ΟΙ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ Ο George και η βόμβα Καμμένου για τα 50 εκατ. Ευρώ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Γύρευε τι θα γίνει εάν ο Καμμένος διαθέτει στοιχεία για τις καταγγελίες του σχετικά με τον μεγαλοχρηματιστή Τζορτζ Σόρος. Εάν δηλαδή ο Τζορτζ
μοίρασε 50 εκατομμύρια ευρώ σε στελέχη της κυβέρνησης Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών και όχι μόνο. 
Γύρευε ο μπαγάσας ο Σόρος να τα μοίρασε μόνος του σε έναν προς έναν τους παραλήπτες. Να έκανε δηλαδή ένα ταξίδι αστραπή με το ιδιωτικό του τζετ στην Αθήνα (κουμπάρος του είναι ο Ελληνας επιχειρηματίας Στέλιος Ζαβός) και να μοίρασε ντάγκα-ντάγκα τα τούβλα στους παραλήπτες. Γιατί θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο;
Για τον απλούστατο λόγο ότι τα Σκόπια είναι δικά του! Ναι ολόκληρο κράτος ανήκει στον μεγαλοεπενδυτή-αυτός κινεί τα νήματα από πίσω. Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Σόρος εμπλέκεται σε καταγγελίες για δωροδοκίες Ελλήνων πολιτικών. Αυτή τη φορά όμως οι καταγγελίες του Καμμένου είναι πολύ πιθανό να έχουν φέρει την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών πιο κοντά από ποτέ.



Τον Σεπτέμβριο του 2013 ο Σόρος θα παντρεύονταν στην Νέα Υόρκη τη φαρμακοποιό Ταμίκο Μπόλτον έπειτα από 5 χρόνια σχέσης που πήρε μεγάλη δημοσιότητα λόγω ενός παράλληλου ερωτικού σκανδάλου του αειθαλούς Τζορτζ Σόρος με την βραζιλιάνα πρώην του.
Υστερα από δύο γάμους με ισάριθμα διαζύγια, μια σχέση με την πρώην Μις Ρωσία Αννα Μάλοβα, έναν έρωτα με τη βιολονίστρια Τζένιφερ Τσαν, ένα -ανεπιβεβαίωτο- φλερτ με τη βασίλισσα της Ιορδανίας Νουρ και μια Βραζιλιάνα ερωμένη που ακόμα τον ταλαιπωρεί δικαστικά, ο Τζορτζ Σόρος, παρά τα 83 του χρόνια, φαίνεται να διάγει μια δεύτερη νιότη, όπως τουλάχιστον λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, έγραφε ο Βασίλης Γούλας σε παλαιότερο ρεπορτάζ του στο protothema.


Ο γάμος του με την Ταμίκο Μπόλτον είχε προαναγγελθεί το καλοκαίρι του 2012, σε κλειστό πάρτι που οργάνωσε στο εξοχικό του, στο κοσμοπολίτικο θέρετρο Χάμπτονς
Εκεί ο Εβραίος δισεκατομμυριούχος, μεταξύ συγγενών και λιγοστών φίλων, πέρασε στο δάχτυλο της αγαπημένης του ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων που το κοσμούσε διαμάντι του οίκου Graff, αξίας άνω των 250.000 δολαρίων.
 Περίπου έναν χρόνο μετά, ο Σόρος, πανευτυχής στο πλευρό της 41χρονης Μπόλτον, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης μπροστά στους 800 καλεσμένους τους, όχι όμως και ενώπιον ιερέα, αφού για άγνωστους λόγους δεν οργανώθηκε η παραδοσιακή γαμήλια τελετή. 
Οι εκατοντάδες προσκεκλημένοι που ήρθαν από όλες τις γωνιές του πλανήτη για να παραστούν στην ευτυχισμένη στιγμή του ζεύγους συμμετείχαν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων.




Η Ταμίκο Μπόλτον, κόρη νοσοκόμας και συνταξιούχου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, 41 ετών σήμερα, κατάφερε να σαγηνεύσει τον Τζορτζ Σόρος ο οποίος, όπως υποστηρίζουν κοινοί φίλοι του ζευγαριού, την ερωτεύτηκε σφόδρα. 

Η Μπόλτον είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Γιούτα και κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. 
Εχοντας πάρει άδεια φαρμακοποιού, δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε διαδικτυακές μπίζνες στήνοντας ιστοσελίδα πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής και υγιεινής διατροφικής ζωής, ενώ παράλληλα έχει και δεύτερη ιστοσελίδα για online ασκήσεις γιόγκα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2008 μέσω κοινών φίλων και, όπως δήλωσε φίλος του ζευγαριού στα αμερικανικά Μέσα, «ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος». Ο συγκεκριμένος γάμος είναι ο τρίτος για τον Τζορτζ Σόρος και ο δεύτερος για τη σύντροφό του.
Ο γκουρού των αγορών και της κερδοσκοπίας παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1960 την Αναλίζ Γουίτσακ, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά. 
Το ζευγάρι χώρισε το 1983, μια και ο Σόρος έκανε σχέση με την 25 χρόνια νεότερή του Σούζαν Γουέμπερ, την οποία τελικά παντρεύτηκε. Απέκτησε μαζί της άλλα δύο παιδιά μέχρι τον οριστικό χωρισμό τους, το 2005. Τότε είναι που γνώρισε τη γυναίκα που έγινε η αιτία να ξεσπάσει ερωτικό σκάνδαλο, να δημοσιοποιηθούν σκηνές μαλλιοτραβήγματος μεταξύ εκείνης και της νυν πια συζύγου και να οδηγηθεί στα δικαστήριο ο πάμπλουτος εραστής της – μια υπόθεση που ακόμα εκκρεμεί.

Ένα σπασμένο πορτατίφ, διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ένα ηχηρό χαστούκι, ένα διαμέρισμα 1,9 εκατ. δολαρίων στο Μανχάταν και μια δικαστική αγωγή 50 εκατ. δολαρίων συνθέτουν το ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον Τζορτζ Σόρος και την πρώην ερωμένη του, Βραζιλιάνα σταρ της σαπουνόπερας Αντριάνα Φερέιρ.

Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει στους δικηγόρους του, η υπόθεση ξεκίνησε λίγο πριν τον οριστικό χωρισμό της με τον Σόρος το 2010. Ηταν μια ερωτική βραδιά που εξελίχθηκε σε θρίλερ. Ξαπλωμένοι στο κρεβάτι ύστερα από κάποιες στιγμές πάθους, η 27χρoνη τότε Αντριάνα βρίσκει την ευκαιρία να τον ρωτήσει αν θα της αγοράσει ένα διαμέρισμα αξίας 1,9 εκατ. δολαρίων στο Μανχάταν που, σύμφωνα με την ίδια, της το είχε τάξει. 

Η απάντησή του κάθε άλλο παρά ικανοποιεί τη Βραζιλιάνα, αφού ο μεγιστάνας, κατά την εκδοχή της, στρέφεται προς το μέρος της και της ψιθυρίζει στο αφτί ότι το εν λόγω διαμέρισμα το έχει ήδη παραχωρήσει στην τότε παράλληλη ερωμένη του και νυν σύζυγό του πλέον Ταμίκο Μπόλτον.

Η κατάσταση, σύμφωνα με τη Βραζιλιάνα ηθοποιό, βγήκε εκτός ελέγχου όταν εκείνη άρχισε να κλαίει και να φωνάζει ότι την κορόιδεψε. Σύμφωνα με την 30χρονη σήμερα Αντριάνα, ο Τζορτζ Σόρος τής έδωσε ένα δυνατό χαστούκι και αμέσως μετά της πέταξε και ένα πορτατίφ που έσπασε στο πάτωμα και τα θραύσματά του την τραυμάτισαν στο πόδι. 

Το περίεργο στην υπόθεση είναι πως ενώ ο έντονος καβγάς έγινε το 2010, η Φερέιρ κατέθεσε αγωγή έναν χρόνο αργότερα, το 2011, διεκδικώντας μάλιστα το ποσό των 50 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για την αναστάτωση που της προκάλεσε η άρνηση του Τζορτζ Σόρος να της αγοράσει το διαμέρισμα στο Μανχάταν.

Το χαστούκι και το σπασμένο πορτατίφ δεν ήταν, όμως, η τελευταία πράξη στη σχέση τους. Λίγο καιρό αργότερα ο Τζορτζ Σόρος, σύμφωνα με τη Φερέιρ, την ξανασυναντά και της δηλώνει πως θα της αγοράσει ένα διαμέρισμα της αρεσκείας της. Εκείνη αμέσως άρχισε να ψάχνει και τελικά βρήκε κάποιο αξίας 4,3 εκατ. δολαρίων. Σύμφωνα πάντα με τη δική της εκδοχή, ο πρώην αγαπημένος της την εξαπάτησε για δεύτερη φορά. 

Τότε λοιπόν αποφασίζει να νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο ίδιο κτίριο όπου βρισκόταν εκείνο που είχε παραχωρήσει ο Σόρος στην Ταμίκο Μπόλτον

Οι δυο γυναίκες βρέθηκαν αρκετές φορές αντιμέτωπες στο κτίριο του Μανχάταν, με αποτέλεσμα οι μεταξύ τους σκηνές και φωνές να κάνουν τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή να παρέμβει δραστικά. Οπως καταθέτει στην αγωγή της η Φερέιρ, ο Σόρος προσέλαβε άνδρες ιδιωτικής ασφαλείας για να την εκφοβίσουν και να την απομακρύνουν από τη ζωή του.

Μετά την κατάθεση της αγωγής από τη Φερέιρ, ο Τζορτζ Σόρος περνά στην αντεπίθεση: μηνύει με τη σειρά του την Αντριάνα Φερέιρ για συκοφαντική δυσφήμηση και επίθεση, ενώ δίνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση σε όσα έγιναν τη νύχτα του καβγά. Κατά τη δική του εκδοχή, η Φερέιρ ήταν εκείνη που του πέταξε το πορτατίφ το οποίο τον βρήκε στο χέρι, ενώ για το κόψιμο στο πόδι της υποστήριξε ότι προκλήθηκε από τα γυαλιά της σπασμένης λάμπας. 

Ο δικηγόρος του Σόρος, αν και παραδέχτηκε πως ο πελάτης του είχε σχέση με τη Φερέιρ, υποστήριξε πως η όλη υπόθεση αποτελεί μια προσπάθεια της 30χρονης να αποσπάσει χρήματα από τον πελάτη του. 

Τον περασμένο Μάρτιο ο Σόρος προσπάθησε να πείσει την πρώην ερωμένη του να αποσύρει την αγωγή προσφέροντάς της το ποσό των 250.000 δολαρίων, κάτι που αρνήθηκε η Βραζιλιάνα. 

Σύμφωνα μάλιστα με τον δικηγόρο της, ο Σόρος προσπάθησε να δωροδοκήσει και τον εξάδελφό της, προτείνοντάς του να συνεργαστούν. Σημειωτέον ότι η 30χρονη ηθοποιός της σειράς «Marisol» είναι κόρη επιχειρηματία του real estate, ενώ ο προπάππους της Εσμεράλντο Μπόρχες Νέρι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες γης της χώρας. 

Η ίδια ασχολείται με την ηθοποιία από τα 8 της χρόνια, ενώ στα 20 της ξεκίνησε την πρώτη της επιχείρηση με χρήματα ο του πατέρα της. Με τον Τζορτζ Σόρος είχαν γνωριστεί σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις λίγο μετά το διαζύγιό του από τη δεύτερη γυναίκα του, το 2005.



Σταθερά δίπλα στον Σόρος, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία περίπου 10 χρόνια, βρίσκεται ο Στέλιος Ζαβός, ένας άνθρωπος που ζει μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής και αναζητά επενδυτικές ευκαιρίες στο real estate της Νοτιοανατολικής Ευρώπης ως πρόεδρος της επενδυτικής εταιρείας Zeus Capital Partners, αμερικανικών κεφαλαίων. Στον τρίτο γάμο του στενού συνεργάτη και φίλου του ο Στέλιος Ζαβός είναι και κουμπάρος, ενώ ο Σόρος έχει επίσης παντρέψει τον Ελληνα επενδυτή με τη Σοφία Δοξιάδη, κόρη του Απόστολου και της Μαρίας Δοξιάδη (του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία»), αλλά και βαφτίσει την κόρη του ζεύγους, τη Χριστιάνα-Ισαβέλλα Ζαβού.
Το όνομα του Ελληνα επενδυτή έγινε ευρέως γνωστό στη χώρα μας κατά την περιβόητη συνάντηση του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Τζορτζ Σόρος το 2010. 

Η γνωριμία του με τον μεγαλοεπενδυτή, που στη συνέχεια κατέληξε σε αμοιβαία κουμπαριά, έγινε, όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, στην Αντίπαρο.



Εκεί ο συμμαθητής από το Κολλέγιο και φίλος του Στέλιου Ζαβού, εφοπλιστής Πέτρος Παππάς πραγματοποίησε μια σημαντική οικιστική επένδυση η οποία τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών Ελλήνων και ξένων αγοραστών, ακόμη και σταρ του Χόλιγουντ. 

Μέσω αυτή της επένδυσης ο εφοπλιστής σύστησε στον Τζορτζ Σόρος τον φίλο του Στέλιο Ζαβό, μια γνωριμία που απέφερε επαγγελματικούς καρπούς στον Ελληνα επενδυτή και μετεξελίχθηκε σε φιλία με οικογενειακούς δεσμούς. 

Την εν λόγω σχέση σίγουρα πολλοί θα ζήλευαν, αφού ο εβραϊκής καταγωγής Σόρος -το πραγματικό του όνομα είναι Γκιόρκι Σβαρτς-, που λόγω του ναζισμού διέφυγε από τη Βουδαπέστη με πλαστή ταυτότητα στη Βρετανία και κατόπιν στις ΗΠΑ, δούλεψε ως αχθοφόρος και σερβιτόρος και στη συνέχεια έγινε χρηματιστής, κατέληξε σήμερα να έχει περιουσία που, σύμφωνα με τη λίστα του «Forbes», ξεπερνά τα 19 δισ. δολάρια. 

Η περιουσία του, λοιπόν, διόλου ευκαταφρόνητη, δεν περνά απαρατήρητη ούτε από αρχηγούς κρατών ούτε και από υποψήφιες ερωμένες -έστω κι αν ο ίδιος κλείνει σχεδόν έναν αιώνα ζωής.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template