ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΑΚΟ-Τον έσφαξαν μπροστά στα μάτια των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Από ομοεθνή συγκρατούμενο του δολοφονήθηκε ο Αλβανός κρατούμενος Άλμπερτ Μπάκο, ο οποίος μεθαύριο επρόκειτο να καθίσει στο εδώλιο του
κατηγορουμένου προκειμένου να δικαστεί ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. 
Αυτό υποστηρίζει το υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία αναφέρει πως με εντολή του υπουργού, Μιχάλη Καλογήρου, διενεργείται ποινική και πειθαρχική έρευνα για το συμβάν ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έκτακτη σύσκεψη στις φυλακές Κορυδαλλού, υπό τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για το συμβάν έχει ως εξής: «Δολοφονική επίθεση δέχτηκε σήμερα το πρωί στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι ο Αλβανός κρατούμενος Α.Β. από δύο συγκρατούμενούς του.

Το θύμα, όπως και ο ομοεθνής δράστης και συγκρατούμενός του είχαν μεταχθεί από το Κ.Κ. Δομοκού, προκειμένου να δικαστούν ως κατηγορούμενοι -για ηθική και φυσική αυτουργία αντίστοιχα- στην υπόθεση δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και βρίσκονταν στην ίδια πτέρυγα των μεταγωμένων, όπου είχαν κρατηθεί και παλιότερα. Το θύμα είχε καταδικαστεί επίσης για απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλου.

Το συμβάν διερευνάται ποινικά και πειθαρχικά, ενώ μετά από εντολή του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Καλογήρου πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στο Κ.Κ. Κορυδαλλού Ι, υπό τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής».

Το χρονικό της δολοφονίας στον Κορυδαλλό
Σημειώνεται ότι το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Ε’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου το θύμα είχε μεταφερθεί μολις σήμερα από τις φυλακές Χανίων. Το θύμα Άλμπερτ Μπάκο (στη φωτογραφία εικονίζεται κατά τη μεταγωγή του στην Ευελπίδων, μετά τη σύλληψή του το 2014), για τα μάτια μιας χορεύτριας είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο το Νοέμβριο του 2014, τραυματίζοντας 14 άτομα- τότε είχε γίνει γνωστός ως ο «μακελάρης του Μικρολίμανου»

Σήμερα το πρωί έγινε η μεταγωγή του από τις φυλακές Δομοκού όπου κρατείτο προκειμένου να δικαζόταν την Τετάρτη ως ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. 

Στον Κορυδαλλό κρατήθηκε στο ίδιο κελί με τους συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου, στην πέμπτη πτέρυγα του Κορυδαλλού. Κάποια στιγμή, άγνωστο τι προηγήθηκε, ένας εκ των συγκρατουμένων του, τού επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι, ενώ και οι υπόλοιποι τον χτυπούσαν. Εκείνος στην προσπάθειά του να γλιτώσει άρχισε να τρέχει και κατάφερε να φτάσει στο ισόγειο λίγα μέτρα από τους σοφρωνιστικούς υπαλλήλους. Οι υπόλοιποι τον καταδίωξαν και δεν σταμάτησαν να τον χτυπούν με το μαχαίρι, κατασφάζοντάς τον, μπροστά στα μάτια των σοφρωνιστικών. 
 Εκ των δολοφόνων του Μπάκο είναι ένας εκ των φυσικών αυτουργών της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.

Ο Άλμπερτ Μπάκο, μαζί με έναν ακόμη κακοποιό συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου, υποστηρίζοντας ότι εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου που του είχε δώσει ο Αριστείδης Φλώρος από την υποθεση της HELLAS - Energa Power. Από την πλευρά ο Φλώρος υποστηρίζει ότι όχι μόνο δεν έδωσε τέτοια εντολή, αλλά εκβιάστηκε από τους δράστες να τους καταθέσει 5 εκατομμύρια ευρώ για να αναιρέσουν τις καταθέσουν τους και να πουν την αλήθεια.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template