Κυριάκος Μητσοτάκης: Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ύψους 1 δισ. ευρώ σε 800.000 πολίτες

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Με αναφορές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Βόλο έκανε άνοιγμα σε όλους του πολίτες, όπου και αν
ανήκουν πολιτικά ενώ δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να αναλάβει τις τύχες του τόπου και να οδηγήσει επιτέλους τη χώρα έξω από την κρίση γιατί «η χώρα μας τραυματίστηκε και πόνεσε πολύ, ιδιαίτερα αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια».


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε «όσους έφυγαν από την ΝΔ να επιστρέψουν σπίτι τους, γιατί η ΝΔ τους χρειάζεται όσο ποτέ και επειδή το διακύβευμα είναι μεγάλο, δίνουμε μεγάλη μάχη για την ψυχή της Ελλάδας. 

Θέλουμε τη συμπόρευση ανθρώπων και από άλλους πολιτικούς χώρους» και θύμισε ότι η πρώτη κάλπη που θα στηθεί για τις ευρωεκλογές στις 26 Μαΐου, θα είναι το πρώτο μήνυμα ήττας για την κυβέρνηση.

«Από τον κύριο Τσίπρα θα θυμόμαστε 4 πράγματα» σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συμπληρώνοντας: «Το πρώτο που θα θυμόμαστε είναι ότι κορόιδεψε και εξαπάτησε τους Έλληνες για να έρθει στην εξουσία. Τους είπε κατάμουτρα ψέματα και συνέχισε να λέει αφότου κέρδισε τις εκλογές.

Το δεύτερο που θα θυμόμαστε,
είναι ότι μας/σας έπνιξε στους φόρους για να μπορέσει να χρηματοδοτήσει τα δικά του πελατειακά ρουσφέτια. Για να μπορούν να διορίζονται οι κολλητοί και οι φίλοι στο κράτος φορολόγησε και διέλυσε όλη τη μεσαία τάξη.


Το τρίτο που θα θυμόμαστε
δυστυχώς είναι για την βαθιά προβληματική Συμφωνία των Πρεσπών. Ας πάει στη Μακεδονία ο κύριος Τσίπρας να περιοδεύσει χωρίς συνοδεία από κλούβες των ΜΑΤ και να εξηγήσει γιατί αυτή η συμφωνία είναι τόσο καλή για εκείνους.
Ο κύριος Τσίπρας είπε ναι εκεί που όλοι οι προηγούμενοι είπαν όχι. Και δυστυχώς η πληγή αυτή που άνοιξε με τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα κλείσει σύντομα.

Το τέταρτο είναι για τον απόλυτο ευτελισμό της πολιτικής ζωής. Για αυτή την κατάντια του κοινοβουλίου. Εμείς είμαστε παλαιότεροι βουλευτές και θυμόμαστε πως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι στη Βουλή. Με προέδρους Βουλής και κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες που σεβόντουσαν τα δικαιώματα των μειοψηφιών. Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις. Πίσω από όλα υπάρχει μία καρέκλα. Όλα για την καρέκλα γίνονται».
Πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template