Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ρωσίας σχεδιάζει κρυπτονόμισμα για το παλλάδιο

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Η Nornickel και ο δισεκατομμυριούχος επικεφαλής της, Vladimir Potanin, σχεδιάζουν διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες,
συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ενός κρυπτονομίσματος για τη συναλλαγή παλλαδίου.

Ο κορυφαίος παραγωγός παλλαδίου παγκοσμίως βρίσκεται σε συνομιλίες με τις ελβετικές αρχές για την έκδοση κρυπτονομίσματος από το fund του με έδρα την Ελβετία και ενδέχεται να επεκτείνει τελικά την ιδέα και σε άλλα μέταλλα, δήλωσε ο Potanin σε συνέντευξή του στη Μόσχα.

«Οι άνθρωποι όλο και περισσότερο τείνουν να χρησιμοποιούν αποκεντρωμένα δίκτυα και πλατφόρμες που δεν έχουν κύριο χειριστή», ανέφερε. «Θέλουμε να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή τη διαδικασία, καθώς η εμπορία ψηφιακών νομισμάτων έχει πολλά πλεονεκτήματα»
, πρόσθεσε.
Τα εμπορεύματα και οι βιομηχανικοί κλάδοι επιθυμούν να υιοθετήσουν εμπορικά συστήματα και τεχνολογίες όπως blockchain, τα οποία μπορούν να μειώσουν το κόστος και τους χρόνους διαχείρισης. Ορισμένες εταιρείες θεωρούν την τεχνολογία αυτή ως έναν τρόπο παρακολούθησης των υλικών μέσω της αλυσίδας εφοδιασμού ή σκέφτονται να ξεκινήσουν ψηφιακά νομίσματα που υποστηρίζονται από εμπορεύματα.
Ο Potanin, ο οποίος κατέχει περίπου το ένα τρίτο της Nornickel και είναι επίσης διευθύνων σύμβουλος, δήλωσε ότι έχει φέρει την ιδέα στους πελάτες και υπάρχει ζήτηση για νομίσματα που υποστηρίζονται από το μέταλλο.

Για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης διαπιστώσει ότι δεν χρειάζεται όλο τον συμβατικό όγκο του, θα πρέπει είτε να εισέλθει σε δυνητικά δύσκολες διαπραγματεύσεις με τον προμηθευτή είτε να παραλάβει το μέταλλο μέχρι να το χρειαστεί ή να βρει αγοραστή. Αλλά αν ο πελάτης έχει μια ψηφιακή σύμβαση που εκφράζεται σε νομίσματα, θα μπορούσε να πωλήσει ευκολότερα τον ανεπιθύμητο όγκο σε κάποιον άλλο, δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος.

«Οι συναλλαγές με ψηφιακά νομίσματα είναι απλούστερες και πιο βολικές», είπε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι η Nornickel μπορεί να ξεκινήσει την ψηφιακή πλατφόρμα μέχρι το τέλος του έτους αν λάβει εγκρίσεις.

Ο Potanin, ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ρωσίας, βρίσκεται σε συνομιλίες με την κυβέρνηση και την κεντρική τράπεζα για τη δημιουργία περαιτέρω πλαισίου για τη ρύθμιση των ψηφιακών πλατφορμών. Για να γίνει αυτό, η Ρωσία πρέπει να περάσει έναν νόμο για τα ψηφιακά χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία και η επόμενη ακρόαση για αυτό αναβλήθηκε μέχρι τον Απρίλιο.

Ο Potanin ελπίζει ότι θα περάσει το καλοκαίρι και θα μπορέσει να ξεκινήσει το έργο μέχρι το τέλος του έτους. 

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template