ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ-Στο χρυσοποίκιλτο «Σμαραγδένιο παλάτι» του Ντουμπάι

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Είναι γνωστό ότι στο Dubai τα τελευταία 20 χρόνια επικρατεί μία ξέφρενη κούρσα επίδειξης ανυπέρβλητου πλούτου, πολυτέλειας και εξωφρενικής
χλιδής. Πολυεθνικές συνεπικουρούμενες από τεράστια αραβικά κεφάλαια επενδύουν στην τουριστική βιομηχανία των Εμιράτων, δημιουργώντας από το μηδέν χρυσοποίκιλτους παραδείσους, έχοντας σαν στόχο να συγκεντρώσουν όλο το «βαρύ» χρήμα του πλανήτη, σε ένα περιβάλλον που παρά το γεγονός ότι κατά το 80% είναι τεχνητό μετατρέπεται με τον καιρό σε luxurious «κήπο της Εδέμ» για κροίσους.
Τα ξενοδοχεία στο Dubai είναι οι «ναοί του χρήματος», καθώς πίσω από τους πολυτελείς τοίχους τους επιτρέπονται τα πάντα, ανεξαρτήτου φύλου και εθνικότητας, αρκεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί των φιλοξενούμενων τους να είναι «βαριοί κι ασήκωτοι». Το τελευταίο ισχύει -στον υπερθετικό βαθμό μάλιστα- για το περίφημο Emerald Palace Kempinski Dubai, το οποίο κόστισε για την κατασκευή του 700 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται στη δυτική πλευρά του τεχνητού συμπλέγματος νησίδων Παλμ Τζουμέιρα, στον Περσικό κόλπο.



Πρόκειται στην ουσία για ένα αρχιτεκτονικό θαύμα επίδειξης πλούτου και χλιδής, καθώς και μόνο στη θέαση του κόβει την ανάσα. Ασφαλώς και το «Σμαραγδένιο παλάτι» δεν απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες του Dubai αλλά παρέχει τόσες πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες που το κάνει προσιτό στις επισκέψεις για απλή χαλάρωση, βόλτα, κολύμπι ή και φαγητό. Παρ’ όλα αυτά, στα 391 δωμάτια του δύσκολα μπορεί να διανυκτερεύσει ένας κοινός θνητός, ενώ οι σουίτες του απευθύνονται μόνο σε εκατομμυριούχους και άνω…



Το Emerald Palace Kempinski Dubai, μέλος της ιστορικής πολυεθνικής εταιρείας ξενοδοχείων, Kempinski Hotels, που ξεκίνησε από το Βερολίνο το 1897 αλλά που σήμερα κινείται κυρίως με κεφάλαια από το Μπαχρέιν, φιλοδοξεί να γίνει το κορυφαίο σε πολυτέλεια ξενοδοχείο στα Εμιράτα, επενδύοντας και στην αισθητική του, καθώς εσωτερικά θυμίζει έντονα ευρωπαϊκά παλάτια, με εντυπωσιακές επιχρυσωμένες τοιχογραφίες και ζωφόρους κλασικής εποχής να διακοσμούν τους τοίχους, όλα φτιαγμένα και ζωγραφισμένα με το χέρι από πολύπειρους τεχνίτες, οι οποίοι εργάστηκαν για χρόνια.
Κυρίως το άτριουμ, με τις 8 τεράστιες κολόνες από ροζ μάρμαρο και τον εντυπωσιακό πολυέλαιο των 40.000 κρυστάλλων Swarovski, προκαλεί δέος στη θέαση του και από μόνο του αποτελεί συγκλονιστικό αξιοθέατο.




Κάθε χώρος του «Σμαραγδένιου παλατιού» είναι μοναδικός και προσεγμένη η κάθε λεπτομέρεια του, με στόχο από τη μία να προκαλέσει τον θαυμασμό και την έκπληξη στον επισκέπτη αλλά και από την άλλη να τον κάνει να νιώσει πραγματικό μέλος βασιλικής οικογένειας, καθώς οι υπηρεσίες που παρέχονται και το περιβάλλον παραπέμπουν σε παλάτι Ευρωπαίων γαλαζοαίματων, αδιαφορώντας για την επίδειξη ακραίας χλιδής. Άλλωστε, όταν κάποιος διαθέτει μόνο για τη διαμονή του σε σουίτα 6.200 ευρώ τη βραδιά, χωρίς να υπολογίζονται τα επιπλέον έξοδα, λογικά, δικαιούται να απολαμβάνει από το κρεβάτι του χρυσοποίκιλτα ταβάνια με φλοίδες χρυσού 24 καρατίων ή να απολαμβάνει το μπάνιο του σε μαρμαροσκάλιστη μπανιέρα.
Κάθε δωμάτιο του Emerald Palace Kempinski Dubai διαθέτει θέα και δικό του μπαλκόνι, όπως επίσης καθιστικό και μπάνιο με μαρμάρινη επένδυση, ενώ στις τριών ειδών σουίτες υπάρχουν τεράστιες τζαμαρίες δαπέδου-οροφής, ανεξάρτητοι χώροι μπάνιου, όπως και 24 υπηρεσία μπάτλερ.
Εκτός από τα δωμάτια και τις σουίτες, το Emerald Palace Kempinski Dubai διαθέτει και 10 ανεξάρτητες βίλες, όλες εξωφρενικής χλιδής, με υπαίθριες πισίνες, τζακούζι, δωμάτιο σπα και βέβαια αφοσιωμένο προσωπικό έτοιμο να ικανοποιήσει την οποιαδήποτε επιθυμία.



Το «Σμαραγδένιο παλάτι» του Dubai, εκτός από την πολυτελή φιλοξενία, προσφέρει ότι μπορεί να θελήσει ένας επισκέπτης, μεταξύ των οποίων οκτώ διαφορετικά εστιατόρια, με κορυφαίο το the miX από τον κάτοχο 3 αστεριών-Michelin Alain Ducasse, το 3.000 τετραγωνικών μέτρων Cinq Mondes Spa με 23 διαφορετικούς χώρους θεραπείας, ιδιωτική πλαζ μισού χιλιομέτρου, εξωτερική πισίνα, δημόσιο και ιδιωτικό σινεμά, ειδικούς χώρους για παιδιά και ελικοδρόμιο.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ



























































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template