ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 24 Απριλίου 2019

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

από την Αλίντα Κανάκη για το tlife.gr


Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό, είμαστε πολύ καλά ψυχικά σήμερα και φαίνεται στο πρόσωπό μας! Για όσους έχουν επαφή με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει ορισμένα πλεονεκτήματα. Με το χαμόγελο και την προσωπική μας ακτινοβολία είναι πιθανό να επιτύχουμε στις επιχειρήσεις και τις διαπραγματεύσεις. Μπορεί ακόμη και να επηρεαστεί υπέρ μας ένα ισχυρό άτομο με διασυνδέσεις. Είμαστε ορθολογιστές και σε διανοητική εγρήγορση, έξω από τα συνήθη δεδομένα μας και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Είναι επίσης μια εξαιρετικά θετική μέρα για να κάνουμε κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος, καθώς θα καταφέρουμε να αυξήσουμε τα εισοδήματά μας. Ο Πλούτωνας σήμερα 24 Απριλίου 2019 θα αρχίσει την ανάδρομη του πορεία στις 23 μοίρες του Αιγόκερω έως 3 Οκτωβρίου 2019 που θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία στις 20 μοίρες του Αιγόκερω.
ΚΡΙΟΣ
Κάποιος ίσως σου δώσει ιδέες ή σου προτείνει μια νέα επαγγελματική κατάρτιση, έτσι ώστε να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου γνώσεις και να διευρύνεις τις δραστηριότητές σου με τη θετική όψη του Ήλιου από τον 2ο οίκο σου. Η διάθεσή σου είναι καλύτερη και οι πιθανότητες να καλυτερεύσουν τα πράγματα με το σύντροφό σου είναι περισσότερες.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12.

ΤΑΥΡΟΣ

Απόφυγε σήμερα να εκφράσεις ωμά την άποψή σου ή να ενεργήσεις βιαστικά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω. Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρήξεις και να το μετανιώσεις αργότερα. Φρόντισε σήμερα τον εαυτό σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σου αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνεις.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα καταφέρνεις να γίνεις δυναμική και παίρνεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν σημαντικούς τομείς της ζωή σου με το τρίγωνο του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου. Σχεδίασε πως θα προωθήσεις τα σχέδιά σου ώστε να γίνουν αποδεκτά και πέρασε στην πράξη. Αν ασχοληθείς όμως ταυτόχρονα με πολλά ζητήματα, σίγουρα κάπου θα κάνεις λάθος. Για αυτό, βάλε πρόγραμμα και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη!
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις μια στερεή βάση στα επαγγελματικά σου, αυτό όμως μη σε κάνει να διστάζεις και πάρε πρωτοβουλίες, γιατί θα χάσεις ενδιαφέρουσες ευκαιρίες με τον Άρη σε θετική όψη από τον 12ο οίκο σου. Ο έρωτας μπορεί να σε απογειώσει αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου και να περάσεις τόσο όμορφα με ένα άτομο που βλέπεις πως ταιριάζεις σε μεγάλο βαθμό, που δεν θα θέλεις να τελειώσει.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 13, 16.


ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία δεν είναι και το καλύτερο χαρτί σου σήμερα με την Αφροδίτη από τον Κριό και τον 9ο οίκο σε αδυναμία. Δες τα πράγματα χαλαρά και μην απαντάς σε προκλήσεις. Απρόοπτες εξελίξεις για σένα στον οικονομικό τομέα! Μια συμφωνία θα σημαδέψει τη μελλοντική σου κοινωνική άνοδο. Το βραδάκι υπόσχεται τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χρειάζεται να κρατήσεις μια πιο θετική στάση απέναντι στα πράγματα. Ο χρόνος είναι απαραίτητος για μια αρμονική και διαρκή ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και απόφυγε εντάσεις και λογομαχίες με το τετράγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 18.


ΖΥΓΟΣ
Οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου πάνε καλά, απόφυγε ωστόσο συζητήσεις που δεν είναι αυστηρά επαγγελματικές γιατί υπάρχει ο κίνδυνος παρανόησης με το τετράγωνο του Ποσειδώνα. Στον οικονομικό τομέα δεν συνιστούνται οι δανεισμοί! Τακτοποίησε τις οικονομικές σου εκκρεμότητες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις κινήσεις σου, μιας και θα υπάρξουν παγίδες.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια μικροεμπόδια θα σε εκνευρίσουν με τον Πλούτωνα να ξεκινά την ανάδρομη του πορεία. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα μέσα στη μέρα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλίμα ανανέωσης. Χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σου μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα δικά σου χέρια.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 13, 20.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα φέρνει απογοήτευση και πικρία που θα προέρχεται από τον περίγυρό σου. Στις σχέσεις σου με τους γύρω σου πρέπει να είσαι πιο προσεκτική και πιο μαζεμένη για να μη δίνεις αφορμή για σχόλια με το τετράγωνο του Δία στο ωροσκόπιό σου. Το ένστικτό σου είναι αρκετά δυνατό για να βοηθήσει στις αποφάσεις που θα πάρεις αναφορικά με το ταίρι σου.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 22, 12.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ενδιαφέρουσες αλλαγές έρχονται στα επαγγελματικά, αλλά μην προσπαθήσεις να βγάλεις συμπεράσματα από την αρχή με τη θέση του Ουρανού από τον Ταύρο. Στην πορεία θα φανούν τα θετικά. Ξέκοψε από φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σένα. Ηρέμησε και εκτίμησε σωστά την κατάσταση στα αισθηματικά σου, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ασχολήσου σήμερα με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σε αγχώσουν αφάνταστα με την ανάδρομη πορεία του Δία. Κάνε υπομονή, μιας και τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα. Αν είσαι στην παρέα των singles να περιμένεις ένα καινούριο πρόσωπο να εισβάλλει στη ζωή σου. Παρέμεινε ωστόσο επιφυλακτική και μην αφεθείς, μέχρι να βεβαιωθείς για τις προθέσεις του.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.


ΙΧΘΕΙΣ

Σε επαγγελματικό επίπεδο με τον Ερμή από τον Κριό να σε ευνοεί, κερδίζεις την εκτίμηση και λαμβάνεις τις ευχαριστίες για τις ικανότητες και τη διπλωματία σου. Η αισθηματική σου ζωή όμως παρουσιάζει ένταση, απρόοπτα και κάποια δυσάρεστα γεγονότα, εξαιτίας της ανάμιξης τρίτων προσώπων. Προσπάθησε να περιορίσεις τις παρεμβολές για να βρεις ισορροπίες.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template