«Έτσι θα κατακτήσετε τον κόσμο!»: Άνθρωποι που τα κατάφεραν δίνουν συμβουλές για τον δρόμο προς την επιτυχία

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Μπορείτε ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες να κατακτήσετε τον δρόμο προς την επιτυχία; Τα νέα είναι καλά, καθώς άνθρωποι που
έχουν διαπρέψει ο καθένας στον τομέα του απαντούν θετικά.

Το BusinessInsider μίλησε με κάποιους από τους ομολογουμένως επιτυχημένους ανθρώπους, και παρουσιάζει τις συμβουλές τους:


  • «Γελοιοποιείτε τον εαυτό σας». O ιδρυτής της Virgin, Ρίτσαρντ Μπράνσον είχε κάποτε λάβει αυτή τη συμβουλή από τον μέντορά του. Ο Μπράνσον μας προτρέπει να μην παίρνουμε πολύ σοβαρά τον εαυτό μας και να κοιτάζουμε τον κόσμο από την αστεία του πλευρά.

  • «Εστιάστε στη λύση, όχι στο πρόβλημα. Όταν εστιάζουμε στο πρόβλημα, το μεγεθύνουμε. Αλλά όταν εστιάζουμε στη λύση, απαντάμε σε όλα μας τα προβλήματα» Αυτή τη συμβουλή δίνει ο Αμερικανός πρώην μπασκετμπολίστας, Σακίλ Ονίλ. Πρόκειται για τη συμβουλή της μητέρας του που ακολούθησε με πάντοτε στη ζωή του.
  • «Να μην σταματάτε ποτέ να μαθαίνετε» εισηγείται ο Ντέιμοντ Τζον, επιχειρηματίας και tv persona. Ο δημιουργός της Daymond on Demand και ιδρυτής της FUBU, θεωρεί ότι ιδανικά πρέπει να «ακούμε, να διαβάζουμε και να μαθαίνουμε για όλη μας της ζωή»!
  • «Επενδύστε στον εαυτό σας και στη φίρμα σας. Και μην κρατάτε τα λεφτά σας στην τράπεζα»!, συμβουλεύει ο πρώην αθλητής και νυν επιχειρηματίας, Λιούις Χάους.
  • «Να κοιτάξετε κάθε απόφαση από ύψος χιλίων ποδιών και 360 μοιρών» λέει ο Σκότ Σέινμαν, πρόεδρος της Getac North America. Θεωρεί πως όλες μας οι αποφάσεις έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες και ως εκ τούτου οφείλουμενα κάνουμε ένα βήμα πίσω, για να έχουμε ένα πιο καθαρό και αποστασιοποιημένο βλέμμα.
  • «Μοιραστείτε την ιστορία σας», λέει η Νιτς Πίτζεον, διάσημη ψυχολόγος και business coach.
  • «Για να αλλάξετε την πραγματικότητα, αλλάξτε τις σκέψεις σας» συμβουλεύει η Τζενίν Μπλάκουελ, συγγραφέας best-seller.
  • «Δημιουργείστε καθημερινά τελετουργικά». Αυτή είναι η συμβουλή για μια πετυχημένη καριέρα του Ραούλ Βιλάσις, CEO του Next Level Experience.
  • «Υπακούστε Στον κανόνα των 24 ωρών», λέει ο Κρεγκ Χάντλεϊ, συνιδρυτής του Listen Trust και συγγραφέας του Hired to Quit! Όταν έχεις ένα σοβαρό πρόβλημα, δηλαδή, περίμενε ένα 24ωρο για να πάρεις τις πιο ψύχραιμες αποφάσεις.
  • «Να σκέφτεστε φιλόδοξα και να έχετε πάντα την επιτυχία ως στόχο» συνιστά ο Λος Σίλβα, ιδρυτής και CEO του The Influence Engine και SVG Media.
  • «Να είστε ο εαυτός σας δίχως να απολογείστε γι’ αυτό». Αυτό συνιστά η Κατρίνα Ρουθ, ιδρύτριας και CEO του The Katrina Ruth Show, μιας ιστοσελίδας business coaching.   
  
πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template