BOMBARDIER GLOBAL 7500 Το μεγαλύτερο business jet των $72,8 εκατ. ανοίγει τα φτερά του

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Ακόμα πιο γερά στην αγορά των ιδιωτικών αερομεταφορών μπαίνει πλέον ηBombardier, ο πολυεθνικός κολοσσός που ξεκίνησε πριν από 76 χρόνια
με έδρα τον Καναδά ως δημιουργός οχημάτων χιονιού και είναι πλέον ένας μεγάλος κατασκευαστής περιφερειακών αεροσκαφών, επιχειρηματικών αεροσκαφών, μαζικού εξοπλισμού μεταφοράς καθώς και πάροχος χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών

Η ενασχόληση της εταιρείας με τις αερομεταφορές ξεκίνησε ουσιαστικά το 1986 με την απόκτηση της χρεοκοπημένης Canadair, της οποίας την κερδοφορία αποκατέστησε γρήγορα, ενώ ακολούθησαν οι εξαγορές της αμερικάνικης Learjet και της de Havilland Aircraft of Canada το 1992.

Ήδη από τις αρχές της προηγούμενης χρονιάς, η Bombardier είχε παρουσιάσει, γυρνώντας ολόκληρο τον κόσμο, το περίφημο Global 7500, το μεγαλύτερο, το νεότερο και πιο ευρύχωρο επιχειρηματικό jet, το οποίο μετά την έγκριση που πήρε τον περασμένο μήνα από τις καναδικές αρχές, πλέον έχει και το πράσινο φως της ομοσπονδιακής διοίκησης της αεροπορίας των ΗΠΑ ώστε να ξεκινήσουν οι πρώτες παραδόσεις αεροσκαφών σε Αμερικανούς πελάτες.


Το Bombardier Global 7500, ένα jet 19 θέσεων, η αξία του οποίου εκτιμάται στα 72,8 εκατομμύρια δολάρια, είναι ένα αεροσκάφος που στηρίζει την επιτυχία του στο γεγονός ότι μπορεί να βρίσκεται στον αέρα, χωρίς ανεφοδιασμό, για 12 ώρες, όσες δηλαδή χρειάζονται για να πετάξει κανείς από τη Νέα Υόρκη στο Χονγκ Κονγκ ή από το Σαν Φρανσίσκο στη Σιγκαπούρη χωρίς να χρειαστεί ενδιάμεση στάση. Επιπλέον, μπορεί να πιάσει ταχύτητα 0,925 MAX για 8,860 μίλια, παρέχοντας παράλληλα στους επιβάτες του όλες τις κατάλληλες συνθήκες μικροκλίματος ώστε να μην αισθανθεί κανένα jet lag.





Στην ουσία πρόκειται για ένα πολυτελές επιχειρηματικό αεροσκάφος, το πρώτο στο είδος του με τέσσερις διαφορετικές ζώνες για τους επιβατες του, εκτός από τον ξεχωριστό χώρο κουζίνας αλλά και του πληρώματος. 

Κάθε ζώνη του Global 7500 προσφέρεται για διαφορετική χρήση, είτε για φαγητό, είτε για επιχειρηματικές συζητήσεις, είτε για διασκέδαση και χαλάρωση, ενώ διατίθεται και μία ξεχωριστή κύρια κρεβατοκάμαρα με όλες τις ανέσεις μίας σουίτας πολυτελούς ξενοδοχείου.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει πατεντάρει ένα νέο κάθισμα για τους επιβάτες της, το Nuage, με μια πολύ βαθιά κλίση και περιστρεφόμενη βάση προσκέφαλου, πρωτοποριακή για τη συγκεκριμένη αγορά. 

Το Nuage, σύμφωνα με την Bombardier, παρέχει «εργονομική τελειότητα», με κάθισμα που κινείται με φυσικό τρόπο και με τη μέγιστη υποστήριξη. Παράλληλα, τα πολύ μεγάλα παράθυρα παρέχουν πολύ φωτισμό στο εσωτερικό του αεροσκάφους και είναι τοποθετημένα προσεκτικά για να παρέχουν την καλύτερη θέα από κάθε κάθισμα.





Κάθε μία από τις τέσσερις ζώνες της καμπίνας είναι εξοπλισμένες με δικούς της περιβαλλοντικούς ελέγχους, για απόλυτη άνεση και ιδιωτικότητα. Η διατήρηση της ενέργειας των ταξιδιωτών είναι το επίκεντρο του σχεδιασμού, με 100 τοις εκατό φρέσκο ​​αέρα συν θέρμανση και ψύξη για να αποτραπεί η όποια αίσθηση του jetlag.


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ


































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template