ΖΑΛΙΖΕΣΑΙ:El Chapo:Τα σπίτια του με βουνά δις δολαρίων στο εσωτερικό τα χρυσά όπλα.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ο μετά τον Κολομβιανό Pablo Escobar μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών στον κόσμο.Ο κοντός,1,65 Μεξικανός εγκληματίας προκαλούσε δέος στους αντιπάλους του κατάφερνε πάντα να ξεγλιστράει απο τα «νύχια της δικαιοσύνης» δικάζεται στις ΗΠΑ.Τα είχε όλα το «παλμαρέ» του. Επιχειρηματίας,δολοφόνος,βιαστής .Άγριος και αδυσώπητος!


Τα επιχρυσωμένα πυροβόλα όπλα, τα υποβρύχια stealth και οι πολυτελείς επαύλεις με σωρούς χρημάτων του πιο μικροκαμωμένου (1.65μ.) ηγέτη του κόσμου

Ο πιο ισχυρός διακινητής ναρκωτικών στον κόσμο, ο Joaquín Guzmán Loera – γνωστός ως «El Chapo» – τα είχε όλα, αλλά το πιο πολύτιμο που θα μπορούσε να είχε τελικά, ήταν, ένα φτυάρι.

Κατά τους τελευταίους μήνες, ο Ελ Τσάπο δικάζεται στη Νέα Υόρκη για περισσότερες από 10 κατηγορίες εγκληματικών ενεργειών, συμπεριλαμβανομένου του λαθρεμπορίου ναρκωτικών, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και των παραβάσεων όπλων αλλά και σωρεία βίαιων επιθέσεων. Μετά από μήνες ακρόασης στο δικαστήριο, οι εισαγγελείς θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες τη ποινή του.

Ωστόσο μια ετυμηγορία έχει σοκάρει Παγκοσμίως

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της δίκης, τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο ακροατήριο με μαρτυρίες αλλά και ντοκουμέντα, δείχνουν τον Ελ Τσάπο έναν αδίστακτο κακοποιό με δεκάδες βίαιες πράξεις, εκτελέσεις, τραυματισμούς και κακοποιήσεις που έκανε ως ηγέτης του καρτέλ Sinaloa.
Αποτέλεσμα εικόνας για El Chapo» casa
Εκτός από τα φρικιαστικά εγκλήματα, στοιχεία «ντοκουμέντο» αποκάλυψαν το μεγάλο μυστικός του Ελ Τσάπο, που ήταν ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία του: Σήραγγες.

Οι πράκτορες επιθεωρούν μια σήραγγα το 2010 στην Τιχουάνα του Μεξικού, που πιστεύεται ότι χτίστηκε από το Σύμπλεγμα Sinaloa.

Η καριέρα του El Chapo τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, και η επιτυχία του καθορίστηκε από τις υπόγειες σήραγγες

Όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέστειλαν με καταλυτικό τρόπο τη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών στην Κολομβία στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ο El Chapo βρισκόταν στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή, με την πιο σωστή ιδέα.


Έχτισε υπόγειες σήραγγες κατά μήκος των νότιων συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών, κερδίζοντας ένα πλεονέκτημα απέναντι από τους ανταγωνιστές του στη διακίνηση ναρκωτικών, που του επέτρεπαν να αναλάβει ηγετικό ρόλο ως προμηθευτής και διανομέας ναρκωτικών.

Η αποτελεσματικότητα των υπόγειων σηράγγων είχαν ως αποτέλεσμα την τεράστια μεταφορά ναρκωτικών, ενώ αύξησαν την εμπορία ναρκωτικών μέσω του Μεξικού μειώνοντας και αποδυναμώνοντας παράλληλα το εμπόριο κοκαΐνης που προερχόταν από την Κολομβία.



Όπως εξηγεί το βίντεο που θα δείτε πιο κάτω, ο El Chapo εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία που δημιούργησε η ιδέα της κατασκευής υπόγειων σηράγγων, και ήταν ουσιαστικά ο λόγος της επιτυχίας του ως ηγέτη του καρτέλ της Sinaloa.

Με την πάροδο του χρόνου οι υπόγειες σήραγγες εξελίχθηκαν με ειδικές τροποποιήσεις και ανακατασκευές συμπεριλαμβάνοντας ασανσέρ, συστήματα εξαερισμού, ράγες και σιδηροδρομικά συστήματα διευκόλυνσης, αλλά και άλλες καινοτομίες υψηλής τεχνολογίας που συνέβαλαν στην ταχεία μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.



Ο Ελ Τσάπο όμως δεν χρησιμοποιούσε τις σήραγγες μόνο για την μεταφορά των ναρκωτικών του

Η πανέμορφη πρώην εστεμμένη 29χρονη σύζυγος του El Chapo, Χοακίν Γκουσμάν και ο ρόλος της στην απόδραση του βαρόνου το 2014


Μέχρι τη σύλληψή του το 2015, ο El Chapo είχε φτάσει να τις χρησιμοποιεί με πολλούς «καινοτόμους» τρόπους. Το πιο γνωστό, ήταν η περίφημη απόδρασή του από την φυλακή το 2014, όταν χρησιμοποίησε μια σήραγγα μήκους δεκάδων χιλιομέτρων.

H πρώην εστεμμένη ομορφιάς άκουσε με παγωμένη έκφραση στο ακροατήριο την κατάθεση του μάρτυρα που την «καίει»
Η σύζυγος του Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν έπαιξε καίριο ρόλο στην διαβόητη απόδρασή του από τη φυλακή το 2015, σύμφωνα με όσα κατέθεσε εχθές στην πολύκροτη δίκη στο Μπρούκλιν ένα από τα πρώην «πρωτοπαλίκαρα» του Μεξικανού «βαρόνου» ναρκωτικών.



Ο Ντάμασο Λόπεζ Νούνιεζ κατέθεσε ενώπιον των ενόρκων ότι η Έμα Κορονέλ Αϊσπούρο είχε ρόλο «αγγελιοφόρου» στον σχεδιασμό της απόδρασης από την φυλακή Αλτιπλάνο, βοηθώντας τον σύζυγό της να στείλει μηνύματα στους γιους του και σε άλλους συνεργάτες του, με τις λεπτομέρειες της επιχείρησης.

Η Κορονέλ «μετέφερε τις εντολές του «Ελ Τσάπο» είπε χαρακτηριστικά από το βήμα του μάρτυρα ο Λόπεζ, προσθέτοντας ότι η πρώην εστεμμένη ομορφιάς συμμετείχε και στις συναντήσεις για τον συντονισμό της απόδρασης.



Όταν ο Γκουσμάν έπεσε ξανά στα χέρια των Αρχών και κατεληξε πίσω από τα σίδερα, το καρτέλ πλήρωσε 2 εκατομμύρια δολάρια σε έναν αξιωματούχο της φυλακής ώστε να κανονίσει να μεταφερθεί ξανά ο «Ελ Τσάπο» στο Αλτιπλάνο. Ωστόσο, πριν συμβεί αυτό, ο Γκουσμάν εκδόθηκε το 2017 στις ΗΠΑ, και μεταφέρθηκε σε φυλακή υψίστης ασφαλείας όπου παραμένει στην απομόνωση.

Η Κορονέλ, που ήταν παρούσα στην χθεσινή συνεδρίαση του δικαστηρίου, άκουσε σιωπηλή και με ανέκφραστο πρόσωπο την κατάθεση του μάρτυρα που την ενοχοποιούσε. Στη συνέχεια, αρνήθηκε να κάνει την παραμικρή δήλωση στους δημοσιογράφους.

Γνωστός με το ψευδώνυμό του «El Licenciado», που χρησιμοποιείται συνήθως για κατόχους πανεπιστημιακών πτυχίων, ο 52χρονος Λόπεζ ήταν κάποτε στενός συνεργάτης και έμπιστος φύλος του «Ελ Τσάπο».

Εκδόθησε στις ΗΠΑ τον περασμένο Ιούλιο και πλέον εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για διακίνηση ναρκωτικών. Η συνεργασία του με τους εισαγγελείς στη δίκη του Ελ Τσάπο αναμένεται να οδηγήσει σε μείωση της ποινής του.

Φθάνοντας στο δικαστήριο την περασμένη Τρίτη, για την πρώτη μέρα της κατάθεσής του, ο Λόπεζ κοίταξε στα μάτια τον Γκουσμάν και χτύπησε με την γροθιά του το στήθος του. Ερωτηθείς αργότερα από έναν εκ των δικηγόρων του Ελ Τσάπο γιατί έκανε αυτή τη χειρονομία, ο 52χρονος απάντησε: «Επειδή τον αγαπάω». Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, οι συνθήκες ήταν τέτοιες που τον πίεσαν να επιλέξει και εκείνος διάλεξε να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά του.

Δείτε το ντοκιμαντέρ που ετοίμασε το τηλεοπτικό κανάλι Vox για τον μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών μετά τον Ecobar:



θέλετε να ρίξετε μιαματιά στο σπίτι του El Chapo?
357 Ημιαυτόματο Magnum με στερεές λαβές χρυσού

357 Ημιαυτόματο Magnum με στερεές λαβές χρυσού.





Ο άνθρωπος έκανε μια σπηλιά με τζακούζι μέσα στο σπίτι


Υπήρχαν 8 λιοντάρια στην ιδιοκτησία



Μια τίγρη αλμπίνο

Πισίνα στην πίσω αυλή.

Τα όπλα ήταν κρυμμένα σε όλο το σπίτι, μαζί με πολλά πυρομαχικά, μόνο σε περίπτωση προβλημάτων.

Τα όπλα ήταν κρυμμένα σε όλο το σπίτι, μαζί με πολλά πυρομαχικά, μόνο σε περίπτωση προβλημάτων.Τα όπλα ήταν κρυμμένα σε όλο το σπίτι, μαζί με πολλά πυρομαχικά, μόνο σε περίπτωση προβλημάτων.Πολλά χρήματα σε κάθε γωνιά ...Ο σωρός χρημάτων ρχρυσαφικών αλλά και περιουσιακών στοιχείων πριν μετρηθούν εκτιμήθηκε σε περίπου 18 τρισεκατομμύρια δολάρια!Στοίβες χρημάτων σε κάθε γωνιά ... El Chapo GuzmanΥπήρχαν ακόμη και πολλά κινεζικά γιουάν σε ένα ντουλάπι.Υπήρχε ακόμη και πολύ Yuan El Chapo GuzmanΠερισσότερα χρυσά όπλα και πιστόλια - τα περισσότερα δεν είχαν ποτέ απολυθεί, μόνο για την αξία της συλλογής.Narco Gold Ak-47 El Chapo GuzmanΤα χρήματα και οι αξίες που βρέθηκαν σε αυτό το σπίτι αρκούν για να πληρώσουν για την ασφάλιση υγείας κάθε γυναίκας και παιδιού στις Ηνωμένες Πολιτείες για 12 χρόνια. Εκτιμάται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 27 περισσότερες από αυτές τις κατοικίες στο Μεξικό, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι άλλες χώρες που κυκλοφορούν και εμπλουτίζουν με τα ναρκωτικά. 
Αυτά τα χρήματα αρκούν για να αγοράσουν πολιτικούς, δικαστές, αστυνομικούς κ.λπ. Θα χρειαστεί μόνο να ρίξουν ένα τόξο χρήματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πρόβλημα του φαρμάκου είναι πολύ δύσκολο να καταπολεμηθεί. Φωτογραφίες από το σπίτι του El Chapo Guzman . 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template