ΤΑΣΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ -Στάσου, μύγδαλα!

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Πρόκειται για τον άνδρα τον κλαρινογαμπρό, τον γκαζόζα, τον καληνυχτάκια, τον μπριλκρίμ, τον καντηλανάφτη, τον αυτοικανοποιημένο, τον φαναροκράχτη, τον
μαλμποριά στην κωλότσεπη, τον αούα, τον τεριλέν, τον ζούνταπ, τον ξάδελφο του στάσου μύγδαλα, τον στης Πάργας τον ανήφορο κανέλα και γαρίφαλο, τον κλάινμάιν, τον γερακίνας γιο, τον πένθιμο νύχι, τον ξέρεις ποιος είμαι εγώ, τον αούα, τον ένα φραπέ σκέτο, τον σου κατεβάζω τον ρελιέ, τον τι βλέπεις αυτή, την πήδαγα πριν γεννηθεί, τον τι σου κάνω μάνα του, τον Τάσο Πετρόπουλο που γύρευε τι φλασιά από ληγμένα κουμπάκια ecstasy, έφαγε ο Τσίπρας και τον έκανε υπουργό.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Είναι σχεδόν βέβαιο πως από εδώ και στο εξής ο έλληνας λαός θα ανακαλύπτει με δέος τις δημιουργίες του. Ο μπριλκρίμ Πετρόπουλος λοιπόν που τρέμει στην ιδέα ότι θα πάψει να είναι υπουργός και θα επιστρέψει στην αφάνεια του καφενόβιου πεπετζή απευθυνόμενος σε μαθητές του Δημοτικού που παρακολουθούσαν συνεδρίαση της Ολομέλειας από τα θεωρεία της Βουλής, είπε πως την περίοδο 2010-2014 άνθρωποι έτρωγαν βελανίδια από κάδους απορριμμάτων, μέχρι που ήρθε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και επανέφερε την κανονικότητα.

Μάλιστα, για να μην αφήσει περιθώριο αμφιβολιών στους μικρούς μαθητές για το τι εννοούσε ο κ. Πετρόπουλος πρόσθεσε πως την περίοδο εκείνη είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι από την Αθήνα γιατί οι πεινασμένοι Αθηναίοι τους έπαιρναν τα αποφάγια (!)

Ακούγοντας τον προεδρεύοντα να καλωσορίζει 40 μαθητές από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Βλαχάτων Κεφαλληνίας και από το 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου ο κ. Πετρόπουλος παρενέβη λέγοντας στα παιδιά:

«Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων στην Αθήνα, από όπου είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι γιατί ήταν άνθρωποι που έτρωγαν τα αποφάγια, είναι μία εικόνα την οποία ίσως δεν προλάβατε να δείτε εσείς, παιδιά, αλλά είναι μια πραγματική εικόνα η οποία έχει εκλείψει».

Και συνέχισε, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα πρακτικά της Βουλής: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η θνησιμότητα στην Ελλάδα από τα χρόνια 2010, 2011 μέχρι και το 2014 αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%».

«Αντιμετωπίσαμε μια ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παρελθόν. Διότι ο κατώτατος μισθός στην περίοδο 2010-2014 μειώθηκε κατά 22% για τους άνω των είκοσι πέντε και κατά 32% για τους κάτω των είκοσι πέντε και γενικά υπήρξε μία μείωση της κατά κεφαλήν δαπάνης κοινωνικής προστασίας κατά 18% μεταξύ 2010- 2014».
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template