Tο απόλυτα luxurious ρετιρέ του πλανήτη Γη

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Με τη νέα αρχιτεκτονική «τρέλα» που επικρατεί σε όλες τις σύγχρονες μεγαλουπόλεις του κόσμου και η οποία θέλει κατακόρυφες, πανάκριβες
κατασκευές να προσπαθούν (ξανά) να «αγγίξουν τον Θεό», η Σιγκαπούρη, μία από τις πλέον εντυπωσιακές και πλούσιες στον πλανήτη δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.


Aπό το INSTABOOK.GR
Η φρενήρης ανάπτυξη της κινέζικης οικονομίας, η οποία συμπαρασύρει όλη τη ΝΑ Ασία, επιβάλλει τους κανόνες ενός ιδιότυπου πρωταθλήματος κτιρίων και κατασκευαστικών εταιρειών, με τις τελευταίες να αποκτούν συνεχώς όλο και μεγαλύτερη οικονομική δύναμη και φυσικά επιρροή στην εξουσία.

Έτσι, τρεις είναι οι μεγάλες εταιρείες που εμπλέκονται στην κατασκευή και την ανάπτυξη του υψηλότερου ουρανοξύστη στη Σιγκαπούρη και ενός από τους υψηλότερους στον κόσμο, του Tanjong Pagar Centre, γνωστού και ως Guoco Tower.





Την αρχιτεκτονική μελέτη του ύψους 290 μέτρων γυάλινου πύργου έκανε η αμερικάνικη φίρμα από το Chicago, Skidmore, Owings & Merrill LLP, ενώ την κατασκευή ανέλαβαν η Samsung C&T Corporation και ο κατασκευαστικός κολοσσός Arup Group που έχει τη βασική του έδρα στο Λονδίνο. 

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των 64 ορόφων στοίχισε 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια, έχει παραδοθεί προς χρήση από τα τέλη του 2016 και ήδη φιλοξενεί εκατοντάδες γράφεια και καταστήματα, το 222 δωματίων πολυτελές ξενοδοχείο Sofitel Singapore City Centre, το τρίτο της αλυσίδας στην πόλη, το πολυδιαφημισμένο Urban Park με χώρους γυμναστικής, χορού, σπα και διαφόρων fitness δραστηριοτήτων, ενώ 181 luxury διαμερίσματα, από τον 39ο έως τον 64ο όροφο, αποτελούν το συγκρότημα Wallich Residence, αξίας πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων.





Ένα από αυτά, το απόλυτα luxurious ρετιρέ του πλανήτη Γη, τριών επιπέδων και συνολικής επιφάνειας 2.000 περίπου τετραγωνικών, μπήκε ήδη στη φοβερή λίστα των «προς πώληση κατοικιών» του μεσητικού γραφείου Sotheby’s International Realty αντί του ποσού των 80.000.000 αμερικάνικων δολαρίων.

Το τίμημα βέβαια της αγοράς δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για το μεγαλύτερο σε έκταση ρετιρέ της Σιγκαπούρης, το υψηλότερο σημείο της μεγαλούπολης των 5,5 εκατομμυρίων ανθρώπων και περιλαμβάνει 5 κρεβατοκάμερες, έξι εσωτερικά μπάνια και άλλα τρία διασκορπισμένα στους χώρους, ιδιωτική πισίνα υπερχείλησης που κόβει την ανάσα από θέα, καμπάνα, δωμάτιο τζακούζι, χώρο κανονικού μπαρ, δωμάτιο ψυχαγωγίας, κελάρι, υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, γυμναστήριο και βέβαια τρεις ορόφους να επικοινωνούν με εσωτερικό ασανσέρ, ξεχωριστό από το κύριο της εισόδου στην κατοικία.




Το ρετιρέ του Wallich Residence αποτελεί την επιτομή της εξωφρενικής πολυτέλειας σε κάθε τετραγωνικό του, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι υπολείπεται σε αισθητική, καθώς ο ιδιοκτήτης του θα έχει τη δυνατότητα μετά την αγορά του να κάνει με την επίβλεψη της Skidmore, Owings & Merrill LLP όποιες μετατροπές θελήσει, κάτι που αναφέρεται και στο συμβόλαιο αγοράς του. Στα βασικά του σημεία όμως, πρόκειται για μία εντυπωσιακή κατοικία με μαρμάρινα πατώματα και μωσαϊκά απείρου κάλλους, με υπερμεγέθη τζάμια που φτάνουν στις οροφές και με σούπερ λουξ κρεβατοκάμαρες που προσφέρουν στους φιλοξενούμενους τους μία απίστευτη θέα, συχνά -υπέροχα- κρυμμένη μέσα στα σύννεφα.

Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε ότι το ρετιρέ βρίσκεται μία ανάσα απ’ όλες τις luxurious ανέσεις που προσφέρει στους πελάτες του το Sofitel αλλά και λίγους μόνο ορόφους απόσταση τόσο από το Urban Park όσο και από το κέντρο της πόλης. Η εταιρεία GuocoLand, που έχει αναλάβει τη διαχείρηση του συγκροτήματος κατοικιών, προσφέρει επίσης όλες τις επιπλέον υπηρεσίες που θα θελήσει ο ιδιοκτήτης του απίθανου ρετιρέ, όπως χρήση ελικοπτέρου, γιοτ, λιμουζίνας και βέβαια σε 24ωρη βάση.


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ








































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template