ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 21 Μαρτίου 2019

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Πανσέληνος σήμερα τα ξημερώματα στον άξονα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, που φέρνει κάπως πιεστικές καταστάσεις σε πολύ προσωπικές υποθέσεις. Με το τετράγωνο της Αφροδίτης μάλιστα με τον κυβερνήτη σου Άρη έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποιες ελλείψεις σε κάποιες σχέσεις σου και καλείσαι να αναλάβεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα και σε καλούν να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει απέναντί τους, ενώ γενικότερα το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Οπότε, είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πιο σημαντικά ζητήματα για το επόμενο διάστημα.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το κλίμα στην καριέρα δεν σου δίνει τη σταθερότητα που έχεις ανάγκη και σήμερα θα πρέπει να έχεις εξετάσει προσεκτικά το κάθε σου βήμα, αν θέλεις να προλάβεις δύσκολες καταστάσεις. Παράλληλα, η σημερινή ημέρα δεν βοηθά κάθε είδους ρίσκα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια κάποιες καταστάσεις που γενικότερα υπήρχαν το τελευταίο διάστημα στην καθημερινότητά σου, ειδικά με την δυσμενή όψη Αφροδίτης-Άρη, έτσι σήμερα είναι αρκετά τονισμένες. Το πρόγραμμά σου λοιπόν είναι ιδιαίτερα φορτωμένο με υποχρεώσεις ρουτίνας που καλείσαι να διευθετήσεις, ενώ παράλληλα ενδεχομένως να χρειαστεί να επωμιστείς και ευθύνες τρίτων, πέρα από τις δικές σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη από ξεκούραση σήμερα και θα πρέπει να φροντίσεις παραπάνω την υγεία σου, ειδικά αν είχες ταλαιπωρηθεί, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και κάποια διλήμματα που σε απασχολούν. Τα στοιχεία που δρουν καταλυτικά υπέρ σου σήμερα είναι τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, αλλά και οι φίλοι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με το εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς είναι πολλές οι σημαντικές λεπτομέρειες που μπορεί να σου ξεφύγουν. Από την άλλη όμως προτιμάς τις σίγουρες και ασφαλείς επιλογές.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή πανσέληνος που πραγματοποιείται τα ξημερώματα σε μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, δείχνει κάποια κορύφωση στις προσπάθειές σου για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι πρακτικοί παράγοντες που πρέπει να συνυπολογίσεις, κυρίως οικονομικής φύσης. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να καταβάλλεις μεγαλύτερες προσπάθειες για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα και εσύ θα πρέπει να φανείς αντάξιος των προσδοκιών τους, ενώ αν είσαι γονιός δώσε σήμερα ιδιαίτερα προσοχή στα θέλω των παιδιών σου. Επιστράτευσε όμως σήμερα τη φωνή της λογικής διότι θα σου χρειαστεί.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικονομικές μεταβλητές είναι εκείνες που δεν βγαίνουν στην εξίσωση και αυτό ανατρέπει όλο το σκηνικό, ιδιαίτερα λόγω των υποχρεώσεων ή των οφειλών σου που δεν έχουν τακτοποιηθεί. Τέλος, μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες σε ομαδικές προσπαθειες που γίνονται.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι περίεργη για σένα και σε οξύνει τις ανασφάλειες που έχεις ή την κυκλοθυμία σου, καθώς πραγματοποιείται πανσέληνος που αγγίζει τους άξονες καριέρας και οικογένειας στο ωροσκόπιό σου, έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ενώ οι υποθέσεις του σπιτιού σε απασχολούν έντονα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η στάση που κρατάς απέναντι στις δυσκολίες είναι καταλυτικής σημασίας, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που με τη συμπεριφορά σου ρίχνεις λάδι στη φωτιά και προβαίνεις σε παρορμητικές ενέργειες. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερο κατανόηση, για να αποφύγεις τις σπασμωδικές αντιδράσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε να μεταθέσεις τα σημαντικότερα για το προσεχές διάστημα που θα σε ευνοεί περισσότερο, ενώ η σημερινή ημέρα προειδοποιεί πως τα ρίσκα μπορεί να μην σου βγουν σε καλό σήμερα, ειδικά στην καριέρα.


ΛΕΩΝ
Παρότι η σημερινή πανσέληνος δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για το δικό σου ζώδιο, εντούτοις θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, καθώς είσαι αρκετά μονόπλευρος σήμερα, χωρίς να αναγνωρίζεις τα σημεία που και οι άλλοι έχουν δίκιο. Είναι προτιμότερο λοιπόν να φανείς περισσότερο διαλλακτικός καθώς κορυφώνονται κύκλοι συζητήσεων που κάνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Φρόντισε να γίνεις καλός ακροατής, ενώ πρόσεξε όσα θα πεις σήμερα, καθώς μπορεί να σε μπλέξουν σε μπελάδες, γενικότερα όμως κάνεις κάποιες υπερβολές στις επαφές σου και έχεις διλήμματα ως προς το ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου αλλάζει συνεχώς και αυτό δυσχεραίνει το κλίμα σταθερότητας που έχεις ανάγκη, ωστόσο μέσα από τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις, έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στο ποθητό αποτέλεσμα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέσα στη σημερινή ημέρα αναζητάς το αίσθημα σταθερότητας, ωστόσο εγκλωβίζεσαι ανάμεσα σε γνωστές συνταγές και στην ανάγκη σου για νέα δεδομένα. Επίσης, υπάρχουν καθυστερήσεις σε δημιουργικά σου σχέδια και αυτό σε αναγκάζει να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά κτητικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ έχεις μια περιοριστική στάση στην προσπάθεια των άλλων να σε προσεγγίσουν. Επιπλέον, άκουσε αυτά που έχουν να σου πουν τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς σήμερα είσαι αρκετά υποκειμενικός.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή πανσέληνος αγγίζει άμεσα τον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας απρόσμενες εξελίξεις, ενώ παράλληλα σε προειδοποιεί να αποφύγεις παρακινδυνευμένα ρίσκα χωρίς να προϋπάρχουν δικλείδες ασφαλείας που σε προστατεύουν σε περίπτωση αποτυχίας. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αφήσεις τα οικονομικά ανοίγματα για το προσεχές διάστημα.


ΖΥΓΟΣ
Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζώδιό σου και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου, ενώ γενικότερα κάποιες φορές ακούς μόνο την δική σου πλευρά. Από τη μια λοιπόν το κλίμα στο σπίτι δεν σου παρέχει την σταθερότητα που έχεις ανάγκη, ενώ από την άλλη έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις σε πέρας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις αποτελούν σήμερα κόκκινο πανί με την δυσμενή όψη Άρη-Αφροδίτης, έτσι λοιπόν θα πρέπει να είσαι περισσότερο διαλλακτικός, καθώς η τάση σου να υιοθετείς απόλυτες λογικές άσπρου ή μαύρου δυσχεραίνουν την εξεύρεση λύσης και βαθαίνουν τα χάσματα που υπάρχουν. Αν λοιπόν έχεις σημαντικά διλήμματα σήμερα, είναι προτιμότερο να δεις τα πράγματα και από τα μάτια του άλλου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Άσε τα σημαντικότερα για κάποια άλλη στιγμή που το κλίμα θα είναι πιο βοηθητικό, ενώ θα πρέπει να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο στη δουλειά ή στην καριέρα σου γενικότερα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα πιο μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου προειδοποιώντας για παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται, ενώ παράλληλα κορυφώνονται κάποια γεγονότα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχεις έντονες τάσεις φυγής απέναντι σε αδιέξοδες καταστάσεις που δεν είναι στο χέρι σου να τις διευθετήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά εριστικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, ενώ θα πρέπει να αποβάλλεις σήμερα το έντονο άγχος που σε επηρεάζει. Επίσης, ενδεχομένως να χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια για την φροντίδα της υγείας σου, γενικότερα όμως τα προσωπικά σου έχουν πολλές αναθεωρήσεις με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις που σε παρασύρουν σε μπλεξίματα, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο συγκεντρωμένος στις λεπτομέρειες των υποθέσεων που σε απασχολούν. Τέλος, το κλίμα στη δουλειά μοιάζει αρκετά ηλεκτρισμένο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα σε φιλικά ζώδια δεν σε επηρεάζει αρνητικά τόσο, μολονότι προειδοποιεί για κάποιες απρόσμενες εξελίξεις πάνω σε στόχους που έχεις θέσει, κυρίως λόγω πρακτικών λεπτομερειών που δεν είναι στη σφαίρα της δικής σου επιρροής. Επίσης, ενδεχομένως να συναντήσεις σημαντικά εμπόδια στις προσπάθειές σου να προωθήσεις συλλογικά ζητήματα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μια φιλική σου σχέση σήμερα μπορεί να σε προβληματίσει, ενώ οι επαφές σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζονται περισσότερο λεπτούς χειρισμούς. Αν μάλιστα είσαι γονιός, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις απαιτήσεις των παιδιών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν οικονομικά ζητήματα σήμερα που ανατρέπουν τα σχέδιά σου, ενώ παράλληλα τα έξοδά σου είναι πολλά και σε βγάζουν εκτός οικονομικού πλάνου. Είναι λοιπόν προτιμότερο να περιορίσεις τις σπατάλες και να αφήσεις τα οικονομικά ανοίγματα για το επόμενο διάστημα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα είναι λίγο πιεστική και θα πρέπει να κάνεις λεπτούς χειρισμούς. Σήμερα λοιπόν πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, στοιχείο που μαρτυρά πως ενδεχομένως να παρασυρθείς σε ενέργειες που ζημιώνουν την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Επιπλέον, θα πρέπει να περιορίσεις τις σπασμωδικές αντιδράσεις από μέρους σου, που εντείνουν το ηλεκτρισμένο κλίμα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Διχάζεσαι ανάμεσα σε αυτά που σου προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας και σε εκείνα που πρέπει να κάνεις, ενώ παράλληλα νιώθεις πως οι σχέσεις σου τονίζουν σήμερα τα προβλήματα που σε απασχολούν, ειδικά σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν είναι η πιο ευνοϊκή των ημερών για να διεκδικήσεις τα αιτήματά σου από προϊστάμενους ή εργοδότες, καθώς το κλίμα είναι αρκετά φορτισμένο. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αφήσεις τα πιο σημαντικά για το επόμενο διάστημα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μολονότι η σημερινή πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική για το ζώδιό σου, θα πρέπει να είσαι καθόλα τυπικός στις υποχρεώσεις σου, μένοντας μακριά από απερισκεψίες που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι διαδικαστικές υποθέσεις. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να μεταθέσεις τα σημαντικά ανοίγματα για τις επόμενες ημέρες που ο Ερμής θα είναι και πάλι ορθόδρομος.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία σήμερα δεν είναι το δυνατό σου σημείο και υπάρχει ένα ηλεκτρισμένο κλίμα με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, που οφείλεται στις πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας, το οποίο μεταφέρεται στο κοντινό σου περιβάλλον. Η υπομονή όμως είναι ο ισχυρός σου σύμμαχος και θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός με τις απόψεις σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με συμφωνίες ή συναντήσεις, ενώ παρά το έντονο κλίμα μπορείς να προωθήσεις οικονομικά θέματα μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλεις στη δουλειά.



ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα υπάρχουν ανατροπές στην προσπάθειά σου να υλοποιήσεις στόχους, ενώ κάποια εμπόδια κάνουν την εμφάνισή τους στα δημιουργικά σου σχέδια, έτσι λοιπόν η σημερινή ημέρα δεν σε αφήνει να αισθανθείς πλήρως ασφαλής μέσα σε αυτή την έλλειψη σταθερότητας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα απέναντι στα θέλω των άλλων, καθώς οι εντάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ενδεχομένως να μην λείπουν. Παράλληλα, θα πρέπει να δίνεις περισσότερη ελευθερία στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, καθώς είσαι αρκετά δεσποτικός με τις απαιτήσεις σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή πανσέληνος αγγίζει τα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους και αφορούν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι, ενώ γενικότερα δεν είναι μια καλή στιγμή για να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα. Αν μάλιστα τα οικονομικά σου έχουν ταλαιπωρηθεί, είναι προτιμότερο να μεταθέσεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για το επόμενο διάστημα.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template