Βίντεο ΣΟΚ: Η στιγμή που ο μακελάρης εκτελεί τα θύματά του μεταξύ των οποίων και τον 27χρονο ομογενή Τηλέμαχο Ορφανό .

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Σοκάρει το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει την στιγμή που ο πρώην πεζοναύτης Ο Ίαν Ντέιβιντ Λονγκ, σκορπά τον
θάνατο μέσα στο μπαρ εστιατόριο Borderline Bar & Grill, στην Καλιφόρνια, ΄με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τουλάχιστον 12 άνθρωποι

Μεταξύ των νεκρών ήταν και ο Έλληνας ομογενής Τηλέμαχος Ορφανός, ο οποίος είχε επιζήσει από το περσινό μακελειό σε συναυλία στο Λας Βέγκας.
Μέσα στο μπαρ την ώρα της επίθεσης βρισκόταν και Dallas Knapp, ο οποίος τράβηξε με το κινητό του το σοκαριστικό βίντεο και το ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Σύμφωνα με τη New York Post, στο βίντεο εμφανίζεται στιγμιαία στο βάθος και η φιγούρα του δράστη αμέσως μετά το μακελειό.

«Κοίταξα μέσα στα μάτια του ενώ σκότωνε τους φίλους μου. Ελπίζω να σαπίσει στην κόλαση για όλη την αιωνιότητα. Ο άνθρωπος που βλέπετε είναι ο δολοφόνος και οι πυροβολισμοί προέρχονται από το όπλο του, καθώς αποτελείωνε τους πεσμένους τραυματίες»,
γράφει ο χρήστης στην ανάρτησή του.

Τουλάχιστον 200 άνθρωποι βρίσκονταν στον χώρο την ώρα της επίθεσης.

Μιλώντας στο δίκτυο ABC 7, ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως ένας άνδρας ασφαλείας του μπαρ ήταν νεκρός στο έδαφος. Οι θαμώνες πανικόβλητοι έσπασαν τα τζάμια του μπαρ με καρέκλες, στην προσπάθειά τους να εγκαταλείψουν άρον άρον την αίθουσα. Ο δράστης φορούσε μαύρο τζάκετ και γυαλιά ηλίου. Κρατούσε στο χέρι του ένα μεγάλο όπλο (προφανώς κάποιου τύπου ημιαυτόματο).

Ένας τρίτος μάρτυρας ανέφερε: «Αυτός ο μανιακός εισήλθε στο μπαρ, έριξε τα καπνογόνα προκειμένου να προκαλέσει σύγχυση και άνοιξε πυρ στην περιοχή της πίστας, όπου χόρευαν οι άνθρωποι. Πρέπει να σκότωσε πολλούς νέους».











Από την τοπική αστυνομία έγινε γνωστό πως ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 30 φορές και πως οι θαμώνες προσπάθησαν να κρυφτούν στις τουαλέτες και σε άλλα σημεία στο βάθος του μπαρ.

Αυτοί που κατάφεραν να βγουν από το κέντρο διασκέδασης βρήκαν καταφύγιο σε γειτονικό βενζινάδικο, όπου στήθηκε ένας πρόχειρος σταθμός πρώτων βοηθειών.

Κατά τη διάρκεια των ενεργειών της η τοπική αστυνομία αναβάθμισε το επεισόδιο στην κατηγορία 2, ενώ το σημείο ήταν περικυκλωμένο από ειδικές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες είχαν λάβει θέσεις με τη συμμετοχή ελεύθερων σκοπευτών.







Ένας Έλληνας τρίτης γενιάς, ο 27χρονος Τηλέμαχος Ορφανός, είναι ανάμεσα στα θύματα του μακελειού που σημειώθηκε στην Καλιφόρνια.

Ο νεαρός, γνωστός ως Τel, είχε μεταβεί στο μπαρ Bar & Grill, στην πόλη Thousand Oaks, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (τοπική ώρα), όταν ο 28χρονος Ίαν Ντέιβιντ Λονγκ, πρώην πεζοναύτης, άνοιξε πυρ, παρασύροντας στον θάνατο 13 ανθρώπους.

Τραγική ειρωνεία, ο Ορφανός είχε σωθεί από το μακελειό στο Λας Βέγκας τον Οκτώβριο του 2017, όταν άνδρας άρχισε να πυροβολεί κατά ριπάς σε συναυλία κάντρι μουσικής.


Τα παραπάνω ανέφερε η μητέρα του σε ανταπόκριση του ΑΝΤ1 από τις ΗΠΑ. Ο νεαρός, σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας του, έκτοτε προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ.

«Ο Τηλέμαχος ήταν και στην επίθεση στο Λας Βέγκας. Όμως, γύρισε στο σπίτι του. Χθες δεν γύρισε» δήλωσε συντετριμμένη η 58χρονη μητέρα του στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC. «Δεν θέλω ούτε προσευχές, ούτε τίποτε άλλο. Θέλω, επιτέλους, να μπουν περιορισμοί στην οπλοκατοχή» πρόσθεσε.






Ο Τηλέμαχος Ορφανός είχε αποφοιτήσει από το λύκειο το 2009 και υπηρέτησε στο Ναυτικό για δυόμισι χρόνια.








Ο 27χρονος ήταν γνωστός στην περιοχή και εργαζόταν σε εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών. Ο πατέρας του, Μαρκ Ορφανός, 63 χρόνων, είναι καθηγητής και έχει καταγωγή από τη Σπάρτη και τη Σμύρνη. Ο Τηλέμαχος αγαπούσε την Ελλάδα, είχε επικοινωνία με τα ξαδέλφια του στη Σπάρτη και ήταν περήφανος για την καταγωγή του.

Πρόσφατα, μάλιστα, είχε επισκεφθεί μαζί με τον αδελφό του τον τόπο καταγωγής του.


Ο δράστης

Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 30 φορές κατά αγνώστων στο εν λόγω μπαρ, σκοτώνοντας 13 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 20. Ανάμεσα στα θύματα είναι ο βοηθός του σερίφη αλλά και ο ίδιος ο δράστης.












Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template