Αυτή είναι η μεζονέτα των 4,2 εκατ. του Μπόμπολα που βγαίνει στο «σφυρί»

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Στο Παλαιό ψυχικό βρίσκεται η πολυτελής μεζονέτα των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ του Φώτη Μπόμπολα, που θα βγεί στο σφυρί στις 11 Σεπτεμβρίου του 2019.
Το ακίνητο που, σημειωτέον, έχει κηρυχθεί διατηρητέο, βρίσκεται σε οικόπεδο που ορίζεται από τις οδούς Αλεξάνδρου Παπαναστασίου (πρώην Βασιλέως Κωνσταντίνου), Στρατηγού Καλλάρη και Μαλακάση και έχει έκταση 1.199 τετραγωνικά μέτρα.

Στο οικόπεδο αυτό υπήρχε από το 1927 λιθόκτιστη διώροφη οικοδομή (οικία), η οποία αποτελείται από ισόγειο όροφο εμβαδού 140,00 μ.τ. και από πρώτο όροφο, πάνω από το ισόγειο, εμβαδού 150,00 μ.τ., οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα (μεζονέτα).

Επί του συγκεκριμένου οικοπέδου σήμερα υπάρχουν μία διώροφη κατοικία με ημιυπόγειο, υπόγειο και στέγη συνολικής επιφανείας 809,19 μ.τ., ισόγειο βοηθητικό κτίσμα επιφανείας 55,15 μ.τ. και ανοικτή πισίνα 57,14 μ.τ.Συνολική επιφάνεια με κύρια χρήση: 252,54 τ.μ. + 275,40 τ.μ. + 222,25 τ.μ. = 750,19 τ.μ.
Συνολική επιφάνεια με βοηθητική χρήση: 36,14 τ.μ. + 22,86 τ.μ. + 55,15 τ.μ. = 114,15 τ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πλειστηριασμός της μεζονέτας γίνεται για χρέη ύψους 500.000 ευρώ, ενώ πριν από λίγο μόλις καιρό ο Φώτης Μπόμπολας και η σύζυγός του, Ειρήνη Μανουσάκη, είχαν εισπράξει 50 εκατ. ευρώ από το deal με το Στοίχημα και τον ΟΠΑΠ.
Την ίδια ώρα, όμως, το χρέος των 160 εκατ. ευρώ προς τις τράπεζες φαίνεται πως παραμένει. Όπως και η δίωξη για ηθική αυτουργία για τα θαλασσοδάνεια της Πήγασος που έχει ασκηθεί εναντίον του πατριάρχη της οικογένειας κ. Γιώργου Μπόμπολα.
Πριν από ένα χρόνο ο κ. Φώτης Μπόμπολας δεν μιλιόταν. Έλεγε δεξιά και αριστερά ότι δεν είχε ούτε σεντ στο πορτοφόλι του και μάλιστα για να καλύψει κάποια από τα χρέη του είχε πουλήσει το μήκους 25 μέτρων ιστιοπλοϊκό του, αντί 1,5 εκατ. ευρώ….

Τα χρέη πολλά, βουνό. Στα 162 εκατομμύρια ευρώ οι υποχρεώσεις προς τις τράπεζες, μερικά εκατομμύρια ευρώ οι οφειλές προς τους 450 εργαζομένους του πρώην ΠΗΓΑΣΟΥ, που έχασαν μέσα σε μία μέρα τη γη κάτω από τα πόδια τους και βρέθηκαν στην κυριολεξία χωρίς ευρώ στην τσέπη τουςΗ κατοικία του Φώτη Μπόμπολα στο Παλαιό Ψυχικό

Η κατοικία του Φώτη Μπόμπολα στο Παλαιό Ψυχικό 

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template