Μπροστά στα μάτια της με 17 μαχαιριές έσφαξε το πιτ μπουλ της!

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην Αργυρούπολη, καθώς άγνωστος κατέσφαξε κυριολεκτικά πιτ μπουλ μπροστά στα μάτια της
ιδιοκτήτριας του αλλά και των υπόλοιπων πολιτών που παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι το αποτρόπαιο έγκλημα.

Βράζουν από θυμό οι κάτοικοι της Αργυρούπολης και τα μέλη φιλοζωικών οργανώσεων της περιοχής, μετά το αδιανόητο έγκλημα που έγινε σε ένα αυτοσχέδιο πάρκο σκύλων, στην οδό Επτανήσου.
Aγνωστός άρπαξε το πιτ μπουλ μιας γυναίκας του κατάφερε 17 μαχαιριές και στη συνέχεια το σήκωσε ψηλά και του έκοψε την καρωτίδα.


«Αυτό για να μάθεις να εκπαιδεύεις δολοφόνους»είπε στην ιδιοκτήτρια.
Η γυναίκα έπαθε σοκ ενώ το αποτρόπαιο έγκλημα παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα και άλλοι ιδιοκτήτες σκύλων. Ο δράστης στη συνέχεια εξαφανίστηκε για να μη συλληφθεί.

Μάλιστα πήγε στο νοσοκομείο προφασιζόμενος καρδιακό επεισόδιο.
Σύμφωνα με εκπροσώπους φιλοζωικών οργανώσεων, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα όπου τον αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια του πιτ μπουλ. Του ασκήθηκε δίωξη αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, πρόκειται για ιδιαίτερα οξύθυμο άτομο. Μάλιστα συνήθιζε να βγαίνει στο μπαλκόνι και να καρφώνει μαχαίρια σε στόχους.

Ο δράστης έχει ένα μικρό κανίς και το έβγαζε βόλτα στον συγκεκριμένο χώρο. Όταν η ιδιοκτήτρια του πιτ μπουλ βρέθηκε εκεί, του είπε να μαζέψει το σκυλί του μέχρι να δέσει το δικό της, για να μην τσακωθούν.

Όλα δείχνουν ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο, αφού ο δράστης είχε μαζί του ένα μεγάλο στρατιωτικό μαχαίρι.

Πριν από, λίγο εξέδωσε ανακοίνωση η Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης

"Χθες μετά απο 12 ημέρες ερευνών η αστυνομία βρήκε και συνέλαβε τον δράστη της θανάτωσης ενός σκύλου ράτσας Πιτ Μπουλ σε περιφραγμένο χώρο του βουνού. Στο συγκεκριμένο σημείο η ιδιοκτητρια του πιτ μπουλ σύμφωνα με την μαρτυρία της προσπάθησε να εμποδίσει τον δράστη να εισέλθει στον ίδιο χώρο ο σκύλος του με το σκυλί της.

Αυτός την αγνόησε και μπήκε στο χώρο με το σκυλί του που δεν έφερε λουρί όπως και το πιτ Μπουλ με αποτέλεσμα το μικρότερο σκυλί να δεχθεί επίθεση.

Στην προσπάθεια του να προστατεύσει το σκυλι του σύμφωνα με δικη του μαρτυρία εβγαλε μαχαίρι που έφερε παράνομα και στην κυριολεξία κατέσφαξε το Πιτ μπουλ με 17 μαχαιριές.
Απο την πρώτη στιγμή ενημερωθήκαμε και σπεύσαμε στο συμβάν και ακολούθως ενεργήσαμε με βάση τις οδηγίες της αστυνομίας.


Συμβάλαμε ώστε απο μήνυση κατά αγνώστου να γίνει ταυτοποίηση του δράστη με αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες και να αναγνωριστεί απο την ιδιοκτήτρια του Πιτ Μπουλ , να κατηγορηθεί για τις πράξεις του και να οριστεί δικάσιμος.

Εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη του.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από το συμβάν μεχρι τη σύλληψη του, είχαμε ρητή εντολή απο την αστυνομία να μην προβούμε σε καμία ανακοίνωση για το συμβάν.

Το φιλοζωικό σωματείο «Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης» καταδικάζει την αποτρόπαια αυτή πράξη και συνιστά σε όλους τους φιλόζωους να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας των ζώων τους.

Ευχαριστούμε τον αξιωματικό υπηρεσίας του αστυνομικού Τμήματος Αργυρούπολης Ελληνικού, Μπραούνο Πέτρο, καθώς και τους λοιπούς αστυνομικούς που συνέβαλλαν , για την καθημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς και για το ζήλο που επέδειξε ενεργώντας με σύνεση και επαγγελματισμό για μια ακόμη φορά σε θέματα κακοποίησης ζώων".

Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης3 ώρες πριν

Χθες μετα απο 12 ημερες ερευνών η αστυνομια βρηκε και συνέλαβε τον δραστη της θανατωσης ενός σκυλου ράτσας Πιτ Μπουλ σε περιφραγμένο χώρο του βουνού. Στο συγκεκριμένο σημείο ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ σύμφωνα με την μαρτυρια του προσπαθησε να εμποδίσει τον δράστη να εισέλθει στον ιδιο χωρο ο σκυλος του με το σκυλι της. Αυτος την αγνοησε και μπηκε στο χώρο με το σκυλι του που δεν έφερε λουρι οπως και το πιτ Μπουλ με αποτέλεσμα το μικρότερο σκυλί να δεχθεί επίθεση . Στην προσπ...Δείτε περισσότερα

33


πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template