GRANDE RONALNDO!! Χατ τρικ και Γιουβέντους -Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Ένας απίστευτος Ρονάλντο μάγεψε πάλι σήμερα με χατ τρικ και οδήγησε την Γουβεντους σε ενα μεγάλο αποκλεισμό την Ατλέτικο Μαδρίτης.Ναι αυτόςείναι ο «δολοφόνος της» εδω και χρόνια απο τότε που έπαιζε στην Ρεάλ Μαδρίτης ο.... «μόνιμος εκτελεστής» της.Ο «εφιάλτης» της ομάδας της Μαδρίτης.


Για χάρη του η Γιουβέντους ξόδεψε το περασμένο καλοκαίρι 100 εκατ. ευρώ, αλλά έχοντας κάνει απόσβεση πολύ νωρίς (μέσα από τις χιλιάδες φανέλες που πούλησε) κάνει πλέον και αγωνιστική απόσβεση καθώς ο Πορτογάλος την πήρε από το χέρι και την οδήγησε σε μια επική ανατροπή κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την πιο σκληροτράχηλη ομάδα της Ευρώπης!

Ποτέ μέχρι σήμερα η Γιουβέντους δεν είχε καταφέρει να ανατρέψει στην έδρα της ένα σκορ 2-0 σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά είπαμε, απόψε υπήρχε στο χορτάρι του Juventuς Stadium o Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κι όσο κι αν έχει περισσότερους φανατικούς εχθρούς από φίλους, δεν μπορείς παρά να υποκλιθείς σ' αυτόν τον απίστευτο αθλητή, ο ο οποίος έφτασε τα 25 γκολ σε 33 αναμετρήσεις κόντρα στην Ατλέτικο, όντας ο μεγαλύτερος εφιάλτης των «ροχιμπλάνκος».

Η ομάδα του Σιμεόνε πριν από 15 βράδια είχε καταπιεί κυριολεκτικά τη Μεγάλη Κυρία στη Μαδρίτη, ωστόσο σήμερα είτε πίστεψε ότι οι Ιταλοί δεν μπορούν να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο, είτε είχε αδειάσει ψυχικά και... κατέρρευσε.

Όχι άμεσα, αλλά σιγά, σιγά. Γιατί η αλήθεια είναι ότι η Γιουβέντους μέχρι το 27' δεν είχε απειλήσει κι ας πανηγύρισε στο 4' το 1-0, το οποίο σωστά ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ του Ρονάλντο στον Όμπλακ.

Η Ατλέτικο είχε μπει στο γήπεδο για να παίξει μόνο άμυνα και το πλήρωσε... Μετά από μια σειρά από σέντρες, στο 27' ο Μπερναρντέσκι έστειλε τη μπάλα σωστά, ο Χουανφράν ούτε που κατάλαβε τι έγινε και με κεφαλιά ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ...

Στο 49' ίδιο σκηνικό, με τον Ρονάλντο να παίρνει την κεφαλιά και τον Όμπλακ να διώχνει εκπληκτικά, αλλά το Goal Line Technology έδειξε ότι είχε περάσει τη γραμμή για το 2-0...

Η Ατλέτικο δεν έβγαλε ούτε μια τελική για τα μάτια του κόσμου και στο 86' ο Μπερναρντέσκι κέρδισε το πέναλτι με τον Ρονάλντο να εκτελεί τον Όμπλακ χαρίζοντας στη Γιουβέντους μια τεράστια πρόκριση.



Οι συνθέσεις
Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σπινατσόλα (67' Ντιμπάλα), Τσαν, Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι, Μάντζουκιτς (80' Κιν), Ρονάλντο
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλακ, Αρίας (77' Βιτόλο), Χιμένες, Γοδίν, Χουανφράν, Σαούλ, Κόκε, Ρόντρι, Λεμάρ (56' Κορέα), Γκριεζμάν, Μοράτα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template