ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 18 έως 24 Μαρτίου 2019

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.



από την Αλίντα Κανάκη για το tlife.gr

Στις 20 Μαρτίου, ο ανάδρομος Ερμής θα είναι σε εξάγωνο με τον Κρόνο και ο Πλούτωνας σε τρίγωνο με τον Άρη. Η όψη προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης στον επαγγελματικό τομέα. Θετικά ευνοούνται οι: Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς. Στις 21/3/2019 ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Κριού στον 1ο οίκο. Οι περισσότερες του ζωδιακού θα δείξετε αποφασιστικότητα και θα πάρετε πρωτοβουλία σε θέματα προσωπικότητας και ευημερίας. Στις 21 Μαρτίου 2019, ώρα Ελλάδας 3:42 π.μ. η Πανσέληνος στις 0ο 09΄ στον άξονα του Ζυγού ευνοεί των τομέα των σχέσεων, των επαγγελματικών και της κοινωνικής καταξίωσης. Θετικά ευνοούνται οι: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ουρανός, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών θα βρίσκεται στον Ταύρο στον 1ο οίκο σε πτώση. Σε θέματα καριέρας θα σου λείπει η έμπνευση και θα νιώθεις να περιορίζεσαι σε ασφυκτικά όρια. Στις 21 Μαρτίου, η Διέλευση του Ηλίου στον 11 Οίκο σου, ευνοεί τις συνεργασίες, τη συντροφικότητα και όλες σου τις προσπάθειες τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς ωστόσο ότι ο πλανήτης της επικοινωνίας και του εμπορίου, ο Ερμής, είναι ανάδρομος σχεδόν καθόλη τη διάρκεια του μήνα (5-28/3), φέρνοντας τις γνωστές σε όλους μας επιπλοκές στην καθημερινότητά μας. Στον οικονομικό τομέα θα έχεις μεταπτώσεις και σκαμπανεβάσματα και θα πρέπει να είσαι πολύ συνετή στη διαχείριση των οικονομικών σου. Αν είσαι σε σχέση αυτό δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο, μιας και γύρω στην Πανσέληνο (21/3) ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφό σου. Και η πηγή των προστριβών σου θα αποτελεί ένα τρίτο πρόσωπο που μπορεί να κεντρίσει την προσοχή σου και όχι μόνο. Αν είσαι single, μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με όλη την προσοχή στραμμένη επάνω σου. Πέρασε καλά, διασκέδασε, φρόντισε να χαρείς τις πρόσκαιρες ερωτικές σου περιπέτειες, εάν αποφασίσεις να κάνεις όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσεις μια νέα σταθερή σχέση, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και τα μυαλά στη θέση τους, τουλάχιστον μέχρι την Πανσέληνο. Μπορεί να παραπλανηθείς από ανθρώπους και να πληγωθείς. Μια νέα ερωτική γνωριμία θα σε ανανεώσει σημαντικά. Επουλώνονται τα τραύματα του παρελθόντος και ξεκινάς κάτι καινούριο που θα αναπτερώσει το ηθικό και τη διάθεσή σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης. Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή των συνεργασιών σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την έναρξη της εβδομάδας, από τη μία θα επιδιώξεις κάποια βελτίωση του ψυχικού σου κόσμου, από την άλλη κάποια πράγματα από το υποσυνείδητό σου τείνουν να βγουν στην επιφάνεια. Ίσως νιώσεις να σε παρασύρουν κάποιες μνήμες που φέρνουν συναισθηματικές ή ψυχικές συγκρούσεις. Με τη διέλευση του Ήλιου από τον 12ο οίκο σου είναι ο κατάλληλος χρόνος να εξετάσεις ώριμα και ψύχραιμα αυτά που κρύβεις μέσα σου, να αναθεωρήσεις τη στάση σου, να οριοθετήσεις το παρόν από το παρελθόν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα σε οδηγήσει στην πρόοδο και την εξέλιξη. Στον οικονομικό τομέα κάποιες καθυστερήσεις θα σε εκνευρίσουν αφάνταστα. Χρήματα που περιμένεις δεν θα έρχονται έγκαιρα και το άγχος θα σε κυριεύσει. Στον ερωτικό τομέα, αν είσαι σε σχέση, θα αντιμετωπίσεις πολλές εντάσεις, κυρίως την περίοδο της Πανσελήνου στις 21 Μαρτίου! Αιτία θα είναι η ζήλια του συντρόφου σου, που θα απορρέει από την ευρεία αποδοχή σου και την ακτινοβολία σου, που θα γίνεται ανά πάσα στιγμή αισθητή. Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις και στη σχέση σου, βάλε ένα φρένο στην φιλαρέσκειά σου. Λύσε τα προβλήματά σου μαζί του μέσα από τη συζήτηση, αν σε ενδιαφέρει η σχέση σας να έχει και συνέχεια. Αν είσαι single, θα απολαύσεις την ιδιαίτερα ευεργετική συνδρομή του πλανητικού σκηνικού, ξυπνώντας μέσα σου τη διάθεση για κάθε είδους περιπέτειας. Δεν θα χρειάζεται να κάνεις πολλά για να ικανοποιήσεις το ερωτικό σου πάθος, κυρίως μετά τα μέσα της εβδομάδας. Είσαι ιδιαίτερα κοινωνική και οι νέες γνωριμίες είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Μια από αυτές ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τη συνδρομή της στην προώθηση της καριέρας σου. Και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και σε σχέση μαζί του. Προσοχή ωστόσο στον ανάδρομο Ερμή!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, του σεξ, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ. Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα μπορείς να έχεις καλά αποτελέσματα, εάν κινηθείς με προσοχή και αφού έχεις καταστρώσει προσεκτικά τα σχέδιά σου. Οι όποιες αλλαγές θα έρθουν μετά τα μέσα της εβδομάδας και δεν αποκλείεται να σου αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Άρη η σχέση σου απαιτεί την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα. Το ομιχλώδες τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει και θα αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με τον σύντροφό σου μπορούν να λυθούν, αρκεί να θελήσεις να ασχοληθείς μαζί τους. Ο Ήλιος από τον 11ο οίκο σου, ευνοεί τη διευθέτηση καταστάσεων, κυρίως λόγω της αυξημένης γοητείας σου. Αν είσαι single, θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές στην αισθηματική σου ζωή. Όχι ότι θα σου μείνει και πολύ ελεύθερος χρόνος, αλλά και πάλι… Αντιμετώπισε με σκεπτικισμό τις υποσχέσεις και μην παρασύρεσαι από τις σειρήνες του έρωτα. Ο Ερμής άλλωστε είναι ανάδρομος και τα μηνύματα μπορεί να είναι πλάνα. Κάνε ποιοτικότερες επιλογές ερωτικών συντρόφων και αποστασιοποιήσου από γεγονότα και καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν το συναισθηματικό σου κόσμο αρνητικά.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της απομόνωσης, των εχθρών. Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει ενέργεια και διαύγεια, θάρρος και αποφασιστικότητα, ώστε να καταφέρεις να χειριστείς επιδέξια και να λύσεις πολλά από τα προβλήματα που σε απασχολούσαν στον επαγγελματικό τομέα. Πάντως τώρα είναι ο καιρός να εξετάσεις ώριμα ό,τι έχεις μέσα σου, να αναθεωρήσεις τη στάση σου, να οριοθετήσεις το παρόν από το παρελθόν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα προόδου. Η διέλευση του Ήλιου από τον 12 οίκο σου σε ευνοεί. Θέματα οικονομικά, τα οποία και θα σε προβληματίσουν αρκετά, θα υπάρξουν αυτήν την εβδομάδα. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στον οικονομικό τομέα, αποφεύγοντας οπωσδήποτε αγορές και πωλήσεις, όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, καθώς και να κάνεις πράγματα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. Ολόκληρη η εβδομάδα θα χαρακτηριστεί από έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Πολλές οι επαφές, πολλές οι γνωριμίες και έντονο σεξ απίλ. Αν είσαι single, δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε παράλληλες ερωτικές σχέσεις ή και να αναβιώσουν παλιοί έρωτες, καθώς ο ανάδρομος Ερμής επαναφέρει πολλές φορές πρώην εραστές. Θα υπάρχει ένα κλίμα σύγχυσης, δεν θα ξέρεις τι να κάνεις και πώς να προχωρήσεις. Προσοχή στις κινήσεις αλλά και στις επιλογές σου, καθώς θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι καθόλη σχεδόν τη διάρκεια της εβδομάδας η αντίθεση της Αφροδίτης και το τετράγωνο του Δία δεν σε ευνοεί. Η Πανσέληνος στις 21 του μήνα θα σε αναγκάσει, αν είσαι σε σχέση, σε υποχωρήσεις, προκειμένου να σώσεις τη σχέση σου. Είναι η περίοδος που θα βγουν αδυναμίες και απωθημένα στην επιφάνεια, ταράζοντας τη σχέση σου με το σύντροφό σου. Στις 22 του μήνα η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει μεγάλες εντάσεις στη ζωή σου. Απόφυγε διενέξεις!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής. Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.


ΛΕΩΝ
Στον οικονομικό τομέα θα έχεις κάποιες μεταπτώσεις και σκαμπανεβάσματα και θα πρέπει να είσαι συνετή στη διαχείριση των οικονομικών σου. Απόφυγε να δανείσεις χρήματα αυτήν την περίοδο, με τον ανάδρομο Ερμή, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μην σου τα επιστρέψουν ποτέ. Ξέφυγε για λίγο από την καθημερινή ρουτίνα και ασχολήσου με κάποιες νέες πνευματικές δραστηριότητες. Μπορεί στον οικονομικό τομέα να αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα, η ακτινοβολία σου όμως θα είναι έντονη και θα απολαύσεις το γεγονός ότι θα είσαι το επίκεντρο της προσοχή των άλλων. Τα πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας με τον Ήλιο να περνάει στις 21 Μαρτίου στον 9ο οίκο σου, σε ωθεί να ερωτευθείς εκ νέου το ταίρι σου. Θα κυριαρχήσει το πάθος, η σφοδρότητα των ερωτικών επιθυμιών, που πολλές φορές θα ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια. Την περίοδο γύρω στην Πανσέληνο, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφο σου. Αν είσαι single, πέρασε καλά, διασκέδασε, απόλαυσε το φλερτ. Πολλές ιδέες, πολλές γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές είναι πιθανόν να γίνουν η αφορμή να οργανώσεις τη ζωή σου πάνω σε καινούριες βάσεις. Μια πιθανή νέα σχέση δεν φαίνεται να προχωρά με τους ρυθμούς που θα επιθυμούσες και θα πρέπει να έχεις πάντοτε υπόψη σου την επιρροή του ανάδρομου Ερμή!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας, της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών. Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την έναρξη της εβδομάδας αντί να αναλωθείς με τα καθημερινά, καλό είναι να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και να κάνεις τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Με τη διέλευση του Ήλιου στις 21 του μήνα και την Πανσέληνο στο Ζυγό, είναι καιρός για νέα ξεκινήματα, για κάποια αναγέννηση. Το οικονομικά που σχετίζονται με κληροδοτήματα, δωρεές, κάποια ευεργετήματα που μπορείς να διεκδικήσεις, θα έχουν επίσης τον πρώτο λόγο. Οικονομικά δεν έχεις φτάσει ακόμη στο επιθυμητό αποτέλεσμα, μην απογοητεύεσαι όμως. Η σκληρή δουλειά και ο κόπος σου δεν θα πάνε χαμένα. Η δραστηριότητά σου στο χώρο της εργασίας σου ενδέχεται να σε αποζημιώσουν, εισπράττοντας σημαντική ικανοποίηση, αν δείξεις το ζήλο και τις ικανότητες που περιμένουν από σένα συνεργάτες και ψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Αν είσαι σε μόνιμη σχέση, η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από απόλυτη ηρεμία, σύμπνοια, ερωτισμό και ανανεωμένο πάθος. Ζώντας τον απόλυτο έρωτα με το ταίρι σου, μπορείς να ανακάμψεις από τις μάχες που σε καθημερινή βάση θα πρέπει να δώσεις στον τομέα της καριέρας σου. Αν είσαι single, είναι μια περίοδος που αναζητάς σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Επικέντρωσε την προσοχή σου σε σημαντικά για σένα κομμάτια της καθημερινότητάς σου και έκφρασε όλη τη δημιουργικότητά σου. Δεν είναι κατάλληλη η εποχή για μια καινούρια σχέση, εάν υπάρχει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 28 του μήνα!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών. Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.


ΖΥΓΟΣ
Στο διάστημα που ακολουθεί από 21 Μαρτίου και μετά με τη διέλευση του Ήλιου στον 7ο οίκο σου, ίσως να επανεξετάσεις τις κάθε είδους συνεργασίες σου, είτε είναι επαγγελματικού είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Είσαι σε θέση να σταθμίσεις αντικειμενικά τις ανάγκες που σε ικανοποιούν και τα κενά που αφήνουν. Θα κυριαρχείσαι από πνεύμα δικαιοσύνης και αντικειμενικότητας την περίοδο αυτή, οπότε με το ίδιο πνεύμα θα εξετάσεις κάθε σου σχέση. Στην προσπάθειά σου αυτή θα χρειασθείς και τη γνώμη κάποιου φίλου ή συνεργάτη, η οποία και θα σου είναι πολύ χρήσιμη. Η περίοδος είναι επίσης κατάλληλη για να επανεξετάσεις τις συνθήκες που επικρατούν στο γάμο σου είτε σε κάποια μόνιμη σχέση. Προς τα μέσα εβδομάδας κατακλύζεσαι από μια πρωτόγνωρη ενέργεια και καταπλήσεις τους πάντες. Η γνωριμίες διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ είναι πολύ πιθανό, ανάμεσα στα άτομα που θα γνωρίσεις, κάποιος να σου πάρει τα μυαλά! Με την πανσέληνο να πραγματοποιείται 21 Μαρτίου στο ζώδιό σου, αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να αναπολήσεις περασμένες σχέσεις και με αυτήν την αφορμή να θελήσεις να ανασάνεις λίγο περισσότερο, παίρνοντας για λίγο αποστάσεις από το ταίρι σου. Υπάρχει πιθανότητα να προκληθούν αντιπαραθέσεις και λογομαχίες με το ταίρι σου, πρέπει όμως να ξεκαθαρίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και να πλησιάσεις περισσότερο. Εκεί θα χρειαστεί αρκετή ψυχραιμία και διπλωματία για να ξεπεράσεις τις συμπληγάδες. Αν είσαι single, μπορεί να ερωτευτείς και να αναζωογονηθείς από τις εξελίξεις, αλλά μην εμπιστεύεσαι εύκολα άτομα που δεν γνωρίζεις καλά, ειδικά όσες γνωριμίες γίνονται μέσω τρίτων! Προς το τέλος του μήνα το πλανητικό σκηνικό θα σε οδηγήσει σε αντιδράσεις, που ακόμη κι εσένα την ίδια θα εκπλήξουν. Στο χέρι σου είναι να έχουν θετική έκβαση τα πράγματα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής λάμψης.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την έναρξη της εβδομάδας, τα πράγματα θα είναι αρκετά ρευστά στο εργασιακό σου περιβάλλον, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να αποκαταστήσεις σταδιακά την ομαλότητα. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσεις σωστά για να μπορέσουν να αποφέρουν τα προσδοκώμενα κέρδη. Μην κοινοποιείς πάντως τα σχέδιά σου, με το τετράγωνο Κρόνου – Πλούτωνα στις 22/3 γιατί το παρασκήνιο είναι έντονο και οι ανατροπές καθόλου απίθανες. Προσοχή επίσης στον ανάδρομο Ερμή για λάθη, παραλείψεις αλλά και κακή επικοινωνία! Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να κινείσαι συντηρητικά για να μην βγεις από τα πλάνα σου. Δεν είναι καλή περίοδος να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα με την παρούσα θέση του Ερμή. Ίσως να έχεις την τάση να πάρεις ένα οικονομική ρίσκο αυτήν την περίοδο, να το αποφύγεις όμως πάση θυσία, γιατί οι καιροί είναι περίεργοι και η κερδοφορία κάθε άλλο παρά σίγουρη. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία και την πανσέληνο στον Ζυγό, γίνεσαι αρκετά εριστική, δεικτική και επικριτική με το ταίρι σου, κάτι που σίγουρα δεν συμβάλει σε μια καλή ατμόσφαιρα. Ξεκαθάρισε θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, αντί να του επιτίθεσαι χωρίς να ξέρει τους πραγματικούς λόγους που κρύβονται από πίσω. Μια κατά μέτωπο επίθεση ωστόσο μόνο ήττες θα σου φέρει. Αν είσαι single, η ερωτική σου ζωή θα πάρει μια νέα, πιο ενδιαφέρουσα τροπή. Απόφυγε ωστόσο φλογερούς έρωτες και ειδύλλια που μπορούν να σε απογοητεύσουν μελλοντικά. Με τον Ερμή ανάδρομο δεν θα πρέπει να μπεις στην διαδικασία μιας καινούριας σχέσης, που τελικά το πιο πιθανό είναι να σε πικράνει στο τέλος. Ξεκαθάρισε φιλικές σχέσεις ώστε να είσαι σε θέση να προχωρήσεις και σε φιλικό και σε ερωτικό επίπεδο μετά το τέλος του μήνα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή ανάδρομο, θα πρέπει να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τις υπογραφές συμβολαίων ή συμβάσεων, εάν θέλεις να υπάρξει μέλλον σε ό,τι προγραμματίζεις. Η διέλευση του Ηλίου από τον 11 ο οίκο σου θα φέρει έντονη κοινωνικότητα και δραστηριότητες που θα σε γεμίσουν με θετική ενέργεια για να αποφασίσεις να κάνεις βήματα προόδου με ευχάριστες αλλαγές, διορθώνοντας πράγματα και καταστάσεις που δεν πήγαν καλά το τελευταίο διάστημα. Οικονομικά είναι μια καλή περίοδος, με αύξηση των εσόδων σου, ανάλογα βέβαια και με το προσωπικό σου ωροσκόπιο. Κατά τη διάρκεια ιδιαίτερα της επιρροής της Πανσελήνου 21/3 καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές αγορές. Εάν δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι τέτοιο, φρόντισε να είσαι εξαιρετικά προσεκτική. Αναφορικά με τα συναισθηματικά σου, αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εντάσεις εξαιτίας της επιρροής και της ανάμειξης τρίτων στο δεσμό σου. Ίσως θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια αισθηματικά θέματα που σε πίεσαν τους τελευταίους μήνες αρκετά. Ειδικά την περίοδο γύρω από την Πανσέληνο, το κλίμα μπορεί να γίνει εκρηκτικό, για αυτό πάρε τα μέτρα σου από νωρίς, μόλις πέσουν στην αντίληψή σου τα πρώτα σημάδια. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, απολαμβάνοντας στιγμές ψυχαγωγίας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα μοιάζουν κάπως θετικότερα στον αισθηματικό τομέα για σένα, αλλά χρειάζεται προσοχή και όχι υπερβολική αισιοδοξία, και κυρίως, καλές επιλογές.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας. Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Mε τη διέλευση του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου στον 2ο οίκο σου, θα ασχοληθείς με ό,τι πιστεύεις σαν αξία στη ζωή σου. Ίσως είναι υλικά αγαθά ή ίσως πνευματικές κτήσεις που κερδίζονται με την ατομική προσπάθεια. Το πιθανότερο όμως είναι όλη σου η προσοχή να επικεντρωθεί στα οικονομικά ζητήματα και ναι μεν υπάρχει η ελπίδα αυτά να καλυτερεύσουν, όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να χειροτερεύσουν, αν χρησιμοποιηθούν για προσωπική σου επίδειξη (εντυπωσιακές αγορές, διοργάνωση πολυτελών εκδηλώσεων κλπ.). Οικονομικά δεν θα είσαι στα καλύτερά σου, κάτι που το βιώνεις ήδη το τελευταίο διάστημα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Τοποθετήσεις χρημάτων ή πωλήσεις, καλό είναι να πραγματοποιηθούν με προσοχή. Φρόντισε να κάνεις καλή διαχείριση των οικονομικών σου πόρων, αποφεύγοντας τις σπατάλες, για να μην εκτεθείς. Αν είσαι σε σχέση, θα χαλαρώσεις και αν είχες απομακρυνθεί από το σύντροφό σου, θα απολαύσεις ευχάριστες στιγμές μαζί του. Με την Πανσέληνο του Μαρτίου στο Ζυγό θα αντιμετωπίσεις κάποιες μικροεντάσεις στη σχέση σου, κυρίως λόγω των πειρασμών που σου παίρνουν τα μυαλά. Δεν ευνοούνται οι παράλληλες σχέσεις, δεν συγχωρούνται οι περιστασιακές ερωτικές επαφές, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια και θα εκτεθείς. Αν σε ενδιαφέρει η μόνιμη σχέση σου, φροντίστε να μην τον πληγώσεις. Αν είσαι single όμως θα έχεις πεδίο δόξας στον ερωτικό τομέα. Το πλανητικό σκηνικό σου υπόσχεται περίοδο κραιπάλης. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσεις ένα καινούριο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Με ανάδρομο όμως τον Ερμή μέχρι τις 28/3, υπάρχει ο κίνδυνος διακοπής μια νέας σχέσης, πριν ακόμη ξεκινήσει.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ήλιο στον 5ο οίκο σου, ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματα και να νιώσεις ευδιάθετη και ανέμελη. Την εβδομάδα που ακολουθεί ασχολήσου με κάτι δημιουργικό, αν έχεις καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα έχεις αυξημένη παραγωγικότητα. Επίσης θα νιώσεις την ανάγκη να φλερτάρεις, να ερωτευθείς, να γευθείς τη ζωή. Καιρός κατάλληλος θα έλεγα για διακοπές και διασκέδαση. Είσαι σε μεταβατικό στάδιο με τις μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσες να πλησιάζουν. Πρέπει απλά να είσαι έτοιμη να τις αναγνωρίσεις και να τις αδράξεις έγκαιρα. Προσοχή όμως στις κινήσεις σου, καθώς με τον Ερμή σε ανάδρομη κίνηση τα λάθη καραδοκούν και θα σου στοιχίσουν ακριβά στο μέλλον. Από οικονομικής άποψης φαίνεται ότι το έριξες λίγο έξω τον τελευταίο καιρό και κινδυνεύεις να ξεμείνεις από μετρητά. Περιόρισε λοιπόν έγκαιρα τις δαπάνες σου πριν να είναι αργά. Ο Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και δεν θα είσαι σε θέση για κάποιους λόγους να χρησιμοποιήσεις αποτελεσματικά τους οικονομικούς σου πόρους. Τα άστρα θα σου δώσουν την ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές που θα αναζωπυρώσουν την αγάπη, το συναίσθημα και το ηθικό σου. Κάποιες αιφνίδιες αλλαγές είναι προς το καλύτερο και σκοπό έχουν να εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο τη σχέση σου. Μια απόφαση της στιγμής θα φέρει πιθανά μια συγκατοίκηση, μια επισημοποίηση ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το πέρασμα σου σε ένα επόμενο στάδιο, ανάλογα με την κάθε σχέση. Αν είσαι single, φαίνεται ότι τα ξενύχτια και η έντονη ερωτική ζωή σε έχουν κουράσει λιγάκι. Οι σχέσεις που εμφανίζονται αυτή τη χρονική στιγμή στον ορίζονται θα έρθουν για να μείνουν! Κάνε λοιπόν σοφές επιλογές, γιατί μια σχέση με ένα άτομο προβληματικό, θα σε ταλαιπωρήσει μακροχρόνια. Μην παρασύρεσαι από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους. Δεν θα σου βγει σε καλό σε βάθος χρόνου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής. Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.


ΙΧΘΕΙΣ

Με την πανσέληνο στο Ζυγό στις 21 του μήνα, οι ρυθμοί της δουλειά σου γίνονται ξέφρενοι, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, με συνέπεια να μέμφεσαι τους συνεργάτες σου για τους αργούς και αναποτελεσματικούς χειρισμούς τους. Κινδυνεύεις με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσεις κλίμα αντιπαλότητας και να τορπιλίσεις το καλό κλίμα συνεργασίας που έχεις κατακτήσει. Μην ξεχνάς επίσης τον ανάδρομο Ερμή που μπορεί να προκαλέσει αρκετές καθυστερήσεις και αντιπαραθέσεις. Σχεδίασε προσεκτικά τις δράσεις σου, απόφυγε υπογραφές συμβολαίων και συμβάσεων και όλα θα πάνε καλά! Είναι επίσης η εβδομάδα που θα σκεφτείς σοβαρά την αξιοποίηση ή την καλύτερη διασφάλιση των αποταμιεύσεων σου. Προσοχή μόνο στις κινήσεις σου, μιας και θα μπορούσες να βγάλεις κάποια κέρδη, θα μπορούσες όμως και να μετρήσεις απώλειες. Με τη διέλευση του Ήλιου από τον 8ο οίκο σου τα οικονομικά που σχετίζονται με κληροδοτήματα, δωρεές, κάποια ευεργετήματα που μπορεί να διεκδικήσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί περίεργες συναισθηματικές εμπλοκές κατά τα μέσα της εβδομάδας. Το πάθος, το σεξ και ο έρωτας δεν θα λείψουν αν είσαι σε σχέση. Πρόσεξε όμως, γιατί οι γλυκές σειρήνες του έρωτα θα σου πάρουν τα μυαλά και δεν θα μπορέσεις να διακρίνεις εύκολα το πραγματικό πρόσωπο του αντικείμενου του πόθου σου. Χώρια που θα δημιουργηθούν προβλήματα, ίσως αξεπέραστα με το ταίρι σου. Προς τα τέλη της εβδομάδας περνάς σε πιο ήπιους ρυθμούς και θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα θέματα με το σύντροφό σου. Συζήτησε, μετακινήσου και οργάνωσε κάποιο ταξίδι που θα αναθερμάνει τη σχέση σου. Μια γνωριμία μπορεί να προκύψει αν είσαι single, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα σε ενθουσιάσει. Εάν σε ενδιαφέρει όμως μια πιο ουσιαστική σχέση μαζί του, πέρα από την εφήμερη ερωτική συνεύρεση, δώσε λίγο περισσότερο χρόνο για μια πιο βαθιά και ουσιαστική γνωριμία. Άφησε το χρόνο να κυλήσει και να σου δείξει προς τα πού θα κινηθείς. Δώσε όμως και περιθώριο να γυρίσει ο Ερμής σε ορθή κίνηση, πριν αποφασίσεις να συνάψεις μια νέα σχέση.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών. Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template