ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 22 Μαρτίου 2019

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


από την Αλίντα Κανάκη για το tlife.gr

Ένα αίσθημα μοναξιάς, κατάθλιψης και απαισιοδοξίας σε διακατέχει σήμερα. Κάποια προβλήματα στις επαγγελματικές υποθέσεις μπορεί να οφείλονται μόνο και μόνο στην κακή σου ψυχολογική κατάσταση. Δείξε λίγη υπομονή και απόφυγε τα δύσκολα. Αύριο θα είναι καλύτερα. Σήμερα μάλλον είσαι στις μαύρες σου. Τα προβλήματα επικοινωνίας και η τάση να κλειστείς στον εαυτό σου δεν βοηθούν ούτε για συναντήσεις, ούτε για επικοινωνία. Έτσι και στον τομέα των αισθηματικών, μην περιμένεις τίποτε το συνταρακτικό. Είναι μέρες που καλύτερα απλά να περνούν και τίποτε παραπέρα.

ΚΡΙΟΣ
Ένα σημαντικό μάθημα ζωής θα λάβεις σήμερα με την επιρροή της χθεσινής Πανσελήνου στον Ζυγό, από ένα άτομο του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Στήριξε όποιον έχει ανάγκη την βοήθειά σου και θέσε στην υπηρεσία του γενικού συμφέροντος τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Αισθηματικά αισθάνεσαι πληγωμένη από τον ερωτικό σου σύντροφο και υψώνεις τείχη γύρω σου για να προστατευτείς. Αυτό, όμως, δεν θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα. Επένδυσε σε μια ειλικρινή συζήτηση…
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιρροή σου στον επαγγελματικό σου περίγυρο είναι έντονη. Οι απόψεις σου θα εκτιμηθούν και θα εισακουστούν και εσύ θα τονωθείς σημαντικά. Φρόντισε να κινηθείς, όμως, ρεαλιστικά στους στόχους που θέτεις. Τις υποθέσεις σου θέλεις να τις τελειώνεις στην στιγμή, τώρα όμως που κάτι νέο ξεκινάει, θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή για να μην κάνεις λάθη που θα τα βρεις μπροστά σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

ΔΙΔΥΜΟΙ
Διδάξου από τα λάθη του παρελθόντος με την επιρροή του ανάδρομου Ερμή και επένδυσε στην ομαδική δουλειά, εάν θέλεις να αποδώσει ό,τι κάνεις. Μέσα από την ομαδική προσπάθεια θα έρθει η επιτυχία. Φρόντισε τον εαυτό σου, την διατροφή σου και την ξεκούραση σου αν είσαι single. Προσοχή μόνο στην κατανάλωση αλκοολούχων, εάν αποφασίσεις να βγεις έξω το βράδυ.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει η υποψία μιας νέας αρχής στον αέρα σήμερα, με την θέση του Άρη από τον Ταύρο στο ωροσκόπιό σου να παρεμβάλει εμπόδια. Μπορεί να είναι μια νέα συνεργασία, μια αλλαγή καριέρας που πλησιάζει ή ακόμη και μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σου ζωή, όπως μια νέα σχέση ή ένας γάμος. Διατήρησε τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, φροντίζοντας παράλληλα για την καλή φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε ευνοεί! Ένα νέο πρόσωπο θα μπει στην ζωή σου, αν είσαι single, και θα φέρει τον ήλιο στην καρδιά σου. Οι αγωνίες και οι μοναξιές θα αποτελέσουν παρελθόν για σένα. Προσοχή στη διατροφή σου! Χαλάρωσε και κάνε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σου εμφάνιση. Τακτοποίησε, όμως, και εκκρεμότητες.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και την Σελήνη σου δημιουργεί εμπόδια! Πρόσεχε τους συνεργάτες σου. Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σου. Μην δίνεις αφορμή για σχόλια! Μην είσαι ξεροκέφαλη και ακούστε τις συμβουλές που σου δίνουν σε επαγγελματικά θέματα τα άτομα που σε αγαπούν. Θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ ψηλά.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση


ΖΥΓΟΣ
Με την σελήνη στο ζώδιό σου και την επιρροή της χθεσινής Πανσελήνου, ζήσε την στιγμή και πάρε αποστάσεις από το άτυχο παρελθόν σου που σε στοιχειώνει και δεν σε αφήνει να ζήσεις και να χαρείς. Κόψε επιτέλους τον ομφάλιο λώρο! Περιβάλλεσαι από πολλή αγάπη αλλά δεν το βλέπεις. Τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές αποδράσεις. Θα έχεις αλλαγές στις σχέσεις σου. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σου.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 25, 6

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σύνοδος του Ερμή σε ευνοεί. Θα πρέπει να αποφασίσεις ότι εσύ είσαι εκείνη που χαράζει την πορεία της ζωής σου και να μην επιτρέπεις στους γύρω σου να σε βγάζουν από τον δρόμο σου. Θα πρέπει να αντιδράσεις δυναμικά σε όσους σου πετάξουν το γάντι, για να υπερασπιστείς τα επαγγελματικά σου συμφέροντα, αλλά και να θέσεις σαφή όρια σε όσους έχουν την διάθεση να σε αμφισβητήσουν.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την θέση του Ερμή στους Ιχθείς, αποδίδεις χωρίς δεύτερη σκέψη τα όποια προβλήματα που παρουσιάζονται στην ευθύνη των άλλων. Σήμερα θα πρέπει να ασκήσεις την αυτοκριτική σου και να δεις τα δικά σου λάθη και το δικό σου μερίδιο ευθύνης… Τίποτε δεν είναι δεδομένο στην ζωή και σήμερα θα πάρεις για μια ακόμη φορά μια γεύση. Θα πληροφορηθείς κάτι που δεν θα μπορείς να το πιστέψεις…
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 27

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η θέση του Δία σου χαρίζει τύχη σήμερα! Ημέρα που ευνοεί την δράση η σημερινή και από τα οράματα να περάσεις στην πράξη. Θα πρέπει, όμως, να είσαι σταθερή στους στόχους σου και να μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια με τα πρώτα προβλήματα. Προσπάθησε να μην απογοητεύσεις αγαπημένα σου πρόσωπα που μπορεί να χρειάζονται την στήριξή σου. Θα ήταν εξαιρετικά άδικο απέναντί τους, μιας και αυτοί σου στάθηκαν στα δύσκολα.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τετράγωνο της Σελήνης σε πιέζει ασφυκτικά! Ημέρα να αναλογιστείς προς τα πού πηγαίνεις και τι προσπαθείς να επιτύχεις στην ζωή σου. Έχεις, μήπως, λοξοδρομήσει από τον δρόμο σου; Χάραξε εκ νέου την πορεία σου σε ρεαλιστικότερη βάση. Εάν εμπλακείς σε λογομαχίες με κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφο σήμερα, θα πρέπει να υπολογίζεις σε σημαντικές απώλειες. Μια εμπλοκή δεν σε ευνοεί, γι’ αυτό χειρίσου τις καταστάσεις με διπλωματία.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6

ΙΧΘΕΙΣ
Η θέση του Δία σε ευνοεί! Έχεις έντονα θετική ενέργεια και διάθεση για ζωή σήμερα και φαίνεται να έχεις αφήσει επιτέλους πίσω σου όλες εκείνες τις δυσάρεστες σκέψεις που σε ταλαιπωρούσαν. Είσαι στον σωστό δρόμο, αλλά βρίσκεσαι ακόμη στην αρχή των προσπαθειών σου. Το θετικό είναι ότι στο τέλος της διαδρομής σε περιμένει η επιτυχία. Απόλαυσε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template