Ο σύζυγος ήταν ο δολοφόνος! Την πήγε γαμήλιο ταξίδι και την σκότωσε με σατανικό τρόπο εν πλω (φωτο & βίντεο)

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Ένας άνδρας φέρεται να σκηνοθέτησε το ναυάγιο του καταμαράν τους στην Καραϊβική για να καρπωθεί την περιουσία της συζύγου του σύμφωνα με
τους εισαγγελείς στις ΗΠΑ.
Ο Lewis Bennett, από το Ντόρσετ μετέφερε λαθραία κλεμμένα νομίσματα όταν διασώθηκε από το Λιμενικό χωρίς τη σύζυγό του Isabella Hellman, τον Μάιο του 2017.
Το σώμα της Hellman δεν βρέθηκε και το FBI κατέληξε μετά από έρευνα πως ο Bennett δολοφόνησε την σύζυγό του Ιζαμπέλα Χέλμαν!Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 15 Μαΐου 2017. Το σκάφος εξέπεμψε σήμα κινδύνου πριν βυθιστεί και ο Μπένετ δήλωσε στις αρχές που έσπευσαν για βοήθεια ότι η γυναίκα του αγνοείται.Όπως υποστήριξε, το κακό συνέβη την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην καμπίνα του, όταν το σκάφος προσέκρουσε σε άγνωστο αντικείμενο. Μέχρι να βγει στο κατάστρωμα, το σκάφος είχε αρχίσει να βυθίζεται και η γυναίκα του ήταν άφαντη.Με την δολοφονία της Hellman ο ναυτικός θα μπορούσε να ζήσει τη ζωή του όπως ήθελε ευχαριστούσε και παράλληλα θα κληρονομούσε χρήματα, υποστήριξαν οι δικηγόροι της οικογένειας του θύματος.


Αν η Hellman κηρυχθεί νεκρή όπως είχε ζητήσει ο Bennett, θα κληρονομούσε ακίνητα και το περιεχόμενο του τραπεζικού της λογαριασμού.Στο μεταξύ, το FBI στο πλαίσιο των ερευνών για τα αίτια του δυστυχήματος είχε καταλήξει σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα: Οι τρύπες στο κύτος του σκάφους είχαν ανοιχτεί από μέσα, ενώ οι θυρίδες διαφυγής κάτω από την ίσαλο γραμμή ήταν ανοιχτές. Απορία προκαλούσε επίσης το γεγονός ότι σε μία τέτοια στιγμή κλίσης και πανικού, ο Μπένετ αντί να ψάξει και να βοηθήσει τη γυναίκα του σκέφτηκε μόνο να μαζέψει όλα του τα υπάρχοντα και να σπεύσει σε μία σωσίβια λέμβο προκειμένου να σωθεί.

Παρόλα αυτά βγήκα στο φως στοιχεία τα οποία έλεγαν πως η σχέση των δύο ανθρώπων δεν ήταν καθόλου καλή. Σύμφωνα με την Daily Mail εκείνη είχε εξομολογηθεί ότι μετά τη γέννηση της κόρης τους ο άντρας δεν της φερόταν όπως παλιά και ήταν πιο επιθετικός απέναντί της.

Ο εισαγγελέας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Μπένετ ευθύνεται και προκάλεσε το θάνατο της γυναίκας του και ότι στόχος του ήταν να καρπωθεί την περιουσία της, ζητώντας να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή. Η οποία θα ανακοινωθεί στις 29 του μήνα, οπότε και θα ξέρουμε πια την τύχη του.Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template