Έρχεται το ηλεκτρικό μοντέλο της Porsche. Το κόστος και ο αριθμός παραγγελιών

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Η Porsche AG ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει την παραγωγή του μοντέλου Taycan καθώς πάνω από 20.000 υποψήφιοι αγοραστές έχουν ήδη
εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της κορυφαίας εταιρείας, καλύπτοντας τον αρχικό στόχο ετήσιας παραγωγής.

«Το εντυπωσιακό ενδιαφέρον για το Taycan μας δείχνει ότι οι πελάτες μας είναι εξίσου ενθουσιασμένοι με τον πρώτο ηλεκτρικό «αθλητή» της Porsche όπως είμαστε και εμείς», δήλωσε ο επικεφαλής πωλήσεων της Porsche, Detlev von Platen. «Ως εκ τούτου, έχουμε αυξήσει τις παραγωγικές μας δυνατότητες.»

Το Taycan θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο με την τιμή του να κυμαίνεται στα 74.800 ευρώ (83.866 δολάρια) για το σπορ μοντέλο της Cayenne και στα 97.800 ευρώ για το coupe Panamera.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποτελεί μέρος μίας σειράς νέων μοντέλων πολυτελών αυτοκινήτων όπως της Jaguar, της Mercedes-Benz και της Audiπου αποτελούν την «απάντηση» στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla.

Η Porsche είναι το πιο κερδοφόρο εμπορικό σήμα της Volkswagen AG και η επιτυχία της είναι ζωτικής σημασίας για τον όμιλο, που επιθυμεί να εισχωρήσει στον κλάδο των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η VW έχει διαθέσει περίπου 40 δισ. ευρώ για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στοχεύει να δημιουργήσει 50 μοντέλα με μπαταρίες έως το 2025.

Μάλιστα, για να βοηθήσει στην εξυπηρέτηση των νέων μοντέλων, η Porsche εγκαθιστά ταχύτατους φορτιστές στις αντιπροσωπείες της στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, οι οποίοι θα φορτίζουν τη μπαταρία του Taycan για χρήση μέχρι 100 χιλιόμετρα (62 μίλια) σε τέσσερα λεπτά. Η συνολική εμβέλεια του αυτοκινήτου σε μία μόνο φόρτιση είναι 500 χιλιόμετρα.
Η προγραμματισμένη παραγωγή 20.000 οχημάτων ετησίως βασίζεται σε σύστημα δύο βάρδιων στην κεντρική περιοχή της Porsche στη Στουτγάρδη της Γερμανίας και μπορεί να επεκταθεί εάν χρειαστεί, είχε δηλώσει ο επικεφαλής παραγωγής Albrecht Reimold σε δημοσιογράφους πέρυσι.

Η Porsche επιβεβαίωσε επίσης πρόσφατα ότι θα λανσάρει μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση του Macan SUV.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές υποχρεούνται να καταβάλλουν προκαταβολή 2.500 ευρώ στην Ευρώπη για να εγγραφούν.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template