Αυτά είναι τα επαγγέλματα που έχουν ζήτηση και μισθό έως 1.500 ευρώ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Μια νέα θέση εργασίας με αρκετή ζήτηση εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό για να καλύψει ανάγκες της αγοράς, αυτή των πωλητών μέσω κέντρων
επικοινωνίας (τηλεμάρκετινκ). Ενδιαφέρον έχει και ο τομέας επαγγελματίες σύμβουλοι διαφήμισης και μάρκετινγκ με αποτέλεσμα κάποιες εταιρείες της Κύπρου να αναζητούν προσωπικό.

Μάλιστα πέρα από τις καταχωρήσεις στις αγγελίες στην Κύπρο γίνεται και αναζήτηση προσωπικού μέσω της ευρωπαϊκής πύλης για την επαγγελματική κινητικότητα (Eures). Από την έρευνα φαίνεται ότι η αναζήτηση προσωπικού για το επάγγελμα του λογιστή, δικηγόρων, πολιτικών μηχανικών και γραμματειακού προσωπικού αρχίζει και μειώνεται. Έχουν γίνει καταχωρήσεις στην ευρωπαϊκή πύλη για πωλητές μέσω κέντρων επικοινωνίας (τηλεμάρκετινκ).

Το είδος της σύμβασης για μια εταιρεία που ψάχνει προσωπικό, είναι πλήρης απασχόληση και €1.200 μηνιαίως. Δεύτερη εταιρεία που ψάχνει προσωπικό για τον ίδιο τομέα προσφέρει εργασία πλήρους απασχόλησης με μισθό €1.000 – €1.500 μηνιαίως. Υπάρχουν καταχωρήσεις για προσωπικό διευθυντές πωλήσεων και μάρκετινγκ με μισθό €1.400 – €2.000 μηνιαίως.
Η ζήτηση προσωπικού αυτή την περίοδο αφορά σχεδιαστές λογισμικού με μισθό €1.500 – €3.000. Υπάρχει και θέση για προγραμματιστές εφαρμογών με μισθό €1.200 – €1.600 τον μήνα. Εταιρείες που αναζητούν μέσω της ευρωπαϊκής πύλης προσωπικό θέλουν βοηθούς λογιστές. Ο ένας εργοδότης προσφέρει μισθό €920 με €1.050 τον μήνα και ο άλλος για μερική απασχόληση €600 – €700. Για σχεδιαστές λογισμικού εταιρεία ψάχνει προσωπικό και προσφέρει μισθό για πλήρη απασχόληση €1.500 – €3.000.

Επίσης ζητούνται υπάλληλοι υπηρεσιών μεταφορών με μισθό ανά μήνα €1.000 – €1.300. Για υπάλληλο γενικών καθηκόντων με πλήρη απασχόληση εταιρεία αναζητεί προσωπικό μέσω της ευρωπαϊκής πύλης για την επαγγελματική κινητικότητα και προσφέρει μισθό €870 – €1.000. Εταιρεία θέλει οδηγό φορτηγών και βαρέων οχημάτων για πλήρη απασχόληση με μισθό €1.100 τον μήνα.
Για υπάλληλο υπηρεσιών μεταφορών εταιρεία για πλήρη απασχόληση προσφέρει αμοιβή €1.000 – €1.300 τον μήνα. Για τη θέση ηλεκτρολόγου μηχανικού για πλήρη απασχόληση προσφέρεται μισθός €1.100 – €1.450. Εταιρεία μέσω της ευρωπαϊκής πύλης αναζητεί διευθυντές και ανώτερα διευθυντικά στελέχη επιχειρηματικών υπηρεσιών και διοίκησης για πλήρη απασχόληση με μισθό €1.500.

Πηγή: philenews
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template