Ο ζεν πρεμιέ των πανεπιστημιακών αμφιθεάτρων,ο καρκινοπαθής, και η σύλληψη επ΄αυτοφώρω για φακελάκι 600 ευρώ!

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019


Είναι απο τις ειδήσεις που τα ΜΜΕ αποφεύγουν να αναδείξουν.Για πολλούς και διαφόρους λόγους.Οικονομικοί κατά το πλείστον. 

Αν αληθεύει το δημοσίευμα του Μακελειού τότε αυτός ο άνθρωπος θα πρέπει η να παραδώσει τα πτυχία του και να αποσυρθεί η να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Γράφει το Μακελειό:
Ο χειρούργος Γιώργος Θεοδωρόπουλος, «ζεν πρεμιέ» των πανεπιστημιακών αμφιθεάτρων και
«εξέχων» αναπληρωτής καθηγητής της ιατρικής σχολής, είχε κάνει μαρτύριο την ζωή 39χρονου καρκινοπαθούς βιοπαλαιστή, ο οποίος και είχε υποβληθεί σε εγχείρηση παχέος εντέρου από τον περασμένο Ιούνιο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Αθήνας.

Όπως αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, γι αυτήν την επέμβαση ο Θεοδωρόπουλος είχε εισπράξει φακελάκι 1.650 ευρώ, εκ των οποίων τα 150 ευρώ αφορούσαν το … δώρο του αναισθησιολόγου. Η εγχείρηση δεν πήγε καλά και τον περασμένο Σεπτέμβριο ο καρκινοπαθής οδηγήθηκε στη βάσανον και δεύτερου χειρουργείου αλλά απέδωσε στον καθηγητή ως φακελάκι μόνον τα 1000 ευρώ, καθώς αδυνατούσε να βρει τα υπόλοιπα. 


Ούτε αυτή η επέμβαση όμως δεν πήγε καλά καθώς ο 39χρονος είχε ενοχλήσεις στο έντερό του αλλά επισκεπτόμενος τον χειρουργό στο Ιπποκράτειο, εκείνος λόγω του παλαιού «χρέους» του έκανε «μούτρα» και δεν αποφάσισε καν την εισαγωγή του τελευταίου στο δημόσιο νοσοκομείου για εκ νέου εξετάσεις. Έτσι ο 39χρονος, με την συνδρομή ιδιωτικού ερευνητή, κατέφυγε στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, που τον συνέλαβε επ’ αυτοφώρω να τσεπώνει τα «χρωστούμενα» των 600 ευρώ.

ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ο «ΦΑΚΕΛΑΚΙΑΣ»

Ο Γεώργιος Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Ναύπλιο Αργολίδας και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στην Τρίπολη Αρκαδίας.
Το 1986 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 1992 με «Άριστα». Τιμήθηκε με την εκφώνηση του «Όρκου του Ιπποκράτη» κατά την τελετή αποφοίτησης λόγω του υψηλότερου βαθμού του πτυχίου του μεταξύ των συμφοιτητών του. Η συσσώρευση εμπειριών σε νοσηλευτικά ιδρύματα του εξωτερικού άρχισε από τα φοιτητικά του έτη με την παρακολούθηση προγραμμάτων μηνιαίας κλινικής εκπαίδευσης στην Ευρώπη. Η ερευνητική δραστηριότητα του άρχισε αμέσως μετά το πέρας των φοιτητικών του σπουδών, οπότε και ξεκίνησε την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής του στην Α΄ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, που αφορούσε στη μελέτη καρκινικών δεικτών σε νεοπλάσματα του πεπτικού και, η οποία κρίθηκε με το βαθμό «Άριστα». Ήδη από τότε κατόρθωσε την αποδοχή ερευνητικών εργασιών του σε διεθνή ιατρικά περιοδικά με την πρώτη δημοσίευσή του να πραγματοποιείται το 1994.

Μετά από επιτυχείς Αμερικανικές εξετάσεις για τη λήψη της άδειας άσκησης της Ιατρικής, μετέβη στις ΗΠΑ, όπου, κατά τη διάρκεια της 6ετούς ειδίκευσής του στη Γενική Χειρουργική και κατέχοντας έμμισθες θέσεις σε 3 έγκριτα ιδρύματα της χώρας, συμμετείχε ενεργά σε περισσότερες από 1500 χειρουργικές επεμβάσεις, στα πλαίσια καθορισμένων προγραμμάτων εκ περιτροπής άσκησης, όπως προβλέπεται από το Αμερικανικό σύστημα άσκησης των ειδικευομένων. 
Το γνωστικό του υπόβαθρο αναδείχθηκε με την υψηλή βαθμολογία (91-99%) που πετύχαινε στις ετήσιες γραπτές εξετάσεις κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του στη Γενική Χειρουργική. Ακολούθησε η μετεκπαίδευσή του στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου και Πρωκτού σε πιστοποιημένο πρόγραμμα εξειδίκευσης των ΗΠΑ (Αccredited Fellowship in Colon & Rectal Surgery). Aπέκτησε σημαντική εμπειρία συμμετέχοντας σε περισσότερες από 400 επεμβάσεις που αφορούσαν το κατώτερο πεπτικό σύστημα και εξειδικεύθηκε σε ενδοσκοπικές τεχνικές.

Η υποειδίκευση του στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου εμπλουτίστηκε περαιτέρω όταν, από τη θέση του Επίκουρου Καθηγητή (2013), έλαβε μετεκπαιδευτική άδεια διάρκειας 6 μηνών για να μεταβεί στο εξειδικευμένο τμήμα της Χειρουργικής Παχέος Εντέρου του διεθνούς φήμης Ιδρύματος Cleveland Clinic στη Florida των ΗΠΑ. Το 2005 ανακηρύχθηκε Fellow of American College of Surgeons (FACS) από το Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών, ενώ το 2014, λόγω της κλινικής και επιστημονικής συμβολής και αφοσίωσής του στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου, ανακηρύχθηκε Fellow of American Society of Colon and Rectal Surgeons (FASCRS) από την Αμερικανική Εταιρεία Χειρουργικής Παχέος Εντέρου. Από το 2007 έως και σήμερα, στην Ακαδημαϊκή θέση του, τόσο, ως Λέκτορας, όσο, και ως Επίκουρος και Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής, έχει διενεργήσει πλέον των 2.000 εκλεκτικών και επειγουσών χειρουργικών επεμβάσεων. 

Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 550 λαπαροσκοπικές επεμβάσεις κοιλίας. Οι περίπου 1.000 από τις επεμβάσεις του αφορούν τη χειρουργική παχέος εντέρου και πρωκτού και περισσότερες από 150 την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική του παχέος εντέρου. Στις χειρουργικές κολο-ορθο-πρωκτικές επεμβάσεις που έχει διενεργήσει περιλαμβάνεται η εφαρμογή εξειδικευμένων τεχνικών, όπως σφιγκτηροσωστικών επεμβάσεων για καρκίνο του ορθού, κολοπρωκτικές αναστομώσεις με κατασκευή κολονικής νεοληκύθου, εξωανελκτηριακές κοιλιοπερινεϊκές εκτομές με αποκατάσταση με κρημνό από γλουτιαίο και από ορθό κοιλιακό μυ, σφιγκτηροπλαστικές, δερματικοί και βλεννογονικοί κρημνοί στην αντιμετώπιση πρωκτικών παθήσεων, απολίνωση μεσοσφιγκτηριακής μοίρας του συριγγώδους πόρου, περινεϊκές προσπελάσεις για πρόπτωση ορθού και όλο το φάσμα των χειρουργικών τεχνικών που εφαρμόζονται στις φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου.

Είναι κάτοχος 12 βραβείων και διακρίσεων και 4 υποτροφιών και έχει συμπεριληφθεί σε 3 διεθνείς συλλογές βιογραφικών.
 πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template