ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 30 Απριλίου 2019

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.



από την Αλίντα Κανάκη  για το tlife.gr
Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Άρη και οι αμφιβολίες για τις ικανότητες και την επάρκειά μας είναι αυτές που θα μας βασανίσουν σήμερα και θα κάνουν τη μέρα μας δύσκολη. Ίσως η αιτία αυτής της απαισιοδοξίας να είναι ένα δυσάρεστο πρωινό περιστατικό. Ας αποφύγουμε τους κινδύνους και τις αντιπαραθέσεις ή τους ανώφελους ανταγωνισμούς. Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Υπάρχει ωστόσο η πιθανότητα, η συμπεριφορά μας να εκτιμηθεί ιδιαίτερα από άτομα του αντίθετου φύλου. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, επιρροή ως και 18 Σεπτεμβρίου 2019. Σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξει καθυστέρηση εμπόδια, υπερβολικός έλεγχος και αυτοσυγκράτηση.
ΚΡΙΟΣ
Σήμερα οι ψυχολογικές σου μεταπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονες και ακραίες με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να ξεκινά την ανάδρομή του πορεία. Θα κληθείς να ισορροπήσεις ανάμεσα στην ανασφάλεια και την αυτοπεποίθηση και να καταφέρεις να φέρεις την μέρα σου εις πέρας. Ένα απροσδόκητο γεγονός θα σε απασχολήσει και θα χρειαστεί να κινηθείς γρήγορα και έξυπνα για να μπορέσεις να το χειριστείς αποτελεσματικά.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 14, 8.


ΤΑΥΡΟΣ
Αισθηματικής φύσης θα είναι τα όποια προβλήματα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα με την σύνοδο του Ποσειδώνα. Αφέσου ελεύθερη και επένδυσε στη σχέση σου αψηφώντας τις φοβίες σου. Ίσως να αγχωθείς από τις εξελίξεις, εάν κινηθείς όμως έγκαιρα και με βάση την κοινή λογική, δεν θα υπάρξουν συνέπειες.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατά τη σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγεις την πεπατημένη και να αναζητήσεις νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν με το τετράγωνο του Άρη. Εάν αισθάνεσαι ανικανοποίητη από την δουλειά σου και πιέζεσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις, συμβουλεύσου άτομα που εμπιστεύεσαι και χάραξε τα επόμενα βήματά σου.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις σήμερα που να αφορούν θέματα καριέρας και κυρίως επεκτάσεις ή νέες επενδύσεις με την Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς. Θα χρειαστείς πολλά περισσότερα στοιχεία από αυτά που διαθέτεις για να έχεις την πλήρη εικόνα της κατάστασης. Για σένα που είσαι single, η μέρα μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική σχέση, αρκεί να αποφασίσεις να βγεις από το κουκούλι σου και να έρθεις σε επαφή με κόσμο.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.


ΛΕΩΝ
Μάθε να μοιράζεσαι όχι μόνο τα υλικά σου αγαθά, αλλά και την αγάπη με τους ανθρώπους γύρω σου. Προσφέροντας το χρόνο σου ή την ηθική σου στήριξη σε κάποιον που σε έχει ανάγκη, γίνεσαι πιο πλούσια σε συναισθήματα και σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Κάνε αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Μην παίρνεις οικονομικά ρίσκα και συμβουλεύσου άτομα που εμπιστεύεσαι για τις κινήσεις σου στον οικονομικό στίβο με την Αφροδίτη από τον Κριό στον 9ο οίκο σου σε αδυναμία.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι φιλοδοξίες σου βγαίνουν στην επιφάνεια κατά τη σημερινή μέρα και επιδιώκεις πάση θυσία να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Υπάρχει όμως ένα μελανό σημείο: στοχεύεις πολύ ψηλά. Κατέβασε τον πήχη και χάραξε καινούρια πορεία, εάν θέλεις να έχεις περιθώρια επιτυχίας και την εύνοια των ανάδρομων πλανητών Δία – Πλούτωνα – Κρόνου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.



ΖΥΓΟΣ
Για να μπορέσουν να σε βοηθήσουν οι γύρω σου αποτελεσματικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, θα πρέπει να ανοιχτείς και να ζητήσεις τη γνώμη ή τη βοήθειά τους με τη θέση του Κρόνου να σου επιβάλει την πειθαρχία. Άφησε τα πείσματα και την άποψη ότι μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλύτερα μόνη σου. Επίσης μην στοχεύεις πολύ ψηλά γιατί η απογοήτευση θα σε καταβάλλει.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις αρκετή ενέργεια σήμερα αλλά και σημαντικά τονωμένη αυτοπεποίθηση, κάτι που θα σου χρειαστεί. Δυσκολίες σε περιμένουν στη δουλειά σου κατά τη σημερινή μέρα και δυσεπίλυτα προβλήματα με το τετράγωνο του Άρη. Με ψυχραιμία και υπομονή θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ατενίσεις το μέλλον μέσα από μια πιο θετική ματιά.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 13, 16.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν είσαι αδέσμευτη είναι πολλές οι πιθανότητες να επανεμφανιστεί ένας ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν σου και να σε βάλει σε σκέψεις με τη σύνοδο Σελήνης – Ποσειδώνα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, αναρωτήσου αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς. Όσο για σένα που είσαι σε σχέση, μια συζήτηση με το αγαπημένο σου πρόσωπο ίσως να είναι αναπόφευκτη σήμερα, καθώς θέματα επικοινωνίας βρίσκονται στο προσκήνιο.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον επαγγελματικό σου χώρο, αν και σε εκτιμούν, αισθάνεσαι ότι έχεις πέσει σε τέλμα. Είναι καιρός να κάνεις κάτι καινούριο. Και εάν δεν είναι δυνατόν να αλλάξεις πορεία, φρόντισε να ασχοληθείς με κάτι καινούριο για να σε τονώσει. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή. Θα αντιμετωπίσεις πιέσεις με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία και θα πρέπει να είσαι ενήμερη για το πώς πρέπει να κινηθείς σωστά.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 14, 8.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως θα πρέπει να κάνεις εκείνη τη συζήτηση με τον σύντροφό σου σήμερα για όλα εκείνα τα προβλήματα που βλέπεις να υπάρχουν στη σχέση σου με τη θέση του Ερμή στον 3ο οίκο σου. Φίλτραρε όμως τα λόγια σου γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσες να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά από ότι καλό σε κάθε είδους σχέσης σου.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8.


ΙΧΘΕΙΣ
Όταν επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου προβλήματα μπλοκάρεις και δεν μπορείς να σκεφτείς με καθαρό μυαλό. Θα ήταν πολύ καλύτερα εάν προσπαθούσες να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα σου για να εξασφαλίσεις ένα επί πλέον εισόδημα με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Για να αισθανθείς ασφαλής και να καθησυχάσεις τους φόβους σου αναζήτησε εν ανάγκη την γνώμη ειδικού.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template