Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΠΙΖΩΝ -Aν ήταν σαν τον Brad Pitt θα την είχε βγάλει καθαρή;

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Λέμε τώρα, εάν ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών ήταν κάνας κούκλος εάν θα υπήρχε το αντίστοιχο κράξιμο. Επίσης αναρωτιέται κανείς εάν είναι ο
μόνος Ελληνας καθηγητής σε ΤΕΙ ή Πανεπιστήμιο που ζητάει sex από τις φοιτήτριες. Το ίδιο και ισχύει και για τους εκδότες, καναλάρχες, διευθυντές εφημερίδων, κλπ.

Η μόνη που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση ήταν η Ειρήνη Νικολοπούλου. Ωραία λοιπόν: Εκτός από τον χλαπάτσα καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών κανείς άλλος δεν παρενοχλεί φοιτήτριες, υπαλλήλους, κλπ. Ας “θάψουμε” τον “χλαπάτσα” να ξεμπερδεύουμε.

Σύμφωμα με το ρεπορτάζ της Ελένης Λαζάρου στα serraikanea.gr>

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία 23χρονης φοιτήτριας από την Δράμα. Η κοπέλα είχε κοπεί σε 9 μαθήματα του καθηγητή και πλήρωσε 2250 ευρώ.. Χρήματα που δούλεψε σκληρά για να βγάλει καθώς ο πατέρας της συνταξιούχος των 500 ευρώ δεν μπορούσε να την βοηθήσει.


“Είχα μάθει πως πρέπει να πληρώσω για να περάσω τα μαθήματα του συγκεκριμένου καθηγητή. Ωστόσο πείσμωσα και είχα αποφασίσει να διαβάσω για να περάσω με την αξία μου. Όταν με έκοψε, επειδή, αν και ήμουν σίγουρη πως είχα γράψει καλά, δεν ζήτησα να κάνω αναβαθμολόγηση επειδή φοβήθηκα, όλοι μου λέγαν πως θα τον έβρισκα μπροστά μου και δεν θα έπαιρνα ποτέ πτυχίο. Γνώρισα κοπέλες που μου λέγαν πως βγαίναν μαζί του κάθε Σάββατο και πως περνούσαν τα μαθήματά του δείχνοντάς τους το στήθος τους. Όταν έκανε μάθημα στο αμφιθέατρο καθόμασταν όλοι στις πίσω θέσεις γιατί μύριζε αλκοόλ. Όταν κάποια αγόρια διαμαρτύρονταν για τους εκβιασμούς του, μας έλεγε πως μπορούμε να του κάψουμε το σπίτι ή το αυτοκίνητο αλλά είχε την δυνατότητα την επόμενη μέρα να τα αντικαταστήσει.”.

Οι καταγγελίες δεν έχουν τέλος. Φοιτητές που υπέκυψαν στον εκβιασμό του καθηγητή και έδωσαν χρήματα από το υστέρημά τους για να πάρουν το πτυχίο τους, αποκαλύπτουν την αφόρητη πίεση που δέχτηκαν. Μάλιστα, νιώθοντας πως το σχέδιό του ήταν οργανωμένο στην εντέλεια, ο καθηγητής δεν δίσταζε να προβάλει τις παράλογες αξιώσεις του μπροστά σε όλους τους φοιτητές.

“ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ”

Μητέρα φοιτητή από πόλη της Βόρειας Ελλάδας διηγείται στα SerraikaNea.gr όσα της είπε ο γιος της παραμονές της εξεταστικής στο πρώτο μάθημα του εν λόγω καθηγητή.

“Μόλις μπήκε μέσα στο αμφιθέατρο, και ενώ ήταν πάνω από 100 παιδιά, αυτός το μόνο που είπε ήταν: μην ετοιμάζεστε να περάσετε, ξεχάστε το, εδώ δεν περνάμε έτσι. Στην ψύχρα τους είπε ότι άμα δεν πληρώσετε δεν περνάτε. Ο γιος μου είπε μαμά να μην δώσουμε τα λεφτά που βγάζετε με τόσο κόπο. Εξαιτίας του αναγκάστηκε να παρατήσει τις σπουδές του και να αλλάξει σχολή. Μάλιστα, ακόμη και τώρα, όταν με πήρατε τηλέφωνο κυρία Λαζάρου, μου είπε: μαμά μην πεις το όνομά μας. Μπορεί να είμαι σε άλλη σχολή αλλά ίσως αυτός έχει διασυνδέσεις και θελήσει να με εκδικηθεί και να μπλοκάρει τις σπουδές μου. Χαίρομαι που συνελήφθη. Να μην κάνει κακό σε άλλα παιδιά και άλλες οικογένειες. Εμείς μπορεί να μην δώσαμε “φακελάκι” αλλά πληρώναμε για έναν χρόνο ενοίκια και έξοδα για να σπουδάζει στις Σέρρες το παιδί μας ενώ έχασε κι έναν χρόνο από τις σπουδές του. Δηλαδή τώρα είναι στο 2ο έτος της νέας του σχολής ενώ θα μπορούσε να ναι στο 3ο.”

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK
To κόλπο ήταν στημένο ως εξής: Όταν οι φοιτητές κόβονταν στην εξεταστική δέχονταν ένα μήνυμα στο λογαριασμό τους στο φέισμπουκ από τον ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου. Το μήνυμα που έλαβε ένας φοιτητής έγραφε τα εξής: “Γιώργο καλημέρα τι κάνεις;

Δεν ξέρω αν έμαθες έχουμε ανοίξει στις Σέρρες φροντιστήριο για τα μαθήματα του ….. και …. Αν λοιπόν χρωστάς σε κάποιον από αυτούς μπορούμε να σε βοηθήσουμε ώστε να τελειώνεις με αυτά τα μαθήματα!!! Είναι 250 ευρώ το μάθημα.

Ο Γιώργος πλήρωσε 750 ευρώ για 3 μαθήματα και τα πέρασε. “Τα πέρασα χωρίς να γράψω τίποτα στην εξεταστική. Δηλαδή στην κόλλα που παρέδωσα κάτω από κάθε θέμα στην ουσία αντέγραφα την εκφώνηση του θέματος και πέρασα. Με καλό βαθμό…ενώ πριν πληρώσω έγραφα πολύ καλά και δεν περνούσα”.

Με αφορμή τη σύλληψη καθηγητή του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας που κατηγορείται για παράνομες δραστηριότητες, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Πρύτανη του ΤΕΙ, Δημήτρη Χασάπη, προκειμένου ο τελευταίος να ασκήσει άμεσα πειθαρχική δίωξη εναντίον του κατηγορούμενου καθηγητή. Ακολούθως, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, θα κινήσει τη διαδικασία, ώστε ο κατηγορούμενος καθηγητής να τεθεί σε αποχή από την άσκηση των καθηκόντων του.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template