«Μυρίζει μπαρούτι» στην Κόρινθο: Ρομά επιτέθηκαν σε φίλο του 35χρονου δράστη

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019


«Μυρίζει μπαρούτι» στην Κόρινθο: Ρομά επιτέθηκαν σε φίλο του 35χρονου δράστη με τα ΜΑΤ να προσπαθούν να αποκρούσουν τις επιθέσεις των .

Στην περιοχή επικράτησε μεγάλη ένταση με συμπλοκές έξω από το δικαστικό μέγαρο.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ρεπορτάζ του Alpha, αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η ατμόσφαιρα «μυρίζει μπαρούτι» με τους Ρομά να εκσφενδονίζουν για ώρα αντικείμενα προς τους οικείους του 35χρονου δράστη. Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε την επίθεση των Ρομά, οι οποίοι μετά τράπηκαν σε φυγή.

Οι Ρομά επιχείρησαν ακόμη και να εισβάλουν στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου, τραβώντας με μεγάλη δύναμη την πόρτα. Τα μέτωπα είναι πολλά και οι κάτοικοι Ρομά προκαλούν ένταση σε πολλά και διαφορετικά σημεία με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται το έργο της αστυνομίας. Τηλεοπτικά μέσα, την ίδια ώρα, μιλούν για αποτυχία μιας οργανωμένης επιχείρησης από την πλευρά της αστυνομίας.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί.
Ο 35χρονος που σκότωσε και επιχείρησε να εξαφανίσει σε λατομείο τον άτυχο άντρα μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου και σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα Ρομά προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.

Το χρονικό του εγκλήματος
Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής όταν μια ομάδα Ρομά επιχείρησε να μπουκάρει σε ένα σπίτι. Ο 35χρονος ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε εναντίον τους.

Λίγο αργότερα, Ρομά πήγαν στο τοπιικό αστυνομικό τμήμα και είπαν στους αστυνομικούς ότι από την ομάδα που είχε επιχειρήσει να μπει στο σπίτι έλειπε ένα άτομο.
Αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες που κράτησαν όλο το βράδυ χωρίς να εντοπίσουν τον 48χρονο αγνοούμενο.
Το πρωί της Κυριακής, όμως, κλιμάκιο της Ασφάλειας που έφτασε στο σημείο εντόπισε κηλίδες αίματος στο όχημα του 35χρονου.


Μετά από ανάκριση και έρευνες στην περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν τελικά τη σορό του Ρομά σε ένα λατομείο όπου την είχε πετάξει ο 35χρονος, ο οποίος δήλωσε ότι βρήκε νεκρό τον επίδοξο κλέφτη και πέταξε το πτώμα στο λατομείο. Ο 35χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ το όπλο του κατασχέθηκε. Κρατούμενοι είναι και οι Ρομά που επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template