Ο χαοτικός πολιτικός τυχοδιώκτης που διορίστηκε από τον ...χαρισματικό πρωθυπουργό υπουργός Εξωτερικών!

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Ήταν 2013-2014 όταν ο συνταγματολόγος Γιώργος Κατρούγκαλος εμφανίζονταν στην καταπράσινη πλατεία Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό και
έπιανε κουβέντα με τους επιτηδευματίες και τους πελάτες τους.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Σ΄αυτούς λοιπόν ο συνταγματολόγος συνιστούσε τότε να μην πληρώνουν τα χρέη τους στο Δημόσιο (εφορία κλπ) και να μην πληρώνουν και τα δάνειά τους.


-Μην ανησυχείτε όταν εκλεγούμε (ο Σύριζα) θα κάνουμε Σεισάχθεια και έτσι θα πληρωθούν τα χρέη όλων…


Στη συνέχεια ο συνταγματολόγος έγινε υπουργός Εργασίας και έκανε το ασφαλιστικό τέρας. Ήταν δε τόσο επαρκής που τον αντικατέστησε η στενή γραμματέας του Εφη Αχτσιόγλου! Αυτός λοιπόν ο χαοτικός πολιτικός τυχοδιώκτης διορίστηκε από τον χαρισματικό πρωθυπουργό υπουργός Εξωτερικών!


Ο τρόπος που ο Τσίπρας επιλέγει υπουργούς είναι ένα ρεσιτάλ αφασίας, ασχετοσύνης και επικινδυνότητας. Ο Κατρούγκαλος την Τετάρτη σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Anadolu είχε δηλώσει «πώς μπορεί κάποιος να αποκλείσει από αυτή την περιοχή την Τουρκία η οποία έχει τόσα χιλιόμετρα ακτή στη Μεσόγειο. Κανείς δεν ισχυρίζεται το αντίθετο από αυτό».

Ερχεται λοιπόν ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ ο οποίος κάνει λόγο εκ νέου για την Γαλάζια Πατρίδα των 462.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην οποία συμπεριλαμβάνει το Αιγαίο και την Κύπρο.

«Μας ανήκει και η θάλασσα και ο βυθός. Οι θάλασσες. Η Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο, η Ανατολική Μεσόγειος και μέσα σε αυτά και η Κύπρος», είπε μεταξύ άλλων ο Ακάρ.

Αναλυτικά, η δήλωση του Χουλουσί Ακάρ:

«Έχουμε 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφη της πατρίδας μας. Μιλάμε για 780.000. Κάποτε έλεγα 800.000 για να γίνει εύκολα κατανοητό. Κάποιοι παρεξήγησαν και μου είπαν “ποια εδάφη πήραμε;” Να είμαστε προσεκτικοί. 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Κι έχουμε και την Γαλάζια Πατρίδα των 462.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Μας ανήκει και η θάλασσα και ο βυθός. Οι θάλασσες. Η Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο, η Ανατολική Μεσόγειος και μέσα σε αυτά και η Κύπρος. Έτσι, λοιπόν αυτές οι περιοχές είναι στο περιβάλλον του ενδιαφέροντός μας και είναι περιοχές που είμαστε υπεύθυνοι για να εξασφαλίσουμε την ειρήνη και την ηρεμία»

Έχει κάτι να του απαντήσει ο ανεκδιήγητος Κατρούγκαλος;

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template