ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ Καμμένος>29 κυπριακές offshore για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής στην διάθεση του αρχηγού των ΑΝΕΛ υπάρχουν τα στοιχεία 29 “κυπριακών” εξωχώριων
εταιριών που έχουν συσταθεί για να εξαγορασθούν περιστέρια της ελληνικής βουλής ώστε να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών. Οπως σημειώναμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας ένα συγκλονιστικό πολιτικοεπιχειρηματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με φόντο τη Συμφωνία των Σκοπίων.

Κι αυτό γιατί μοιάζει ανεξήγητη η πρεμούρα στελεχών της κυβέρνησης Τσίπρα να φέρουν τη Συμφωνία στη Βουλή το ταχύτερο.

Γράφει η Gillian Rothchild

Τη στιγμή μάλιστα που αποδεδειγμένα δεν υπάρχει ουδεμία πίεση από τις επίσημες Ηνωμένες Πολιτείες μια και ο Τραμπ δίνει αγώνα επιβίωσης, ενώ η Μέρκελ βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ο δε Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ διέψευσε διά μέσω του εκπροσώπου του την όποια πρεμούρα του για τη Συμφωνία:


«Το ΝΑΤΟ κατέστησε σαφές ότι χαιρετίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών και ότι η Αθήνα και τα Σκόπια θα εφαρμόσουν τη συμφωνία. Δεν υπάρχουν επιστολές ή σχόλια από τον Γενικό Γραμματέα, αλλά επιστρέψτε μου να επαναλάβω ότι το ΝΑΤΟ δεν παίζει ρόλο στην εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία εξαρτάται αποκλειστικά από τα Σκόπια και την Αθήνα», δήλωσε στο Ρόιτερ ο εκπρόσωπος της Συμμαχίας.



Tι συμβαίνει όμως; Ποιοι επιχειρηματίες με συμφέροντα στη διπλανή χώρα εμπλέκονται στην υπόθεση;

Όσα θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα θα προκαλέσουν τεκτονικό σεισμό καθώς ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες προειδοποιητικές βολές. Από τη Νέα Δημοκρατία για παράδειγμα διαρρέουν ότι έχουν εντοπίσει λογαριασμούς υψηλόβαθμων Συριζαίων με πακτωλό χρήματος.

Την ίδια στιγμή στελέχη των ΑΝΕΛ που έχουν ιλιγγιώδη χρέη στις τράπεζες από πάσης φύσεως δάνεια εμφανίζονται έτοιμα να ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών!



Στα κεντρικά γραφεία πολιτικού κόμματος γίνεται αναφορά σε Ελληνα επιχειρηματία αλλά και σε πασίγνωστο ξένο επενδυτή οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ρίξουν πολύ περισσότερο χρήμα απ΄ότι έρριξαν στα Σκόπια για να περάσει η Συμφωνία.

Οι κινήσεις αυτές έχουν καταγραφεί από ξένες μυστικές υπηρεσίες και γίνεται μύλος.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του αρχηγού των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος είναι αποφασισμένος να τα κάνει Κούγκι καθώς συνειδητοποίησε ότι παρότι ο Τσίπρας δεν δέχεται ουδεμία πίεση από Αμερικανούς ή Γερμανούς επιμένει να φέρει άμεσα την Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή…Aπό το περιβάλλον του ακούγεται ότι διαθέτει στοιχεία για 29 “κυπριακές” offshore οι οποίες όπως είπαμε έχουν ανοίξει τις κάνουλες και εξαγοράζουν τα περιστέρια της Βουλής των Ελλήνων.

Ο Καμμένος δεν πρόκειται να δώσει ψήφο ανοχής.
Το πολιτικοεπιχειρηματικό περιβάλλον είναι εκρηκτικό…Ακόμη και τσιγάρο να επιχειρήσει να ανάψει κάποιος με αναπτήρα Bic θα πάρει φωτιά η Κολομβία των Βαλκανίων.

Η δε υπόθεση Πετσίτη θα μοιάζει με παιδική χαρά…Υπόθεση Πετσίτη είπαμε…Αλήθεια που χάθηκε αυτό το παληκάρι;


πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template