ΚΟΥΣΤΑΣ -ΜΕΡΜΗΓΚΑ-Στο νησί των Φαιάκων θα βαπτίσουν τον καρπό του έρωτά τους

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Στην Κέρκυρα σχεδιάζουν να βαπτίσουν τον καρπό του έρωτά τους ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η πανέμορφη σύντροφός του,
Δήμητρα Μέρμηγκα. Το νησί των Φαιάκων αναμένεται να βουλιάξει το καλοκαίρι από yachts και θαλαμηγούς με τους καλεσμένους να υπολογίζονται σε μερικές εκατοντάδες.
Η πρωτότοκη κόρη τους, που θα πάρει το όνομα της μητέρας της Δήμητρας, Αικατερίνη, θα βαπτιστεί σε ένα άκρως χολιγουντιανό σκηνικό. Μετά το μυστήριο, οι γονείς της μικρής Αικατερίνης Ι. Κούστα θα διοργανώσουν προς τιμήν της μία δεξίωση – υπερπαραγωγή στην οποία αναμένονται πολλές εκπλήξεις για τους παρευρισκομένους.

Όπως φημολογείται, η βάπτιση προγραμματίζεται για τα τέλη Ιουνίου.


Υπενθυμίζεται ότι από τον Σεπτέμβριο του 2018, το εφοπλιστικό ζεύγος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η πανέμορφη και νεαρή μανούλα Δήμητρα Μέρμηγκα εισήχθη στο μαιευτήριο «Μητέρα» όπου και έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι τους, το πέμπτο παιδί για τον εφοπλιστή της Danaos και το πρώτο για την ίδια, με προγραμματισμένη καισαρική τομή, με τη φροντίδα του γυναικολόγου-μαιευτήρα Νικόλαου Λινάρδου.

Ο κ. Κούστας περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία την τρίτη του κόρη, γι’ αυτό και όπως λέγεται δαπάνησε ουκ ολίγα χρήματα για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αγόρασε κούνιες, ρούχα και παιδικά έπιπλα από τους πιο ακριβούς και γνωστούς οίκους της Γαλλίας και της Ιταλίας, με το ροζ και το άσπρο χρώμα να κυριαρχούν, ενώ τον έναν τοίχο του δωματίου στολίζει μια υπέροχη τοιχογραφία με θέμα μια ζούγκλα με πολλά ζωάκια.



Ο ευτυχής πατέρας, εκτός από τη μικρή του κόρη, φρόντισε και την καλλονή σύζυγό του, για την οποία παρήγγειλε ένα μεγαλοπρεπές δώρο.

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, που έχουν δει τη νεογέννητη κόρη τους, λένε πως η μικρή μοιάζει και στους δυο γονείς, ενώ όσοι βρέθηκαν τότε στο μαιευτήριο «Μητέρα» για να συγχαρούν το ζευγάρι δοκίμασαν υπέροχα ροζ cupcakes και απόλαυσαν ένα ποτήρι πανάκριβης σαμπάνιας.

Για τη φροντίδα μητέρας και κόρης, ο ευτυχής πατέρας φρόντισε φυσικά να εξασφαλίσει την καλύτερη σουίτα του μαιευτηρίου, τη σουίτα 700, με κόστος πολύ άνω των 15.000 ευρώ τη βραδιά.



Μια σουίτα που γέμισε λουλούδια, δώρα και, το σημαντικότερο, χαμόγελα ευτυχίας, σχετικά απομονωμένη από τους υπόλοιπους χώρους, ώστε να μπορούν οι ευτυχισμένοι γονείς να απολαύσουν την ολοκλήρωση της ευτυχίας τους, τις πρώτες στιγμές με το κοριτσάκι τους.Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Μέρμηγκα. Στο μέσον η κορούλα τους


Η νομική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η νομική διαμάχη του Γιάννη Κούστα με την πρώην σύζυγό του, Σοφία Γιαννικοπούλου. Η απόφαση του Αρείου Πάγου για το διαζύγιο του Γιάννη Κούστα και της Σοφίας Γιαννικοπούλου αναμένεται τους πρώτους μήνες του 2019.

Τουτέστιν σημαίνει ότι μέχρι τότε το θυελλώδες διαζύγιο δεν είναι αμετάκλητο και ο κ. Κούστας δεν μπορεί να έρθει σε νέου γάμου κοινωνία. Αυτονόητο ότι δεν μπορούσε να το πράξει ούτε το καλοκαίρι που μας πέρασε, στο μαγευτικό Σορέντο!

Με ατράνταχτα… αποδεικτικά στοιχεία, λοιπόν, τη συζήτηση στον Άρειο Πάγο, ο γάμος στο Σορέντο της Ιταλίας, του εφοπλιστή με τη νεαρή σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, δεν υφίσταται! Θα μπορεί να ντυθεί (κανονικός) γαμπρός μόνο μετά την έκδοση της αμετάκλητης απόφασης του Αρείου Πάγου.


Ο Γιάννης Κούστας με την πρώην σύζυγό του, Σοφία, σε παλιότερες στιγμές

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template