DELPHI FORUM Η «σάρα και η μάρα» για weekend στους Δελφούς

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Με το λάβαρο του Παπαφλέσσα που αποτίναξε το ζυγό των Μνημονίων ο Αλέξης και οι πεπετζήδες εθνοσωτήρες του επιτελείου του έκαναν απόβαση στους
Δελφούς αυτό το τριήμερο στο ελληνικό «Νταβός» και μεθούν με το αθάνατο κρασί (σαν αυτό του ’21) στα κυριλέ ταβερνεία της Αράχωβας που δεν πέφτει καρφίτσα.
Γράφει η Gillian Rothschild

Το Delphi Forum θεωρητικά είναι η κορυφαία των κορυφαίων συνάντηση επι ελληνικού εδάφους όλων των «ειδικών» για την οικονομία και επι παντός επιστητού. Όμως για όσους γνωρίζουν (και σιγά σιγά είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού) το φόρουμ αυτό έχει εξελιχθεί σε μια σύρραξη όπου ο κάθε ένας που μπορεί οικονομικά να συμμετέχει και έχει άποψη για τα πάντα (δηλαδή μέχρι και ο Σάκης ο υδραυλικός) μπορεί να πάει να την καταθέσει, να βγάλει μια ωραία φωτογραφία και να πληρώσει και κανένα ρεπορτάζ τύπου «Παρέμβαση – σταθμός από τους Δελφούς».

Τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες στους Δελφούς είναι για γέλια και μόνο αστεία μπορεί να λάβει κανείς τα όσα «βγαίνουν ω ειδήσεις» καθώς πρόκειται για παράλληλους ντεμέκ βαρύγδουπους μονολόγους σε ένα ακροατήριο των Αθηνών, με το οποίο μάλιστα πολλοί από τους ομιλητές (και ο ίδιος ο Αλέξης) συνευρίσκονται σχεδόν σε καθημερινό επίπεδο.

Υπάρχει κάποιο debate ανάμεσα σε Αλέξη και Κυριάκο?

Βγήκε κάποια είδηση που να προβλήθηκε στα διεθνή media?

Μάθαμε κάτι νέο?

Προαναγγέλθηκε κάτι?


Όχι. Απολύτως τίποτα. Βαρετοί μονόλογοι, θεωρητικές κουβέντες και υποσχέσεις από τους πολιτικούς, μονότονες διαπιστώσεις από τα think tank που έστειλαν για ταξιδάκι δεκάδες ντεμέκ τηλεστάρ δημοσιογράφους, πάνελ πληρωμένα από εταιρείες που μετέχουν σε μια αίθουσα 1 επι 1 με τρείς ομιλητές και 1 δημοσιογράφο «συντονιστής». Ο πιο μάγκας όλων ήταν ο Πάκης (συμμετέχει παντού αυτός ο γραφικός Συριζοπρόεδρος) που βρήκε ευκαιρία να κάνει μια ακόμη βόλτα με τα λεφτά των κορόιδων και ο Μοσκοβισί που σαν γνήσιος μπον βιβέρ δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει καλά στην ελληνική επαρχία.
Λιμουζίνες και κουστωδία από γραμματείς και σωματοφύλακες

Το παιχνίδι βέβαια μόλις κλείσουν τα φώτα του φόρουμ μεταφέρεται στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα όπου η Παναγιωτα, ο Οίστρος, το γαλλικό μπιστρό απέναντι, και τα δεκάδες ταβερνεία είναι full book για το τριήμερο με τζίρους που ξεπερνούν αυτούς των εορτών


Δε γίνεται κι αλλιώς: όλη αυτή η κουστωδία με οδηγούς, σεκιουριτάδες, σωματοφύλακες, προσωπικές γραμματείς, συμβούλους, επικοινωνιολόγους, αναλυτές, τηλεστάρ, δημοσιογράφους πρέπει να ταϊστεί, να καλοπεράσει και να κάνει lobbying. Προφανώς αυτό το σκηνικό δεν θα μπορούσε να μην αποκτήσει και λίγη «ροζ ζωντάνια» για να ζεσταθούν οι κρύες νύχτες του ελληνικού βλαχο-Σαίν Μόριτζ.

Y.Γ>Δείτε εδώ τον κατάλογο των ομιλητών για το 2019. Απουσιάζει μόνο ο Νίκος Κατέλης.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template