Με κορυφαίο τον Ποτένσε ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη 4-1

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Ο Ποτένσε είχε τα κέφια του σήμερα ,πέτυχε 2 γκολ και παρέσυρε τον ενθουσιασμό στις τάξεις των ερυθρολεύκων απέναντι σε
ενα μαχητικό Άρη που αν και το σκορ τελείωσε με 4-1 βλέποντας των αγώνα δεν συνάδει  το σκορ .Μπορούσε και ο Άρης να πετύχαινε γκολ και αν η τύχη δεν ήταν με το μέρος των γηπεδούχων( τα 3  απο γκολ όλα κοντράρισαν σε πόδια των αντιπάλων και άλλαξαν την πορεία της πόρνης μπάλας όπως την είχε αποκαλέσει ο Οσιμ ) ισως το σκορ να μην είχε τέτοια έκταση. 

Η ιστορία πάντως 'έγραψε και έγειρε υπέρ του Ολυμπιακού ο οποίος έχει να ηττηθεί απο τον Άρη απο το 1983.
Ο Ολυμπιακός λοιπόν γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 94 χρόνια ιστορίας του. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε εντός έδρας του Άρη με 4-1, για την 24η αγωνιστική της Superleague.


Δείτε το LIVE του αγώνα

Ανήμερα των 94ων γενεθλίων του, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Άρη με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 24η αγωνιστική της Superleague και διατηρήθηκε στο -7 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ ξέφυγε με 13 βαθμούς από την τρίτη ΑΕΚ.

Για την ομάδα του Μαρτίνς σκόραραν οι Μασούρας (27′), Ποντένσε (35′, 75′) Γκερέρο (90′). Για τον Αρη είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Μαρτίνες (74′).Ο αγώνας

Ο Άρης μπήκε εξαιρετικά στο παιχνίδι, δείχνοντας ικανός να βάλει προβλήματα στον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς πατούσαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο 24′ έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, με τον Φετφατζίδη να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Σα, αλλά το πλασέ του να μην βρίσκει στόχο.
Τρία λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Φορτούνης έδωσε στον Ελαμπντελαουΐ κι εκείνος βρήκε ωραία τον Μασούρα, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ (1-0). Στο 35′ οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματα τους.


Ο Μασούρας από σκόρερ έγινε δημιουργός κι έδωσε ασίστ στον Ποντένσε που «έγραψε» το 2-0 (η μπάλα βρήκε στον Βαλεριάνο και κατέληξε στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Κουέστα). Οι «ερυθρόλευκοι» με τρεις τελικές προσπάθειες σημείωσαν δύο γκολ κι έβαλαν γερές βάσεις για τη νίκη τους.


Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό μέχρι και το 70′, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ρυθμό και να αδυνατούν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ. 

Στο 74′, ο Άρης έβαλε… φωτιά στο παιχνίδι με τον Μαρτίνες να μειώνει σε 2-1, αλλά ο Ποντένσε φρόντισε αμέσως να την σβήσει. Ο Πορτογάλος στο επόμενο λεπτό έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (και σε αυτό το γκολ η μπάλα άλλαξε πορεία από το πόδι του Βέλεζ).

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Γκερέρο στο 90′, ο οποίος μετά από σέντρα του Κούτρη (βρήκε η μπάλα στον Βέλεζ και στρώθηκε στον επιθετικό του Ολυμπιακού) δεν δυσκολεύτηκε να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.Οι συνθέσεις των ομάδων

Oλυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουΐ, Μεριά, Μιράντα, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Φορτούνης (84’ Καμαρά), Μασούρας (70′ Ανδρούτσος), Ποντένσε, Χασάν (62′ Γκερέρο)

Άρης (Παντελίδης)
Κουέστα, Βαλεριάνος, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Ματίγια (78′ Μπάσα), Σιώπης, Λάρσον, Ματέο, Φετφατζίδης (57′ Μαρτίνες), Γιουνές
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template