Κεραυνοί Αμβρόσιου : Ε οχι κ Μητσοτάκη οι Ελληνες δεν είμεθα παιδιά των Οθωμανών

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Σφοδρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς ε3ξαπέλυσε ο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος στον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή
υποψηφιότητα του Δημήτρη Καιρίδη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων:αναφέρει:

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, μία ομάδα εκ των ευλαβεστάτων Κληρικών μας όλως εκτάκτως μόλις χθες μας επισκέφθηκε και μας μετέφερε την αγωνία ενός πλήθους ευσεβών Ενοριτών τους, πιστών της Εκκλησίας τέκνων, με την παράκληση να Σας την μεταφέρουμε επειγόντως.


Ιδού τι μας είπαν: “Σεβασμιώτατε, Σεις έχετε και το θάρρος, αλλά και την δυνατότητα να μεταφέρετε μέσω της ιστοσελίδος

Σας όχι μόνο την πικρία, αλλά και την οργή, κυριολεκτικώς την αγανάκτηση, μιας μεγάλης μερίδος όχι μόνον του ιερού Κλήρου, αλλά και του ευσεβούς Λαού της Μητροπόλεώς μας προς τον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Μητσοτάκην διά την βαρυτάτην προσβολήν της συνειδήσεως των γνησίων Ελλήνων, οι οποίοι και τον θαυμάζουν και τον ακολουθούν.

Ενώ μέχρι πρότινος ο κ. Μητσοτάκης ήταν η Μεγάλη μας Ελπίδα, ότι Αυτός δύναται να επαναφέρει την δύστυχη Πατρίδα μας στην ορθή πλεύση και πορεία της, όλως αιφνιδιαστικά μας απογοήτευσε!

Μας απογοήτευσε, καθώς επί λέξει μας είπαν, με το να ορίσει ως υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Κόμματος της Ν.Δ. τον ασεβέστατο Πανεπιστημιακό Καθηγητή κ. Δημήτριο Καιρίδη!

Τον κ. Καιρίδη, ο οποίος με τις απαράδεκτες και εντελώς αχαρακτήριστες δηλώσεις του α) περί της Όθωμανικής καταγωγής των Ελλήνων.... και β) περί του... μύθου της Ποντιακής Γενοκτονίας! αποδεικνύεται ΟΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ, για να εκπροσωπεί τον Ελληνικό Λαό στο Ευρωκοινοβούλιο!”».

Και συνεχίζει ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος:

«Αυτά, αγαπητέ Κύριε Μητσοτάκη, οϊ κληρικοί μας με πολύ πόνο ψυχής μας είπαν !

Και ακόμη περισσότερα!

Και ημείς διερωτώμεθα: Δεν έχετε αντιληφθή, άραγε, ότι η απόφασή Σας αυτή έχει απογοητεύσει τον πραγματικά Ελληνικό Λαό, δηλ. εμάς τους πιστούς οπαδούς του οράματος της Χριστιανικής -καί όχι της Ισλαμικής, όπως την θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ-, της Χριστιανικής, επαναλαμβάνω, Ελλάδος, τους αγωνιστές ή θιασώτες των «υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» αγώνων και παλαισμάτων;

Γιατί μας προδίδετε;

Γιατί προδίδετε την φήμη του αειμνήστου καί Μεγάλου Ηγέτη της Ελλάδος, του πατρός Σας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ό οποίος και τον Θεόν εσέβετο, και την Μητέρα Εκκλησία ετίμα καί την Πατρίδα υπηρέτησε πιστώς;

Γιατί μας προδίδετε; Δεν έχετε πάρει είδηση, ότι και αυτά τα συντηρητικά δημοσιογραφικά φύλλα Σας μέμφονται και Σας κατακρίνουν; Ιδού π.χ. τι έγραψε μόλις χθές η Εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»:

«Όταν προ τριετίας, ο Νίκος Φίλης αμφισβήτησε τη γενοκτονία των Ποντίων, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, μεταξύ άλλων, και στο στρατόπεδο της Ν.Δ., τα στελέχη της οποίας του επιτέθηκαν με σφοδρότητα. Τώρα, όμως, που αποκαλύπτεται, ότι ένα .....νεοεισερχόμενο στέλεχος στη Ν.Δ., ο Καθηγητής Δημήτριος Καιρίδης, χαρακτηριζει"μύθο" την Ποντιακή Γενοκτονία, όχι μόνο "δεν ανοίγει μύτη", αλλά επιβραβεύεται με τη συμμετοχή του στο Ευρωψηφοδέλτιο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης» (βλ. φ. της 15.04.2019, σελ. 07).

Αυτά και άλλα πολλά μας είπαν οι Κληρικοί μας. Δοθείσης αφορμής, ασχοληθήκαμε κι εμείς προσωπικά με το καυτό αυτό θέμα. Δεν Σας αποκρύπτω, αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε, ότι τελικά, δυστυχώς, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑΜΕ! 'Όλοι οι γνήσιοι Έλληνες, οι αγαπώντες την Ελλάδα μας, έχουν πληγωθή θανάσιμα! Και δια τούτο ευθέως στρέφονται εναντίον Σας! Σεις είσθε ο υπαίτιος όλης αυτής της ψυχικής αναστατώσεως! Δεν λυπάσθε τον τόπον μας!

Τουλάχιστον δεν λυπάσθε το Κόμμα Σας;

Επί παραδείγματι πολύν πόνον εδοκιμάσαμε, αναγιγνώ- σκοντες το άρθρον «ΒΑΡΥ ΤΟ ΠΑΛΤΟ» του κ. Γεωργίου Χαρβαλιά στην Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Ιδού μερικές λέξεις, καυτές, πολύ καυτές λέξεις: Οι επισημάνσεις είναι του συντάκτου του άρθρου!

«....Έτσι νομίζαμε. Μέχρι που ήρθε ο Κυριάκος. Και έχρισε υποψήφιο Ευρωβουλευτή ένα νούμερο, που έχει πιο ακραίες εθνομηδενιστικές απόψεις και από τον Φίλη του ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί, προσέξτε: Και ο Φίλης είναι αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων, αλλά τουλάχιστον παραδέχεται, ότι επρόκειτο για εθνοκάθαρση.....» Καί το άρθρο καταλήγει: «Το ..... παλτό δεν είναι ο Καιρίδης-είναι αυτός που τον επέλεξε...» (βλ. ενθ. ανωτ. σελ. 07).

Επομένως το έγκλημα του Καθηγητού κ. Καιρίδη επιβαρύνει Υμάς, ΜΟΝΟΝ ΥΜΑΣ, αγαπητέ κ. Μητσοτάκη! Τό έγκλημα αυτό έχει δύο πτυχές:

ΠΡΩΤΗ:

«Είμαστε παιδιά των Οθωμανών!!!!!

ΔΕΥΤΕΡΗ:

«Μύθος η γενοκτονία των Ποντίων» !!!!!


Ο κ. Ευστάθιος Μοσχοβίτης (βλ. http//www:ελεύθερηβούληση.gr, και http://www.freevolition.gr» με ανάρτησή του της 14ης Απριλίου Σας κονιορτοποιεί! Αναιρεί τους ισχυρισμούς του κ. Καιρίδη και καταλήγει:

«Βέβαια, δεν τολμάτε να αμφισβητήσετε και την γενοκτονία των Εβραίων από τον Χίτλερ, γιατί θα πηγαίνατε φυλακή, σύμφωνα πλέον με την τρέχουσα Νομοθεσία. Αλλά οι Σιωνιστές Εισαγγελείς προφανώς δεν βλέπουν, όταν πρόκειται για την γενοκτονία των Ελλήνων Ποντίων» .

Αγαπητέ μοι κ. Πρόεδρε,

Η Ελλάδα χάνεται! Η Ελλάδα καταστρέφεται! Η Ελλάδα Ισλαμοποιείται! Κατακτάται χωρίς πόλεμο από τους αλλοεθνείς καί αλλόθρησκους μετανάστες! Οι Μεγάλες Δυνάμεις, ή τα Μεγάλα Συμφέροντα, έχουν αποφασίσει «πρίν από εμάς για εμάς»! Θέλουν να μας αφανίσουν από τον Χάρτη!

Στην απελπισία μας η Ν.Δ. έως χθές ήταν μια ελπίδα! Ξεχάσαμε, ότι ψηφίσατε την νομιμοποίηση των Ομοφυλοφίλων! Ξεχάσαμε, ότι ελάβατε μέρος στις εκδηλώσεις των Gays! Ξεχάσαμε, την ένοχη σιωπή σας στο ζήτημα της Μακεδονίας! Ξεχάσαμε...ξεχάσαμε...ξεχάσαμε...!!!!

ΑΛΛΑ το έγκλημα με τον κ. Καιρίδη ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ! Αυτό το λάθος θα είναι η αιτία της πολιτικής καταδίκης Σας στις επόμενες εκλογές! Αυτό όμως θα αποβεί σε βάρος όχι τόσο της Ν.Δ., όσο σε βάρος της Πατρίδος μας! Μην αυταπατάσθε, προβαίνοντας σε δηλώσεις όπως η εξής:

«ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ότι οι ψηφοφόροι στις 26 Μαϊου θα στείλουν το πρώτο ηχηρό μήνυμα, ότι τελειώνει ο λαϊκισμός και θα "ανατείλει μια φωτεινή ημέρα για την Ελλάδα" εξέφρασε χθες ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρουσίαση των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του κόμματός του» (βλ. ΕΣΤΙΑ, 1504.2019, σελ.1).

Μέχρι χθές ήσασταν μία ελπίδα για τους γνήσιους Έλληνες! Γιατί καταστρέφετε την εικόνα Σας; Γιατί ζημειώνετε τό κόμμα Σας; Γιατί καταστρέφετε την Ελλάδα μας;

Κάποιος πολύ γνωστός Δημοσιογράφος, που από τό κανάλι του ΣΚΑΙ σαγηνεύει τους Έλληνες, απορρίφθηκε από υποψήφιος Ευρωβουλευτής! Ο Καθηγητής κ. Καιρίδης, που δηλητηριάζει τις ψυχές των γνησίων Ελλήνων και πιστών της Εκκλησίας τέκνων, επιλέχθηκε και προβάλλεται!!!!! Τα ΜΜΕ Σας κατακρίνουν! Δεν το επήρατε χαμπάρι; Ιδού, λοιπόν, ένα επικριτικό σχόλιο:

«Γνωστός παράγοντας της δεξιάς και δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά εκμυστηρεύτηκε σε συνεργάτες του, ότι ο αποκεφαλισμός του γνωστού παρουσιαστή έγινε από τον ίδιο τον Μητσοτάκη, ο οποίος φοβήθηκε μήπως πάρει περισσότερες ψήφους απ' ό,τι πήρε στο παρελθόν ο Σαμαράς, ο Μεϊμαράκης και ο ίδιος σε συνεδριακές κομματικές εκλογές...» (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 16.04.2019, σελ. 9)

Ε, ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ!

Εξ ονόματος ενός πλήθους Κληρικών και ενός αξιοσέβαστου αριθμού πιστών Ελλήνων και Ορθοδόξων Χριστιανών

Σας ικετεύω: διορθώστε το λάθος Σας!

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Με εντιμότητα και αγάπη

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template