ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 5 Μαρτίου 2019

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


από την Αλίντα Κανάκη για το tlife.gr

Η Σελήνη, κυβερνήτης της καριέρας βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Στα επαγγελματικά θέματα θα λειτουργήσετε συναισθηματικά χρησιμοποιώντας το ένστικτο και την προσωπική σας λάμψη για να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΚΡΙΟΣ
Ο Ήλιος από τους Ιχθείς και τον 12ο οίκο φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικογένειας και παιδιών. Οι υποχρεώσεις σου τον τελευταίο καιρό σε απομάκρυναν από το ταίρι σου και θα βρεθείς αντιμέτωπη με την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Αφιέρωσε δημιουργικό χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και οι ισορροπίες θα επανέλθουν σύντομα.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Η θέση του Δία παρεμβάλει εμπόδια. Κάποιες αναμνήσεις από το πρόσφατο παρελθόν επιστρέφουν και στοιχειώνουν τη μέρα σου. Απώθησε ό,τι σου προκαλεί πόνο και αγωνία για να μην αποτελέσει τροχοπέδη στην πορεία σου. Είσαι εξαιρετικά ευαίσθητο άτομο και επηρεάζεσαι σε σημαντικό βαθμό από τις ανησυχίες και τα προβλήματα των άλλων. Άλλο είναι όμως να συμπαραστέκεσαι σε φίλους και άλλο να κάνεις δικά σου ξένα προβλήματα και να υποφέρεις.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα δυναμική μέρα η σημερινή για τις επαγγελματικές σου ασχολίες που θα φέρει καλές εξελίξεις. Το εξάγωνο του Άρη σε ευνοεί. Έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων καθώς και τη συναισθηματική ισορροπία που χρειάζεται για να πετύχεις. Μην φορτώνεσαι ωστόσο με υποχρεώσεις που κι εσύ γνωρίζεις ότι δεν θα μπορέσεις εύκολα να ανταποκριθείς. Κάνε ρεαλιστικά όνειρα για να μπορέσεις να αποκομίσεις οφέλη.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο του Κρόνου σου δίνει ευκαιρίες. Μια απρογραμμάτιστη μικρή απόδραση ίσως να προκύψει, η οποία θα σου αναπτερώσει το ηθικό και θα σε απομακρύνει από τη ρουτίνα που σε έχει ρίξει ψυχολογικά τελευταία. Στο συναισθηματικό τομέα η μέρα είναι εξαιρετική, μιας και κυριαρχεί μια ατμόσφαιρα αρμονίας και ομοψυχίας. Καλή είναι η μέρα και για τις φιλικές σου επαφές. Επωφελήσου και χαλάρωσε ή διασκέδασε με το ταίρι και τους φίλους σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

ΛΕΩΝ
Το τετράγωνο του Ουρανού παρεμβάλει εμπόδια. Κάποιες απροσδιόριστες ανησυχίες θα έχεις που θα χαλάσουν την καλή σου διάθεση. Εμπιστεύσου τους φόβους σου σε δικούς σου ανθρώπους και θα χαλαρώσεις αισθητά. Βρες τι είναι αυτό που σου προκαλεί ανησυχία και τροφοδοτεί τις φοβίες σου και αφαίρεσέ το από τη ζωή σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να χαρείς τα όσα καλά έχεις κατακτήσει και να δημιουργήσεις χώρο για τα καινούρια.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το εξάγωνο της Αφροδίτης σου δίνει αρμονία. Αισθάνεσαι πολύ καλά, ισορροπημένη, χαρούμενη, σχεδόν ευτυχισμένη. Απόλαυσε την ανέφελη μέρα σου και γέμισε τις μπαταρίες τους ώστε να έχεις απόθεμα για τις πιο απαιτητικές στιγμές του μήνα που έρχονται. Μετά από πολλή και σοβαρή σκέψη αποφασίζεις να θέσεις τέρμα σε κάτι που σου δημιουργούσε άγχος και ανησυχία. Πέταξε από τη ζωή σου ό,τι αισθάνεσαι ότι δεν αξίζει και επικεντρώσου στα ωφέλημα.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθείς σήμερα, απόφυγε το στρες και σκέψου θετικά. Φαίνεται να σε απασχολούν σκέψεις σχετικές με την υγεία σου, πιθανότατα όμως να πρόκειται για δημιουργήματα της φαντασίας σου. Εκμυστηρεύσου τις ανησυχίες σου στο σύντροφό σου ή σε κάποιο καλό σου φίλο και θα αισθανθείς ότι ένα τεράστιο βάρος φεύγει από τους ώμους σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης σου δημιουργεί προβλήματα. Κάτι σε ανησυχεί στα συναισθηματικά σου και αισθάνεσαι ότι υποβόσκει μια ένταση με το σύντροφό σου. Κάποια πράγματα ίσως να μην είναι όπως τα φαντάζεσαι και θα πρέπει να δεις τι συμβαίνει. Η υγεία σου και κάποια μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζεις θα σε απασχολήσουν. Φροντίστε όσο καλύτερα μπορείς τον εαυτό σου, αλλάζοντας σταδιακά προς το καλύτερο τον τρόπο ζωής σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Άρη να σε ευνοεί από τον Ταύρο, εκτίμησε και αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου για αυτό που είσαι, προκειμένου να μπορέσεις στη συνέχεια να προσφέρεις και να γίνεις αποδέκτης αγάπης από τους γύρω σου. Απόβαλε τις έγνοιες για τα μικρά και επικεντρώσου στα σημαντικά της ζωής σου. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να σου δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι για να αντλήσεις δύναμη και να παλέψεις για ένα καλύτερο αύριο.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 27.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις διαρκή οικονομικά προβλήματα και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας και αισθάνεσαι ότι τα χρήματα εξαφανίζονται από το πορτοφόλι σου με έναν μαγικό τρόπο με το τετράγωνο του Ουρανού να σε πιέζει. Σήμερα παρουσιάζεται κάποια ευκαιρία για μια έκτακτη τονωτική ένεση στα οικονομικά σου. Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας, αν είσαι single, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το σύμπαν είναι θετικό απέναντί σου και αισθάνεσαι τη χαρά της ζωής σε όλο της το μεγαλείο. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σε ευνοεί. Απόλαυσε αυτήν τη σπάνια ανέφελη μέρα όσο καλύτερα μπορείς. Κάποιες αλλαγές και αναπροσαρμογές θα πρέπει να κάνεις στα αισθηματικά σου, καθώς τα παλιά και δοκιμασμένα μοντέλα δεν είναι πια ικανά να αποδώσουν τα αναμενόμενα.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

ΙΧΘΕΙΣ
Περιμένεις κάποιες θετικές εξελίξεις και αυτές σίγουρα θα έρθουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Κινήσου έξυπνα και εμπνευσμένα για να επισπεύσεις τις εξελίξεις με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Νέο ενδιαφέρον στον επαγγελματικό τομέα θα σου δώσει φτερά και η δημιουργική σου πλευρά μπορεί να ανθίσει και πάλι. Επένδυσε στη φαντασία σου και θα μεγαλουργήσεις.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template