Αθηνά Ωνάση: Θα έρθει Ελλάδα υπό… όρους! Η βίλα-φρούριο, το θωρακισμένο τζιπ και οι φρουροί!

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Η Αθηνά Ωνάση, ζει πια μια ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην Ολλανδία.
Έχοντας ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της και σαφώς

καλύτερη διάθεση, η «χρυσή κληρονόμος» δεν αποκλείει μια επίσκεψη στην Ελλάδα, αλλά υπό πολύ συγκεκριμένους όρους.

Εδώ και αρκετούς μήνες η τελευταία επιζήσασα της δυναστείας των Ωνάσηδων, έχει μετακομίσει στο Φάλκενσβααρτ της Ολλανδίας, όπου διαθέτει μια πολυτελή φάρμα με στίβο για τα άλογα της.
Το σπίτι του αγροκτήματος είναι μεν πολυτελές, αλλά δεν θυμίζει σε τίποτα τις επιβλητικές βίλες των Ωνάσηδων ή τις εντυπωσιακές κατοικίες σε Βραζιλία και Βέλγιο, όπου η Ωνάση ζούσε με τον Αλβάρο και σήμερα τις έχει πουλήσει, θέλει η ζωή της πια να είναι τελείως απλή, η καθημερινότητα της να έχει να κάνει με την ιππασία και να είναι μακριά από το αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι.
Άλλωστε, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, η «χρυσή κληρονόμος» διακατέχεται ακόμη από τη φοβία που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ: Ότι ανά πάσα ώρα μπορεί να γίνει στόχος δολοφονικής επίθεσης ή απαγωγής.
Επίσης, δεν συμπαθεί καθόλου τους παπαράτσι -αυτός είναι ένας από τους λόγους που φημολογείται πως δεν επιθυμεί να βρεθεί στην Ελλάδα-, ωστόσο άλλες πήγες έχουν επανειλημμένα τονίσει πως δεν της αρέσει η χώρα της ούτε οι Έλληνες και πως η ελλιπής γνώση της ελληνικής γλώσσας
είναι αυτή που την… φρενάρει να επισκεφθεί την πατρίδα της.

Ωστόσο, πριν από 12 χρόνια είχε επισκεφθεί τη χώρα μας μαζί με τον Αλβάρο για ιππικούς αγώνες, όπου είχε αγωνιστεί με το ελληνικό εθνόσημο.

Οι όροι της Αθηνάς
Το ίδιο είναι πιθανό να συμβεί τον επόμενο Ιούλιο, καθώς η «χρυσή κληρονόμος» έχει δεχθεί πρόσκληση για το διεθνές μίτινγκ ιππασίας Longines Jumping Nations Cups που θα γίνει στο Μαρκόπουλο στα τέλη του προσεχούς Ιουλίου.
Η Αθηνά Ωνάση αμφιταλαντεύεται λοιπόν να δώσει το «παρών» στη συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση.
Ωστόσο, σύμφωνα με το Λοιπόν, ήδη στους ανθρώπους του περιβάλλοντος της έχει θέσει πολύ αυστηρούς όρους.
Συγκεκριμένα, ζητά να βρεθεί πολυτελής κατοικία στα Μεσόγεια, η οποία θα είναι σε λόφο και πλήρως απομονωμένη από άλλα οικήματα, αλλά κυρίως αδιάκριτα βλέμματα, θέλει να κυκλοφορεί με θωρακισμένο τζιπ μεγάλου κυβισμού με φιμέ τζάμια αλλά και να έχει στην κυριολεξία ένα «στρατό» ιδιωτικών φρουρών στο πλευρό της όλο το 24ωρο, ώστε να νιώθει ασφάλεια για τη ζωή της, αλλά και να μη διαρρεύσει ούτε ένα καρέ στον ελληνικό Τύπο από τις ιδιωτικές στιγμές της, όταν δεν θα παίρνει μέρος στους αγώνες.
Δύο ακόμη στοιχεία καθιστούν αμφίβολη την επίσκεψη της Αθηνάς Ωνάση στη χώρα μας: Δεν θέλει να επισκεφθεί το ίδρυμα Ωνάση παρά το γεγονός πως ανά πάσα ώρα και στιγμή, εάν το θελήσει, μπορεί να αναλάβει την προεδρία του, ενώ δεν δείχνει διατεθειμένη να επισκεφθεί και τον Σκορπιό, όπου βρίσκονται οι τάφοι της μητέρας της Χριστίνας, του θείου της Αλέξανδρου και φυσικά του παππού της Αριστοτέλη Ωνάση.
Πάντως, η Αθηνά δεν έχει δώσει ακόμη επίσημη απάντηση στο εάν θα παραβρεθεί στους ιππικούς αγώνες, ακόμη όμως και αν το κάνει, θέλει να τηρηθούν απαρέγκλιτα οι όροι που έχει θέσει προκειμένου να νιώθει ασφαλής και ήρεμη.









Πηγή: www.gossip-tv.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template