Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ 35 ΧΡΟΝΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ Μου «έφαγαν» το παιδάκι μου οι Αλβανοί!

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Σκηνές από αρχαία τραγωδία στο χωριό Βουλιαράτες με τη μητέρα του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα
 «Δεν τη θέλω πια τη ζωή μου χωρίς το παιδί μου, χωρίς την ψυχή μου» λέει διαρκώς η

χαροκαμένη γυναίκα

Ραγίζει καρδιές το μοιρολόι της μητέρας του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, που έπεσε νεκρός από τα πυρά ελεύθερων σκοπευτών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων στο χωριό Βουλιαράτες ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

«Γιατί να το σκοτώσουν το παιδί μου, τον λεβέντη μου; Είχε χαρά να στολίσει το σχολείο για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου για να τιμήσει τους ήρωες. Δεν την ήθελαν τη μειονότητα οι Αλβανοί» επαναλάμβανε χθες σε εμφανή κατάσταση σοκ η τραγική μητέρα Βασιλεία Κατσίφα. Η χαροκαμένη γυναίκα, που έμελλε να χάσει μέσα σε μία στιγμή το στήριγμά της, ανέφερε μέσα σε λυγμούς: «Δεν τη θέλω πια τη ζωή μου χωρίς το παιδί μου, χωρίς την ψυχή μου. Πώς θα κάνω εγώ κουράγιο; Κωνσταντίνε μου, λεβέντη μου, σ’ έφαγαν οι αλβανοί. Μου το ’φαγαν το παιδάκι μου οι Αλβανοί τα σκυλιά»!

Αμέσως μόλις μαθεύτηκε η τραγική είδηση του θανάτου του νεαρού ομογενούς και πατέρα ενός κοριτσιού 10 ετών οι αδελφές του, οι οποίες μένουν μόνιμα στην Αθήνα, ταξίδεψαν μέσα στη νύχτα για να συμπαρασταθούν στη μητέρα τους. Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών «Ομόνοια» Λεωνίδα Παππά, ενώ η αλβανική αστυνομία αναζητούσε τον Κωνσταντίνο για να τον συλλάβει, πάνοπλοι άνδρες της εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας και χτύπησαν με ένα κοντάκι όπλου τη μητέρα του 35χρονου, ώστε να την αναγκάσουν να τους ομολογήσει πού κρύβεται ο γιος της, αν και ως εκείνη την ώρα εκείνη δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το τι συνέβαινε. Ο Κωνσταντίνος είχε υψώσει την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο πεσόντων στον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο. Οι Αλβανοί αστυνομικοί την κατέβασαν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει φραστικό επεισόδιο. Ωστόσο, η κίνηση των Αλβανών που εξόργισε τον 35χρονο ήταν ότι του έδειξαν τα όπλα τους. Ο νεαρός πήγε σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι του και πήρε ένα καλάσνικοφ. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην πλατεία του χωριού και πυροβόλησε στον αέρα, με αποτέλεσμα να τον καταδιώξουν οι αστυνομικοί.


Εν ψυχρώ

Υπάρχουν δύο εκδοχές για το τι ακολούθησε από εκείνο το σημείο και ύστερα. Είτε οι Αλβανοί κομάντος εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 35χρονο και στη συνέχεια άρχισαν να πυροβολούν μόνοι τους για να «στήσουν» ένα περιστατικό εμπλοκής και ανταλλαγής πυροβολισμών είτε οι σφαίρες του νεαρού τελείωσαν, βγήκε με το όπλο προτεταμένο, φώναξε «Ζήτω η Ελλάς» και τον πυροβόλησαν οι αστυνομικοί. Για τον λόγο αυτό η οικογένειά του ζητά να εξεταστεί η σορός του από Ελληνα ιατροδικαστή.

Ωρα με την ώρα έρχονται στο φως αντικρουόμενα στοιχεία για τη ζωή του ομογενούς, που άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στα χείλη του το όνομα της πατρίδας του. Ανθρωποι που τον γνώριζαν αναφέρουν ότι ήταν ένα παιδί που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα και αγαπούσε πολύ την Ελλάδα. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, όμως, ο αδικοχαμένος 35χρονος έκρυβε ένα σκοτεινό παρελθόν, καθώς το 2009 είχε συλληφθεί στο Χαλάνδρι με μισό κιλό χασίς στην κατοχή του και είχε οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το αιματηρό περιστατικό στην Αλβανία το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε για εξηγήσεις την πρέσβειρα της Αλβανίας και της επέδωσε διάβημα διαμαρτυρίας για τον θάνατο του ομογενούς.

----

Εμετικά σχόλια και απειλές από δημοσιογράφο των Τιράνων!

Λάδι στη φωτιά που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία ρίχνει το άνευ προηγουμένου ανθελληνικό παραλήρημα του Αλβανού δημοσιογράφου Αρτάν Χότζα. Με έναν προκλητικό οχετό



στο facebook, ο διάσημος στη χώρα του ερευνητής απειλεί τους Eλληνες πως θα πάθουν τα ίδια με τον 35χρονο ομογενή Κωνσταντίνο Κατσίφα, αν προσπαθήσουν να υψώσουν ξανά την ελληνική σημαία στη Βόρεια Hπειρο!

Στην ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 35χρονου ομογενούς στους Βουλιαράτες, ο Αλβανός δημοσιογράφος εκθειάζει τους άνδρες της RENEA (ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας), υπενθυμίζοντας τη δολοφονία δύο «Αλβανών μαρτύρων», του αξιωματικού Φατμίρ Σέχου και του στρατιώτη Αρσέν Γκίνι, στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στις 10 Απριλίου του 1994. Αμέσως μετά απευθύνεται στους Ελληνες, με αυστηρή, μάλιστα, προειδοποίηση.

«Καλύτερα να κλαίνε οι μητέρες σας από να φορέσουν μαύρες μαντίλες οι μητέρες μας. Ας μάθουν ποιος είναι ο νοικοκύρης του σπιτιού την επόμενη φορά...» αναφέρει σε προκλητικό ύφος ο Αλβανός δημοσιογράφος, για να κλείσει το πρωτοφανές παραλήρημά του με την παρακάτω φράση- απειλή: «Εάν έχουν αμφιβολία, μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν»!



Την ίδια ώρα, η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, επειδή τόλμησε να υψώσει τη γαλανόλευκη μέσα στο στρατιωτικό νοσοκομείο των Ελλήνων πεσόντων ανήμερα την 28η Οκτωβρίου έχει γίνει αφορμή να ξεσπάσει ελληνοαλβανικός «πόλεμος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του 35χρονου, το προφίλ του κατακλύστηκε από συλλυπητήρια μηνύματα. Ωστόσο, άρχισαν να καταφθάνουν κατά δεκάδες και τα μηνύματα από Αλβανούς κυρίως χρήστες που προσέβαλαν χυδαία τη μνήμη του νεαρού πατριώτη.

«Πού είναι ο ήρωάς σας σήμερα; Χα χα χα. Φυσικά, οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις τον σκότωσαν. Χα χα χα. Αλβανία για πάντα» αναφέρει σε χλευαστικό τόνο ένα από τα εκατοντάδες αισχρά σχόλια που έχουν αναρτηθεί κάτω από την κεντρική φωτογραφία στο προφίλ του Κωνσταντίνου Κατσίφα, το οποίο συνοδεύεται από αλβανικές σημαίες. «Πέθανε σαν σκυλί...» αναφέρει άλλο σχόλιο, ενώ περισσεύουν τα εθνικιστικά μηνύματα που προωθούν την προπαγάνδα της «Μεγάλης Αλβανίας».

«Αντίποινα» από τους Anonymous Greece
Μπαράζ κυβερνοεπιθέσεων κατά των αστυνομικών Αρχών, της Βουλής, των Ενόπλων Δυνάμεων της Αλβανίας, αλλά και της αλβανικής πρεσβείας στην Ελλάδα εξαπέλυσαν τα ξημερώματα της Δευτέρας οι Anonymous Greece. Με κείμενό τους, το οποίο ανάρτησαν στο facebook, οι Ελληνες χάκερ στήριξαν την απόφαση του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα να υψώσει την ελληνική σημαία στους Βουλιαράτες και καταδίκασαν την αντίδραση της αλβανικής αστυνομίας.



«Το άρθρο κάθε αστυνομίας λέει ότι σε περίπτωση που ο δράστης έχει όπλο τον πυροβολείς σε σημείο που δεν μπορεί να ανταποκριθεί… όπως είναι τα πόδια. Και με τόσους αστυνομικούς μπροστά και πίσω, καταφέρνεις εύκολα να τον φέρεις σε αυτήν τη θέση και να τον συλλάβει. Εδώ όμως δεν έγινε τίποτα τέτοιο. Ηταν καθαρό ξεκίνημα της αλβανικής αστυνομίας, διότι ο Κωνσταντίνος την ημέρα γιορτής για την Ελλάδα ανέβασε τη σημαία πάνω από το σπίτι του, στο χωριό. Ο,τι έπαθαν τα συστήματα της κυβέρνησης Gabon αυτές τις ημέρες κάτι ανάλογο θα συμβεί και στα συστήματα της κυβέρνησης της Αλβανίας!» ανέφεραν χαρακτηριστικά.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template