ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 19 Μαρτίου 2019

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ

Σε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου σε πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν. Ωστόσο δυσκολεύεσαι αρκετά να είσαι συνεπής λόγω του ανάδρομου Ερμή στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, ενώ παράλληλα υπάρχει μια τάση για γκρίνιες με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν λόγω κάποιων καταστάσεων που σε είχαν απογοητεύσει.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς που τελικά δυσχεραίνουν το κλίμα στα προσωπικά και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου είσαι απαραίτητος. Ο κυβερνήτης σου Άρης όμως παραμένοντας σε καλή όψη με τον Πλούτωνα σε κάνει να αντλείς την δύναμη από μέσα σου και να προχωράς!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον είναι αρκετά θετικό και προϊστάμενοι ή πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου καθορίζουν τις εξελίξεις, όμως εσύ θα πρέπει να ακολουθήσεις τις εκάστοτε υποδείξεις παρά την τάση για περιττές σπατάλες που έχεις αυτές τις μέρες.



ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει μεγαλύτερη άνεση για να αναθεωρήσεις και να διορθώσεις τις υποθέσεις σου, ο ανάδρομος Ερμής δρα βοηθητικά σε αυτό, ενώ η διάθεσή σου σε ένα γενικότερο πλαίσιο είναι αρκετά ανεβασμένη. Ωστόσο υπάρχουν στόχοι που δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες, αλλά και τις δυνατότητές σου στο σήμερα. Εστίασε λοιπόν στις λεπτομέρειες και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, αν θέλεις να αποκομίσεις τα μέγιστα από τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται από το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα αποτελούν προτεραιότητα για σένα και θέλεις να ικανοποιήσεις κάθε τους επιθυμία, ωστόσο τα όρια σήμερα είναι λιγότερο διακριτά στις σχέσεις σου. Παράλληλα, έχεις πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, οι ανασφάλειές σου όμως μπορεί να σε παρασύρουν σε απερισκεψίες.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να υιοθετήσεις μια πιο συνετή προσέγγιση στα οικονομικά σου, παρά τα έσοδα, ενώ ταυτόχρονα οι συνθήκες σε πιέζουν να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που συντηρείς με τις ενέργειές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι υποθέσεις του σπιτιού ή των προσώπων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος είναι σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα. Ωστόσο ο ανάδρομος κυβερνήτη σου Ερμής από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου δείχνει πως ενδεχομένως παρασύρεσαι σε λανθασμένες εκτιμήσεις, αφού δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις. Μπορείς παρόλα αυτά να καταφέρεις πολλά.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αναζητάς σήμερα περισσότερο τη θαλπωρή και τη σιγουριά στις σχέσεις σου, η Αφροδίτη όμως για λίγο ακόμα σε βοηθητική θέση σε βοηθά να χαμογελάς και να κάνεις φλερτ, αρκεί να νιώθεις πως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν πολλά τυφλά σημεία που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα στα επαγγελματικά σου και γενικότερα στον τομέα της καριέρας, ενώ στα οικονομικά υπάρχουν δυνατότητες κυρίως μέσα από τα μεγάλα εγχειρήματα που ετοιμάζεις. Θυμήσου όμως να προσέξεις και τις λεπτομέρειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα προσπαθείς να κάνεις σημαντικές επαφές, μέσα από τις οποίες θέλεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ωστόσο βάζεις στην άκρη σημαντικές λεπτομέρειες που τελικά λειτουργούν ανασταλτικά στα δικά σου θέλω. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να μην βιάζεσαι να δεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου, σε γενικές γραμμές πάντως είσαι σε μια βοηθητική περίοδο αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, με το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα απέναντί σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα ψάχνεις στήριξη στα πρόσωπα του φιλικού σου περίγυρου, για να βρεις διεξόδους. Παρόλα αυτά φρόντισε να κάνεις ορθότερους χειρισμούς στις σχέσεις σου και χρησιμοποίησε την παροιμιώδη διαίσθησή σου μπροστά στα εμπόδια που τυχόν συναντήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το κλίμα στον τομέα της καριέρα σου είναι έκκρυθμο και οι συνθήκες ακόμη δεν ευνοούν τις βιασύνες, αν δεν έχεις μελετήσει ακόμη και την πιο ασήμαντη φαινομενικά λεπτομέρεια. Επίσης, τα έξοδα αυτές τις μέρες είναι πολλά.

 ΛΕΩΝ

Στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας θέλεις να πάρεις αποφάσεις, καθώς όλο αυτό το διάστημα έχεις κάνει γερά ξεκαθαρίσματα μέσα σου για τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και δίνεις τις τελευταίες σου ευκαιρίες. Άλλωστε οι πλανητικοί σχηματισμοί σου δείχνουν πως οι φίλοι σε βοηθούν στις εξελίξεις και εσύ λειτουργείς με τις συμβουλές τους, αφού πρώτα δράσουν εκείνοι.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθείς μέσα από τις ενέργειές σου να κρατήσεις τα πράγματα πιο σταθερά, μέσα στο ασταθές περιβάλλον αυτής της περιόδου, ενώ είσαι περισσότερο κτητικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ειδικότερα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου σήμερα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο δεν έχεις σαφή εικόνα και αυτό σε παρασύρει σε έξοδα, ενώ παράλληλα οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σε αφορούν άμεσα, είναι αρκετά μπερδεμένες και ξαναέρχονται στο προσκήνιο.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας στο προσκήνιο τις υποθέσεις που προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου δεν παύει να φέρνει παρανοήσεις αλλά και αυταπάτες σε σημαντικές σου υποθέσεις. Θυμήσου όμως ότι τώρα λειτουργεί το δυναμικό τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα που σε καλεί να διορθώσεις όσα μέχρι τώρα υπολειτουργούσαν!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου και μπορείς να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, δοθέντος ότι θα είσαι ρεαλιστής και αντικειμενικός. Για την ώρα όμως έχεις άλλες προτεραιότητες μέσα στην καθημερινότητά σου και θέλεις συνεχώς απτές αποδείξεις από τους άλλους για τα συναισθήματά τους προς εσένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους για να προωθήσεις τα ζητήματά σου, ωστόσο κάποια άτομα που συνεργάζεσαι, σε απομακρύνουν από το στόχο που έχεις θέσει.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αναζητάς χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μοιάζουν να εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειάς σου και προτιμάς να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή δρας αρκετά απερίσκεπτα σε σημαντικά διαδικαστικά ζητήματα που χρήζουν προσοχής. Γενικότερα όμως καλείσαι να αφήσεις πίσω σου τις ανασφάλειες και να αδράξεις τις ευκαιρίες για δράση, προσέχοντας πάντα τις λεπτομέρειες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προτιμάς να περάσεις χρόνο μόνο με πολύ δικά σου πρόσωπα, ενώ θέλεις να προετοιμάσεις τις υποθέσεις του επόμενου διαστήματος. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον τομέα των ερωτικών σου για λίγο ακόμα φέρνει ευκαιρίες για τα ζητήματα καρδιάς, όσο δύσκολες και μπερδεμένες κι αν είναι οι καταστάσεις στα προσωπικά σου.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν έντονα παρασκηνιακές κινήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός, ενώ παράλληλα υπάρχει από μέρους σου τάση για περιττά έξοδα. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα σε αφήνει περισσότερο ελεύθερο να προωθήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ παράλληλα μπορείς να βρείς πρόσωπα που θα σε στηρίξουν στις προσπάθειές σου με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα. Είσαι όμως αρκετά επιφυλακτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες στα δημιουργικά σου σχέδια που ενώ κρίνουν το αποτέλεσμα, εσύ τις αμελείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι που διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο επιστρέφουν σήμερα και μέσα από τις παρέες μπορείς να βρεις διεξόδους, ωστόσο τα προσωπικά σου σήμερα μοιάζουν αρκετά μπερδεμένα, ενώ πολλές φορές κρατάς απόλυτη στάση που τελικά σε απομακρύνει από τον περίγυρό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους αλλά αφορούν και το δικό σου πορτοφόλι άμεσα, αυτή την περίοδο με τον ανάδρομο Ερμή σε απασχολούν, ενώ παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα. Εντούτοις είσαι αρκετά δημιουργικός και εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, καλώντας σε να ακολουθήσεις συγκεκριμένες οδηγίες και κατευθύνσεις, ακόμη και αν θα προτιμούσες να δράσεις πιο αυτόνομα. Επιπλέον η κοινωνική σου ζωή αποτελεί πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο υπάρχουν πολλές μπερδεμένες καταστάσεις με τις υποχρεώσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή και αυτό δεν σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα πρέπει σήμερα καθορίζουν το τοπίο και εσύ καλείσαι να αφήσεις τα θέλω σου σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, απλώς οι συνθήκες μπορεί να μην είναι τόσο βοηθητικές, αν ανήκεις σε εκείνους που αποζητούν κάτι νέο, ωστόσο αν ψάχνεις δεύτερες ευκαιρίες είσαι σε ευνοϊκή περίοδο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η καριέρα σου σήμερα αποτελεί την πιο σημαντική σου προτεραιότητα και προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σε προϊστάμενους και πρόσωπα κύρους, ωστόσο υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που δεν ανήκουν στο δικό σου έλεγχο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει περισσότερο άνετο να προωθήσεις τα σχέδιά σου μέσα στον ορίζοντα της ημέρας με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος και ξεκάθαρος στις επαφές σου, αλλά και στις συζητήσεις που κάνεις σήμερα, καθώς τροφοδοτείται ένα κλίμα παρανοήσεων, ενώ παρασύρεσαι και από παρορμητισμούς. Παράλληλα, μην παραμελείς τις πρακτικές λεπτομέρειες των ζητημάτων που σε αφορούν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σου σήμερα είναι πιο ανεβασμένη και εσύ πιο εξωστρεφής, ωστόσο βρίσκεσαι σε μια περίοδο που οριστικοποιείς τις αποφάσεις σου ως το προς τα πού θα κινηθείς στα προσωπικά και τι στάση θα κρατήσεις με το κάθε πρόσωπο ξεχωριστά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι υποχρεώσεις στη δουλειά τρέχουν, ενώ εσύ σήμερα θα πρέπει να είσαι πιο προσηλωμένος σε διαδικαστικές υποθέσεις. Επιπλέον, τα οικονομικά σου έχουν σημαντικές ευκαιρίες, παρά τα σκαμπανεβάσματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με μια πιο εσωστρεφή διάθεση και έχεις την ανάγκη του ελέγχου των υποθέσεών σου για να νιώθεις σιγουριά, από το πιο ασήμαντο πράγμα μέχρι την πιο ουσιώδη υπόθεση, όμως είναι προτιμότερο να κατευθύνεις την ευρύτητα των επιλογών σου μόνο σε δοκιμασμένες συνταγές. Παράλληλα, είσαι αρκετά επιφυλακτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και ασχολείσαι με καταστάσεις που σε πίεσαν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι περισσότερο απαιτητικός, αλλά και δεσποτικός απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό φέρνει κάποιες διενέξεις ή παράπονα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, παρότι η Αφροδίτη σ το ζώδιό σου σε κάνει να κερδίζεις με τη γοητεία σου ακόμη και τον πιο δύσκολο, ενώ έχεις και άλλη μια ευκαιρία.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι η πρώτη σου προτεραιότητα σήμερα, αλλά δεν βλέπεις αντικειμενικά τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να περιπλέκονται τα πράγματα ακόμη περισσότερο. 

ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντί σου, εστιάζοντας έτσι την προσοχή σου στους άλλους, αλλά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις γενικότερα. Ωστόσο, η σημερινή ημέρα φέρνει και διλήμματα καθώς υπάρχουν καταστάσεις που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρες, ενώ η στάση που εσύ κρατάς απέναντί τους μοιάζει να μην βοηθά ιδιαίτερα. Είναι προτιμότερο λοιπόν να φανείς περισσότερο ρεαλιστής και αντικειμενικός στις εξελίξεις που θα συναντήσεις σήμερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου γίνονται η πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο ενώ υπάρχει μια ρομαντική διάθεση στην ατμόσφαιρα, τρέφεις πολλές αυταπάτες ως προς τα αισθηματικά σου και αρνείσαι να δεις τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι, ενώ ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθά να ξεκαθαρίσει το κλίμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πιο σημαντικά ζητήματα για την άλλη εβδομάδα, καθώς ενώ είσαι αρκετά δημιουργικός, υπάρχουν λάθη και παγίδες που οφείλονται σε δικές σου ενέργειες. Επιπλέον, μπορεί να ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template