν τον τομέα, μπορεί να μην αισθάνεσαι τόσο ενθουσιασμένη με όσα συμβαίνουν. Ή μπορεί να το αντιληφθείς σαν ένα πλήγμα στο «εγώ» σου. Να σκέφτεσαι ότι οτιδήποτε συμβαίνει δεν είναι προσωπικό και θα ενισχύσει τις ευκαιρίες σου στο μέλλον.
Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, όμως δέχεσαι αρκετή υποστήριξη από τον αγαπημένο σου όταν πρόκειται για τους επαγγελματικούς σου στόχους. Στην πραγματικότητα, αυτός θα μπορούσε να συμβάλλει ακόμη και στο να αισθάνεσαι λιγότερο σίγουρη σε αυτόν τον τομέα. Εκτός από αυτό, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να μάθεις κάποια νέα σχετικά με μια δυσάρεστη κατάσταση στο σπίτι. Για άλλη μια φορά, ο σύντροφός σου δεν βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα. Αν είσαι single, τα άστρα δείχνουν ότι δεν θα είσαι μόνη για πολύ, αν και όποιο φλερτ ξεκινήσει τώρα, θα ανάψει το πάθος μέσα σου, αλλά θα ολοκληρωθεί και σύντομα.



ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή είναι η στιγμή για δράση, ακόμα και αν είναι δύσκολο ή τρομακτικό. Οι αποφάσεις που λαμβάνεις για μια υγιέστερη ζωή θα είναι επωφελείς. Τα άστρα φέρνουν δυνατά συναισθήματα στην επιφάνεια. Μπορεί να αισθάνεσαι ώθηση προς διάφορες κατευθύνσεις. Συζήτησε όσα σε απασχολούν με κάποιον που εμπιστεύεσαι. Ένας παλαιότερος ή πιο έμπειρος συνεργάτης μπορεί να σε κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Ισχυρές αντιπαραθέσεις είναι δυνατό να συμβούν και δεν είναι καθόλου ευχάριστες. Έχεις μια εκπληκτική ικανότητα να προβλέπεις το μέλλον όταν πρόκειται για οικονομικά ζητήματα. Ξέρεις πότε τα πράγματα θα πάνε καλά και πότε όχι. Τώρα μπορεί να είσαι ακόμα πιο ευαίσθητη από το συνηθισμένο. Ως εκ τούτου, μια καλή ιδέα είναι να αποταμιεύσεις κάποια επιπλέον μετρητά για τις επόμενες διακοπές σου.
Εάν εσύ και ο σύντροφός σου σχεδιάζετε γάμο ή άλλη θρησκευτική τελετή, μπορεί να έχετε αρκετές διαφωνίες. Αν είσαι single, τότε ένα ξαφνικό τηλεφώνημα ή μήνυμα από το παρελθόν, αρχικά θα σε βγάλει από το τέλμα, αλλά μήπως είναι παγίδα; Αλλάζουν οι άνθρωποι; Θα το μάθεις σύντομα…
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template