ΑΝΑΤΡΟΠΗ !!! Είδα τους δολοφόνους της Λαγούδη

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Το σπίτι του τρόμου όπου ξεκίνησε η αρχή του τέλους για την άτυχη 44χρονη
Αυτόπτης μάρτυρας στον τόπο του εγκλήματος άνοιξε το στόμα του και μίλησε για όσα έζησε μια

«ανάσα» από το μοιραίο Ford

Τα πάνω κάτω στο έως τώρα θολό τοπίο γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη ρίχνει ένας άνδρας που φέρεται ότι άθελά του έγινε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της 44χρονης χήρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας!

Στην κατάθεση που έδωσε στις δικαστικές Αρχές και συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία, παρά τις απειλές που δέχεται, δίνει λεπτομερή περιγραφή του καβγά μεταξύ της άτυχης γυναίκας και ακόμη τριών ατόμων, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μέσα στην έντονη λογομαχία να άκουσε και μια γυναικεία φωνή!

Ο μάρτυρας, ο οποίος δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του φοβούμενος για τη ζωή του, αφού ήδη έχει απειληθεί, κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι στις 6 Ιανουαρίου, δύο μέρες πριν βρεθεί το πτώμα της Ειρήνης μέσα στο μισοκαμένο χρυσαφί αυτοκίνητό της στη Μυρτιά Τριχωνίδας στο Θέρμο, έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή και να έχει ορατότητα στην παραλία Φωτμού, και παρακολούθησε όσα διαδραματίστηκαν.

Οπως λέει, το μεσημέρι της 6ης Ιανουαρίου βρισκόταν σε ύψωμα στο βουνό, όταν είδε ένα μαύρο τζιπ να παρκάρει έξω από ένα ακατοίκητο σπίτι, περίπου 500 μέτρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της Λαγούδη. Από αυτό κατέβηκαν δύο άνδρες και μπήκαν στο σπίτι. Ηταν γύρω στις 13.30, ώρα κατά την οποία οι κάμερες είχαν «συλλάβει» την Ειρήνη να παίρνει καφέ από ένα μαγαζί στον δρόμο.

Μάρτυρας: «Ημουν εκεί, από πάνω, στο βουνό. Ενα μεγάλο αυτοκίνητο (τζιπ) ήταν σταματημένο στην ερημιά, στην παραλία Φωτμού».

Εισαγγελέας: «Πόση ώρα ήταν εκεί;»

Μάρτυρας: «Δεν θυμάμαι. Ηταν πολλή ώρα εκεί αυτό το αυτοκίνητο».

Περίπου μία ώρα μετά, δηλαδή κατά τις 14.30, έφτασε στο ίδιο σημείο το χρυσαφί Ford Ka της 44χρονης. Οπως είπε ο μάρτυρας, μέσα από τα αυτοκίνητά τους οι οδηγοί (δεν έβλεπε ακόμη αν ήταν άνδρας και γυναίκα) συνομίλησαν για δύο τρία λεπτά. Μετά το μικρό Ι.Χ. κατευθύνθηκε στην παραλία Φωτμού και το τζιπ το ακολούθησε. Ο μάρτυρας είδε να βγαίνει από το πρώτο όχημα μια ψηλή, γεμάτη γυναίκα (που ταιριάζει στον σωματότυπο της Λαγούδη).

Μάρτυρας: «Λίγο αργότερα ήρθε και ένα μικρότερο αυτοκίνητο. Από μέσα βγήκε μια κοπέλα».

Εισαγγελέας: «Τι έκανε;»

Μάρτυρας: «Πήγε κοντά στο άλλο αυτοκίνητο. Ενας άνδρας βγήκε από το μεγάλο όχημα και εκείνη πήγε κοντά του. Κατάλαβα ότι γνωρίζονταν».

Εισαγγελέας: «Πώς το καταλάβατε;»

Μάρτυρας: «Αρχισαν να μιλούν. Λίγο αργότερα άκουσα φωνές και κατάλαβα ότι τσακώνονταν. Η γυναίκα φώναζε. Αυτό μου έκανε εντύπωση και κοίταξα πιο προσεκτικά. Βρισκόμουν σε μεγάλη απόσταση, τους έβλεπα από ψηλά».

Ο εισαγγελέας τον ρώτησε αν υπήρχε κι άλλο άτομο εκεί και ο μάρτυρας είπε ότι ως εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε.

Ομως, όπως ανέφερε, εκτός από τη φωνή της ψηλής, γεμάτης γυναίκας και του άνδρα, άκουσε και μια άλλη λεπτή φωνή, πιθανόν γυναικεία.

Μάρτυρας: «Ξαφνικά, όμως, είδα δύο άλλους άνδρες, οι οποίοι βρίσκονταν μέσα στο ακατοίκητο, να πλησιάζουν την κοπέλα από πίσω. Μετά κατάλαβα ότι ήταν κρυμμένοι στο ακατοίκητο σπίτι εκεί κοντά. Το σπίτι είναι πάνω από την παραλία. Δεν φαίνεται από τον δρόμο, δεν έχει ορατότητα. Πρέπει να το ξέρεις για να το δεις και δεν φαίνεται από τον δρόμο».

Εισαγγελέας: «Τι έκαναν εκεί αυτοί οι άντρες;»

Μάρτυρας: «Κρύβονταν. Περίμεναν. Την ώρα που η κοπέλα με τον πρώτο άνδρα μιλούσαν και τσακώνονταν, αυτοί οι δύο πήγαν από πίσω της. Κάτι της έκαναν. Δεν μπορούσα να δω. Μετά την έβαλαν στο αυτοκίνητο με το ζόρι. Την άκουσα να φωνάζει “Αφήστε με”. Μετά από λίγο έφυγαν».

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου η έμπειρη δικαστική ρεπόρτερ Μαίρη Μπενέα, ο μάρτυρας φέρεται ότι κατάθεσε πως είδε τους δύο άνδρες να κλείνουν ή να βάζουν κάτι στο στόμα της άτυχης γυναίκας και έπειτα να τη σπρώχνουν μέσα στο αυτοκίνητό της.

Στη συνέχεια μπήκαν όλοι στο τζιπ και έφυγαν, ακολουθώντας τη διαδρομή προς το Πετροχώρι, όπου δεν υπάρχουν κάμερες. Επειτα από 15-20 λεπτά έφυγε και ο μάρτυρας από τον ίδιο δρόμο, αλλά σε μια στροφή γύρισε το κεφάλι του προς το σημείο όπου δύο μέρες μετά βρέθηκε νεκρή η 44χρονη και είδε καπνό, χωρίς όμως να δώσει σημασία.

Ο δικαστικός λειτουργός πήγε μαζί με τον μάρτυρα στο σημείο όπου είπε ότι βρισκόταν το μεσημέρι της 6ης Ιανουαρίου και διαπίστωσε ότι πράγματι ο άνδρας μπορούσε να δει και να ακούσει όσα περιέγραψε.

Με βάση την κατάθεσή του, εξάλλου, ο εισαγγελέας Αγρινίου προχώρησε αρχικά στην άσκηση δίωξης κατ' αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και στη συνέχεια την προσωποποίησε, ασκώντας ποινική δίωξη σε βάρος του γιατρού πρώην φίλου της Ειρήνης για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις.  

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template